ZIELEmale Napisano 27 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2008 http://rapidshare.com/files/130148817/Microsoft_Office_Excel_2007_PL.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 30 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2008 Ktoś używa karty telewizyjnej do oglądania telewizji na kompie? Da się nagrywać transmisje na kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 30 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2008 Dawno temu mialem tuner i byla opcja capture video wiec napewno sie da a ze technika poszla grubo do przodu to jakosc kodowania powinna byc lepsza niz 6 lat temu chociaz wtedy nie bylo tak strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 31 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2008 Ja rowniez korzystalem ze sprzetu AverMedii, juz nie kojarze oznakowania modelu. Trzeba przyznac, ze samo przechwycenie obrazu i dzwieku nie sprawialo najmniejszego problemu, ale wbudowany program zapisywal 3 min takiej kompilacji w dosc duzych rozmiarach - nawet do 2-3 GB!! Dopiero po konwersji specjalnymi progsami plik zajmowal 30-50 MB. Sadze, ze dzis, jak juz Levy666 wspomnial, jest latwiej. Technika pozwala na wiecej, nie wiem czy jest jeszcze konieczna konwersja. Nie ma watpliwosci jednak, ze caly proceder jest jak najbardziej mozliwy i od dawna wykonywany. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2008 Ma ktos jakies zaproszenie do lepszej strony torrentowej? A jak nie to chociaz podajcie te wg Was dobre z darmową rejestracją. Wiem,że takich pytan bylo tu juz wiele ale nie chce mi sie kopac w tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 a co dokładnie ci interesuje? mininova.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 Dokladniej to gry and filmy.Może znacie jakies ciekawe strony z torrentami,tylko prosze nie podawajcie tych publicznych typu mininova czy the pirate buy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 na inne potrzeba zaproszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 ja korzystam z torrenty.org ....dla mnie najlepszy serwis z torrentami i to po polsku....teraz trzeba placic przy rejestracji....7zł sms-em...jak ja kiedys sie rejestrowalem to bylo za free :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 torrenty.org tez polecam z tym ze trzeba jednorazowo wydac pare zlotych jak napisal kolega wczesniej , glownie sciagam z tamtad filmy i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 A mi się wydaję, że torrenty.org troche przereklamowane, mało seedów tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 z tamtad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2008 z tamtad A co w tym dziwnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 mam dość duży problem kilka dni temu zostawiłem na 5-10 minut mój komputer AFK [często robię większe przerwy ale nie w tym rzecz], wróciwszy zauważam iż zawiesił się [był w takim stanie może 6-7 min], i tutaj zaczynają się problemy wciskam ctrl+alt+delete nic, no więc wciskam reseta, komp dostaję jakiegoś mega zwiecha i nie odpowiada bios nie chce nic załapać po 10-15 resetach w końcu łapie biosa i komp się włącza ale po 10 minutach działania systemu znowu dostaje zwiecha. Brat poradził wyjąć baterie z płyty głównej na kilka minut, częściowo poskutkowało bios w 90% odpala się za pierwszym razem ale zwiechy windowsa ciągle występują . czy wie ktoś może co można zrobić z tym problemem ?? jak mu zaradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 mam dość duży problem kilka dni temu zostawiłem na 5-10 minut mój komputer AFK [często robię większe przerwy ale nie w tym rzecz], wróciwszy zauważam iż zawiesił się [był w takim stanie może 6-7 min], i tutaj zaczynają się problemy wciskam ctrl+alt+delete nic, no więc wciskam reseta, komp dostaję jakiegoś mega zwiecha i nie odpowiada bios nie chce nic załapać po 10-15 resetach w końcu łapie biosa i komp się włącza ale po 10 minutach działania systemu znowu dostaje zwiecha. Brat poradził wyjąć baterie z płyty głównej na kilka minut, częściowo poskutkowało bios w 90% odpala się za pierwszym razem ale zwiechy windowsa ciągle występują . czy wie ktoś może co można zrobić z tym problemem ?? jak mu zaradzić ? przeinstalować windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 1k trojanów ? moze za duzo robakow na kompie.. i juz procek nie wyrabia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 mam dość duży problem kilka dni temu zostawiłem na 5-10 minut mój komputer AFK [często robię większe przerwy ale nie w tym rzecz], wróciwszy zauważam iż zawiesił się [był w takim stanie może 6-7 min], i tutaj zaczynają się problemy wciskam ctrl+alt+delete nic, no więc wciskam reseta, komp dostaję jakiegoś mega zwiecha i nie odpowiada bios nie chce nic załapać po 10-15 resetach w końcu łapie biosa i komp się włącza ale po 10 minutach działania systemu znowu dostaje zwiecha. Brat poradził wyjąć baterie z płyty głównej na kilka minut, częściowo poskutkowało bios w 90% odpala się za pierwszym razem ale zwiechy windowsa ciągle występują . czy wie ktoś może co można zrobić z tym problemem ?? jak mu zaradzić ? przeinstalować windowsa windows dzisiaj przeinstalowany zwiechy ciągle występują ale komp szybciej się włącza , zwiechy nie tak częste jak poprzednio ale tak i tak zbyt często występuja 1k trojanów ?moze za duzo robakow na kompie.. i juz procek nie wyrabia ;] system czyszczony co tydzień gruntownie przez skanery antywirusowe więc raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 A spróbuj po dociskać wszystkie końcówki taśm na płycie głównej, może któraś jest nie do końca wciśnięta i dlatego komp świruje.Skoro komp systematycznie czyszczony i przeinstalowany, problem może tkwić w sprzęcie.Możliwe też, że jakiś układ przepalił się w pamięci. Ja kiedyś miałem podobnie, przy włączaniu komp masakrycznie świrował, kilka samoczynnych resetów itp.-podobnie jak u Ciebie, format też nie pomagał i okazało się, że układ w ramach był spalony. Jeśli dociskanie nie pomoże radziłbym iść do kumpla i przetestować każdą cześć z Twojego kompa na jego kompie, wtedy dojdziecie w czym jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 Pozyczyc na 5 minut od kogos kostke ram i zobaczyc co sie stanie czy dziala normalnie albo sciagnac dystrybycje linuxa ktora odpala sie z plyty i laduje sie w ram jak cos zacznie nie dziac to wtedy mozna byc pewnym ze to ram ale mi to tak wlasnie wyglada ze ram bo w gre wchodzi cos plyta glowna albo tasmami tak jak pisal Akindu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 Po pierwsze: rozmontuj cały komputer, przeczyść, odkurz i zmontuj spowrotem. Po drugie: jaki masz zasilacz? Po trzecie: czy komputer jest uziemiony (realnie, czyli np. do kaloryfera)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 kondensatory posprawdzaj na płycie że żaden sie nie wylał . No i podstawa to pomierz napięcia miernikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 14 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Sierpień 2008 I sprawdź czy przypadkiem walec po nim nie przejechał, bo to też może być przyczyną usterki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2008 jak narazie: 1. Przeczyściłem kompa i resztę podzespołów ale nic nie dało, 2. próbowałem pozmieniać sloty ramów [mam 2x512 DDR], próbowałem działać z jedną kostką 512 ale problem wciąż jest, 3. walec na pewno po nim nie przejechał , 4. napięcia w porządku , 5. Komputer jest uziemiony. 6.spróbowałem również użyć kostki ramu od brata 1024 DDR ale nic nie pomogło problem wciąż występuje jakieś inne sugestie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2008 zresetuj bios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2008 zresetuj bios zrobiłem, niestety nie pomaga, jeszcze spróbuje kilku rzeczy z bratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2008 Nie sprawdziłeś najważniejszej rzeczy, o której mówiłem i nie chodzi o walec Ponownie zapytam: jaki masz zasilacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2008 Nie sprawdziłeś najważniejszej rzeczy, o której mówiłem i nie chodzi o walec Ponownie zapytam: jaki masz zasilacz? jakiej firmy nie wiem ale ma 300 watów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2008 Skoro nie wiesz jakiej firmy to źle. Prawdopodobnie to tzw. "noname". Wymień na jakiś dobry. Poszukaj na forach jakie zasilacze są dobre. Takie noname'y to są bomby z opóźnionym zapłonem: dając kiepskie napięcia powoli rozwalają różne podzespoły i urządzenia komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2008 mało możliwe, ponieważ kompa na którym teraz działąm używam od 2 lat i żadnych problemów z komputerem jak i jego podzespołami nie miałem, więc dziwne aby po 2 latach dopiero sie problem pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi