IwanKSG Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Szczepi, Heroes of Might and Magic III. Polecam do teraz w nią gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Szczepi, Heroes of Might and Magic III. Polecam do teraz w nią gram King's Bounty dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Heroes of Might and Magic III. Polecam do teraz w nią gram klasyka sama w sobie , miażdzy wszystkie inne cześci , większość kampanii też przeszedłem , szkoda że online mi nie działa ;/ hahaha pamietam jeszcze w podstawowce jak nie mialem kompa i kuzyn na wakacjach uczyl mnie w to grac ja tą grę mam z czasopisma .. chyba świat gier czy cuś takiego z 2002 roku chyba , człowieniu to była dobra giera i bardzo trudna, pamiętam ze na 16 albo 18 misji stanąłem i ni c**j dalej przejść A co do Setllersów to w III grałem , z tego co mi się przypomina to jak się nie scrackowało gry to zamiast sztabek żelaza w hucie pojawiały sie świnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 panie, spichlerz jest pusty :wuwuzela: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 panie, spichlerz jest pusty +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 a więc niby nikt niby nic a każdy grywa po kątach w Rycerzy i Kupców Teksty żołdaków też dawały radę jak byli głodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2010 Formatowanie komputera stacjonarnego, i komunikat przy próbie formatowania dysku C, że dysk moze być uszkodzony lub nieprawidłowo podłączony. Podłączony jest dobrze, jakieś porady jak inaczej mozna sformatować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2010 Jaki system? Jak np Seven to podczas instalacji sformatuj sobie dysk i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 25 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2010 XP, teraz nie moge wogole do systemu wejść, wyskakuje jakiś błąd, a próbuje go formatować tak, ze daje rozruch z płyty itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 26 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2010 Hiren's BootCD 10.6, mnostwo narzedzi bardzo przydatnych, w tym dostep do partycji i mozliwosc ich modyfikacji. Jak kiedys 98ka robila problemy z formatem to po prostu usunalem cala partycje i utworzylem na nowo, a problemy z formatem zniknely Czasem bywa tak, ze kabelki sie poluzuja, badz nie ma "styku". Proponuje odlaczyc dysk, zostawic na 5min i podlaczyc znowu. Podobne problemy mielismy tez z kumplem podczas instalacji Windy na dysku SATA, ale to chyba inna sprawa bo sadze ze bys o tym wspomnial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 Szukam programu , ktory pokazuje mi jaki mam Download i upload w danym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2010 wlacz se speedtest na www duzo tego gowna jest: netmeter, bitmeter, networx, network meter itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 25 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2010 http://img521.imageshack.us/img521/7686/ati8500dvduzy.jpg - jak się nazywa to złącze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 25 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2010 Zdaje się, że to złącze nie miało jakiejś konkretnej nazwy, używano go do podłączania 'ATI INPUT/OUTPUT BLOCK' w kartach serii All-in-Wonder zawierającego wejścia/wyjścia Jack, FireWire, kompozytowe, S-Video itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 Otóż. Od jakiegoś czasu coś dziwnego dzieję się z moim kompem. Ledwo co zdąży się włączyć załącza się wiatrak i tak chodzi i chodzi i chodzi bez przerwy. Nie żeby jakoś głośno czy coś ale szału można dostać jak tak kręci wiecznie. Niekiedy przestaje i robi sobie krótkie przerwy ale większość czasu pracuje. Poza tym niekiedy mam tak, że robi takie coś jakby startował trwa to ok 1-2 sekund i robi to rytmicznie przez kilka minut. Nie wiem co mu jest ale poradźcie coś bo mnie jasny trafi. Właśnie przed chwilą zrobił sobie przerwę i jest cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 a komputer sie nie wiesza?;>ja to bym stawiał na zasilacz lub co gorsza płyta głowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 Komputer się nie wiesza. Może czasem użycie procka skacze jak głupie w górę ale po chwili przechodzi. Poza tym komp ma "dopiero" 6 lat więc chyba ma prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 a wiatrak wymieniales (kiedy?) ? 6lat to zaden chyba wiatrak nie będzie chodzil cicho.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 Yyyyyyyyy eeeeeeeee Wcale Czyli czas i pora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 sprobuj najpierw przeczyscic sprezonym powietrzem zasilacz, wiatraki, plyte, jesli nie pomoze to kup wiatrak nowy i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 Tak też zrobię jak tylko przestanie lać bo w deszcz nie rozłożę sprężarki na podwórku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 1 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2010 i jak rozwiązałeś problem? bo u mnie zaczęło się to samo co kilka minut t mi wiatraczek przez jakieś 5 sekund daje wyraźne znaki że tam jest coś mi się wydaje, że podzespoły mi padają powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 2 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2010 Aktualnie jeszcze nic z tym nie robiłem ogólnie z powodu braku kasy.. cóż komp już ma swoje lata nie wymagajmy żeby mykał jak młodzieniaszek. Ale boje się że w końcu padnie z własnej woli i już się więcej nie włączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2010 pany wczoraj się bawiłem w czyszczenie kompa i jak zwykle musiałem coś rozjebać do latania po necie używam Firefoxa, a IE gdzieś tam też mam, ale zawsze nie był widoczny u mnie, po wczorajszych "zabawach" nadal mam Firefoxa ustawionego jako przeglądarkę podstawową, ale jak wchodze w jakieś linki, czy to z opisów z gg to mi wskakuje stronka ale na IE, a nie Firefoxie... gdzie można się pobawić, żeby IE w ogóle nie był używany... bo kasować jego też chyba nie za bardzo można, czy nie ma rożnicy? /edit... już se poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2010 ja mam win7 bez ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2010 pany wczoraj się bawiłem w czyszczenie kompa i jak zwykle musiałem coś rozjebać do latania po necie używam Firefoxa, a IE gdzieś tam też mam, ale zawsze nie był widoczny u mnie, po wczorajszych "zabawach" nadal mam Firefoxa ustawionego jako przeglądarkę podstawową, ale jak wchodze w jakieś linki, czy to z opisów z gg to mi wskakuje stronka ale na IE, a nie Firefoxie... gdzie można się pobawić, żeby IE w ogóle nie był używany... bo kasować jego też chyba nie za bardzo można, czy nie ma rożnicy? /edit... już se poradziłem Gdybyś mógł mi napisać w jaki sposób tutaj czy na PW będę wdzięczny bo też tak mam Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 5 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2010 nie umieta se ustawic ff jako domyslnej przegladarki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2010 właśnie o to chodzi, ze była ustawiona, a przyszło co do czego, to takie gówno na samym końcu sprawdziłem, bo nie miałem już pomysłu, a tutaj niespodzianka... Domyślna przeglądarka: IE Pique odpalasz FF Narzędzia --> Opcje --> Zaawansowane --> Ustawienia Systemowe (klikasz na sprawdź teraz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2010 Ja też już wczoraj dałem sobie radę :mrgreen: nie wiem jak ale się udało Ale dzięki mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2010 Piqeun ku**a pisz Wiekszymi LITERAMI.. tu sami slepcy i glusi ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi