Gość old_Chomik Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 do 400zł znajdziesz zdecydowanie coś z czego będziesz zadowolony kiedyś przymierzałem się do kupna osobiście wybierałbym coś z napędów samsunga lub WD, ale jak to technika leci szybko do przodu to obecnie nie znam rynku więc radzę google - poświęcisz trochę czasu, ale potem będziesz wiedział, że kasy nie wywaliłeś na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/dyski-twarde/2010/01/test-18-dyskow-przenosnych.aspx tutaj masz test takich dysków z 1 lutego br. (tabelka na dole) Mam nadzieje, że wybierzesz coś fajnego w przystępnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2010 ma ktoś wieści o torrentach org?? czyżby wzięli się za piractwo w Polsce :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2010 no ciekawe co jest, akurat z miesiąc temu konto se u nich wykupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2010 po co ? przecież można pobierać za darmo z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2010 ale nadal jej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2010 niby jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 23 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2010 masz poradnik na youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 25 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2010 potrzebuje/poszukuje torrenta do dyskografii O.S.T.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 25 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2010 http://torrenty.org/torrent/237565 jak cos to pw, dam Ci passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2010 yo potrzebuje, linku do jakiegos powerpointa, co nie zajmnie mi duzo miejsca na dysku... Any link plz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2010 http://rapidshare.com/files/308730182/PP2003PLP.rar Power Point 2003 PL pass: micman4u 48mb, nie wymaga instalacji, możesz np z pena odpalić, etc. == Microsoft PowerPoint 2007 Portable [PL] http://sharingmatrix.com/file/2409765 lub http://uploading.com/files/6945m487/ms_office_powerpoint_2007_pl_portable.exe/ wersja ok 150mb portable, czyli również nie wymaga instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2010 eee poradziłem by pociagnal se Open Office'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 1 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2010 szukam sluchawek do komputera do 100zł , cos doradzicie ? nie zalezy mi specjalnie na super parametrach , po prostu zeby moznabylo posluchac muzyki nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 2 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2010 jeżeli do muzyki to zdecydowanie polecam słuchawki Philips HP1900 tutaj masz aukcje http://allegro.pl/item1023173070_philips_sluchawki_hifi_hp1900_gwar_2lata_nowe.html jak dla mnie cena do jakości jest powalająca... miałem już więcej o wiele droższych słuchawek i zdecydowanie gorzej się sprawowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 Kupiłem te słuchawki co mi Chomik podpowiedział i polecam rownież jezeli ktos tez poszukuje , za tą cenę naprawde warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Yo. Mógłby ktoś ściągnąć soft (jakieś 0,5mb) z stąd - http://www.rivapoker.com/ i wrzucić mi na jakiś normalny serwer, jako, że ja nie mogę tego gówna z stamtąd ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Witaj ! Wysłałem instalkę na mail zarejestrowany na forum. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Dzięki, ale nie doszło. Mail dobry jest podany, więc jakbyś mógł w wolnej chwili sprawdzić, czy aby napewno poszło, to byłbym dozgonnie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Wysłałem, z jednego nie doszło, ale drugi ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Nie ma nadal. Nawet w spamie. ///// Już mi wysłali. Tak, czy inaczej perszingowi za chęci pochwa jak psu zupa się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 zaproponuje mi ktos jakams fajna gre strategiczna ? bez kosmicznych wymagań tylko bo komputer 1.5 roczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Czasy rycerskie czy bardziej II wojna swiatowa etc. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 II WŚ jakoś srednio chyba , coś "od wojny o niepodległość Stanów Zjednoczonych" i wcześniej - śrendiowiecze , moze byc też starożytność , albo daleka przyszłość ( coś w sedno Earth xxx ) narazie najlepsza strategia w jaką grałem to Age of Empires 2 i Twierdza no i Knights and Merchants Ogolnie chyba kiedys lepsze gry robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Anno generalnie wszystkie sa udane Majesty 1 i 2 polecam taktyczne - Silent Storm Pizza Connection 2 - spoko gierka ale dosc stara, a grało sie sporo w nią i pewnie jeszcze kilka ale musisz sie bardziej określić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Age of Empires 2 i Twierdza wymiatały obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 23 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2010 Majesty też grałem kiedyś ale nie wiem która to cześć , ciezko mi sie określić dokładnie bo jestem zdania że granie na komputerze w gry to marnowanie czasu ale raz w tygodniu na 2 godzinki można przysiąść Jak macie jakieś pomysły to podrzucajcie wsio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Szczepi bardzo fajną gre on-line mogę Tobie zaproponować - Starcraft Brood War Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 24 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2010 Knights and Merchants hahaha pamietam jeszcze w podstawowce jak nie mialem kompa i kuzyn na wakacjach uczyl mnie w to grac The Settlers Dziedzictwo Krolow tez bylo dosc spoko, Twierdze przezajebiste obie, AoE tez A w pizze connection zawsze mialem malo klientow kuva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi