babilon Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 ales odkryl, myslisz ze nobla dostaniesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 wie ktoś czy da się podmienić klawisze? , na klawe mi się wylała herbata i nie dziala 1234, normalnie nie robi mi to problemu bo wbije sobie z num lockiem po prawej , ale np w Fife nie moge wpisac IP bo tam z num lockiem nie działają cyferki Klawisze jasne, że można wymienić, ale możliwe, iż zalałeś wewnętrzną płytkę (wygląda to jak przezroczysty materiał, folia, etc. nie wiem jak to się nazywa fachowo). Rozkręć, przetrzyj delikatnie, może po prostu się coś zakleiło, jeżeli herbata była pocukrzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 Nie chcę naprawiać tych 1234 , tylko podmienic w konfiguracji jakiejs czy cus , zeby 1 bylo np tab , . / itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 Nie nie, tak się nie da, to tylko klawa Skoro nie działają klawisze 1234 to nie rzecz w "plastiku" tylko po prostu tam poleciała herbatka i najprawdopodobniej dostała się do blaszki, co powoduje, że owe klawisze nie reagują/działają. Możesz rozkręcić i powycierać wszystko, być może zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 gorzej jezeli ta herbata była z solą wtedy musisz zakupic swieżą niczym bułeczka klawiature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 Rozkrecalem i nic, myślałem tylko ze jest jakaś opcja na chwile zamienić te klawisze. Herbatka była i z cukrem (i to w kostkach ) a co gorsza z cytrynką i chyba nie ma innego wyjścia jak zakup nowej. dzięki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 Nie nie, tak się nie da, to tylko klawa Da się... Potrzebujesz jedynie programu do remapowania klawy, wpisz w google frazę: "remapowanie klawiatury" na pewno coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 Właśnie o to mi chodziło podmienione elegancko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 Nie nie, tak się nie da, to tylko klawa Da się... Potrzebujesz jedynie programu do remapowania klawy, wpisz w google frazę: "remapowanie klawiatury" na pewno coś znajdziesz patrz nigdy o takim czymś nie słyszałem, co za nowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2009 całe życie się uczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2009 tak tak pershing, tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2009 Umie ktos wrzucac na Ipoda muze to niech sie odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2009 admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2009 wyskakuje mi jak podlaczam Ipoda ( mimo ze sie pojawia w Moim komputerze) ze Itunes nie moze przeczytac zawartosci Ipoda : IPOD , przejdz do karty Podsumowanie w preferencjach Ipoda i kliknij na na opcje "przywroc" by przywrocic Ipoda do ustawien fabrycznych tak tez zrobilem i nadal nie trybi btw ostatnio wszystko sie pier - doli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2009 chyyyba problem rozwiazalem , ale jeszcze sie odezwe jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2009 spotkal sie ktoś kiedys z czyms takim ze w momencie kiedy upadl telefon na ziemie i wyleciala karta microsd to po właczeniu telefonu w karcie pamieci woła o haslo ktorego nigdy nie zakladałem na nia? ani jej nie sformatowac ani nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 17 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2009 potrzebuję cd-keya do: VideoGet 4.0.2.53 poratuje ktoś ? bo mi google nawet pomóc nie chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2010 Need Linki do Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 na PS2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2010 Na rapidzie ciężko znaleźć, wszystko pousuwane, ale masz na hotfile - party po 200 mb http://hotfile.com/dl/19313814/9340eb6/st-dbzbt3.part01.rar.html http://hotfile.com/dl/19329792/4a64cd1/st-dbzbt3.part02.rar.html http://hotfile.com/dl/19346276/4616004/st-dbzbt3.part03.rar.html http://hotfile.com/dl/19351987/52bb087/st-dbzbt3.part04.rar.html http://hotfile.com/dl/19358466/3d0ecd9/st-dbzbt3.part05.rar.html http://hotfile.com/dl/19381179/d1b6a2f/st-dbzbt3.part06.rar.html http://hotfile.com/dl/19418527/d6ef616/st-dbzbt3.part07.rar.html http://hotfile.com/dl/19423753/4d8b788/st-dbzbt3.part08.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2010 Dziekowac , sesja idzie kupilem se ps2 za 200 zl bedzie trzeba sie przygotowac do sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2010 Mam pytanie o program, za pomocą którego mogę łatwo przekonwertować pliki FLAC na audio, z możliwością dzielenia ścieżki (często udostępniają płytę w jednym pliku)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2010 Audacity ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubbek Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2010 Ostatnio używałem programu "Easy CD-DA Extractor 12". Jest do ściągnięcia wersja trial, ale dla chcącego nic trudnego Miałem całą płytkę w formacie APE i program ładnie podzielił mi ją na ścieżki i przekonwertował na mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2010 Audacity to mam, ale nie za bardzo umiem do mojego celu użyć Easy CD-DA Extractor 12 tego poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DreamT Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2010 W końcu znalazłem co szukałem, Jetaudio ale... ...czasami nagrania w formacie FLAC idą w jednym kawałku, czyli cała płyta to 1 utwór. Teraz szukam experta, który mi podpowie jak się dzieli ścieżki na pojedyncze utwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2010 zrób na płycie rysę śrubokrętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2010 lepiej cyrklem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2010 planuje zakupić dysk zewnętrzny koło 500gb, pomożecie coś wybrać ? co możecie polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Marzec 2010 ~cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2010 za 4 stówek dostanie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi