Kolti Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2012 Właśnie miałem napisać, że ma być -2,5 pkt, a nie +2,5 pkt oczywiście. krysztalowyy dzięki za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2012 Oczywiście proszę o zmianę przez moderatora konkursu, +2,5 pkt na -2,5 pkt z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2012 Oczywiście proszę o zmianę przez moderatora konkursu, +2,5 pkt na -2,5 pkt z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2012 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm Staty do 22 maja Szykuje się nam walka do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2012 yaras podliczysz jeszcze raz przed końcem,bardzo by mi na tym zależało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2012 yaras podliczysz jeszcze raz przed końcem,bardzo by mi na tym zależało. Zaraz zacznę podliczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 28 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Maj 2012 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1672148 Staty do 27.maja Walka trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2012 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1672148 Stan na 29.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechJ Napisano 31 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2012 Zapomnialem wkleic link do typu dnia na 31.05.2012 z działu tematycznego- http://obstawianie.com/spotkania-towarzyskie-vt7278,125.htm#1675115. Prosze o dodanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2012 Kiedy będzie tabela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 1 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2012 Kiedy będzie tabela? Jutro od rana generalka będzie podliczona.. Może nawet dziś w nocy zależy jak ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2012 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1672148 Statystki za miesiąc MAJ podliczone: 1. szymontom 2. kaziu_boss 3. kolti Na wszelkie reklamacje czekam 24h... Po tym czasie dane (adres @, imie i nazwisko) wysyłacie do Pershinga Graty dla najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2012 Rozumiem,że mecze które były podliczone do 29.05 były podliczone bez punktów za skuteczność?? Chyba zawsze tak jest tak,że te punkty za skuteczność są doliczane na sam koniec,bo już drugi raz się na tym przejechałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2012 Rozumiem,że mecze które były podliczone do 29.05 były podliczone bez punktów za skuteczność?? Chyba zawsze tak jest tak,że te punkty za skuteczność są doliczane na sam koniec,bo już drugi raz się na tym przejechałem. Szkoda,że o tym nie wiedziałem bym zaatakował pierwsze miejsce,raz tak wyleciałem z trzeciego na czwarte. Kwiecień - 3 Maj - 2 Czerwiec - 1 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2012 Dokładnie punkty za skuteczność doliczane są dopiero na koniec miesiąca.. Mam nadzieję że od teraz nie będzie z tym już żadnych wątpliwości.. Dopiszemy do regulaminu, choć jak już raz się na tym przejechałeś mogłeś pytać wcześniej.. Powodzenia kaziu_boss w czerwcu może tym razem się uda wkroczyć na sam szczyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 2 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2012 Skuteczność w miesiącu: poniżej 50% -> -50pkt od 65% do 72% -> +75pkt od 72,1% do 79,9% -> +125pkt od 80% wzwyż -> +175pkt Dodatkowa punktacja zostaje wprowadzona abyście dawali typy zgodnie z nazwą działu "Pewniak Dnia", a nie typy z dużymi kursami, które mało kiedy wchodzą, czy dokładne wyniki w tenisie (jaki to pewniak ?) To ma być pewniak dnia, a nie ustrzel duży kurs. Dodatkowe punkty przyznajemy na koniec miesiąca, nie są doliczane w klasyfikacjach przejściowych! Teraz chyba wszystko dokładnie wyjaśnione dopisane do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 3 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Czerwiec 2012 Wcześniej to B@rto coś źle podliczył i mnie trochę zmylił, strata z pierwszego odrobiona . Można atakować dalej. Fajnie yaras , że poświęcasz tyle czasu na statystyki,zwłaszcza w końcówce każdy wie na czym stoi. PS. Ale porażki ze Starą Gwardią wam nie wybaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 4 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2012 Dacie radę przesłać kasę przed Euro?? Dane wysyłam do Pershinga oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 4 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2012 Również już przesłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2012 Dacie radę przesłać kasę przed Euro?? Jak zawsze do 10tego każdego miesiąca. Zazwyczaj wcześniej ale różnie bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 4 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2012 Ja takze wyslalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 5 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2012 Byle już przeczytał wiadomość Do niedzieli według regulaminu powinny być pieniążki na koncie, więc nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2012 Da radę przed meczem: Polska - Grecja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2012 Mój typ na Errani jest na 09.06 ,proszę o przeniesienie. PS. Pershing nie chce żebyśmy cała kasę przegrali na pierwszym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2012 Witam, Nagrody za edycję majową są już na Waszych kontach Moneybookers (skrill). pozdrawiam, POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2012 Zgadza sie...Kasiora na koncie.Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2012 Zastanawia mnie to czy jeżeli zagrałem na wygraną Djokovica w pierwszym secie, a ktoś inny na wygraną Serba w całym meczu to te typy się nie pokrywają, i nie będzie minusa? [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-06-10, 20:27 ] nie to dwa różne typy przecież.. Wygrana w secie a wygrana w całym meczu to spora różnica nie uważasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 10 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2012 Zastanawia mnie to czy jeżeli zagrałem na wygraną Djokovica w pierwszym secie, a ktoś inny na wygraną Serba w całym meczu to te typy się nie pokrywają, i nie będzie minusa? [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-06-10, 20:27 ] nie to dwa różne typy przecież.. Wygrana w secie a wygrana w całym meczu to spora różnica nie uważasz? Uważam, ale dlaczego jesteś taki impertynencki? Bez odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2012 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm Staty do 12 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2012 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-16062012-vt122774.htm#1681434 godz oczywiscie 20:45 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2012-06-18, 17:24 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi