ŻYLETA Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2012 b@rto, jagbys mi tego Moskala na probierza zamienił bylo by fajnie niecące edytować chyba muszę isc spać taka wtopa [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-03-17, 10:01 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2012 Statystyki podliczone do 16. marca wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanleyLevy Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2012 uzytkownik psm, analiza na slask - cracovia nie chce byc chamem, ale sorry tak oszukiwać? kurs na handi -1 jest w okolicach 1.9-2.0, a -1.5 z 2.50. ktos w ogole sprawdza te kursy, ktore wpisuja ludzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi_rodriguez Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2012 Pewnie chodziło mu u europejski tylko poprostu nie zaznaczył chociaż chyba trzeba podawać w takim przypadku bo tak to nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2012 Chcac sprawdzic wszystkie kursy musialbym miec tu etat chyba - samo przeczytanie analiz z danego dnia potrafi zajac sporo czasu, potem sprawdzenie wyniku, wklepanie do excela. Polegam na uczciwosci uzytkownikow i zgloszeniach od innych. Co do samej analizy psm-a, akurat podal kurs z Expekt gdzie zazwyczaj sa handicapy europejskie, jakby to byl handi z b365 to raczej bym zauwazyl, ze kurs jest jakis za duzy na to zdarzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2012 Ja jeszcze mam taką małą wątpliwość która mi nie daje spokoju. Otóż wydaje mi się że zgodnie z duchem gry niezaliczenie typu jeśli nie poda się kursu powinno być karą a nie nagrodą. Odnoszę się tutaj do ewidentnie nietrafionego pewniaka użytkownika Kpax z 14 marca i trochę mi się wydaje niesprawiedliwe, że uniknął ujemnych punktów tylko dlatego że popełnił dodatkowy błąd w postaci braku kursu. Bo w tym momencie wychodzi na to że lepiej zrobić dwa błędy niż jeden bo wtedy unika się konsekwencji w postaci ujemnych punktów. A raczej w życiu jak i sporcie z reguły jest odwrotnie - nie chodzi mi jednak o to by w takich sytuacjach stosować jakąś szczególną karę, ale te standardowe -100 chyba powinno obowiązywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2012 No tylko wydaje mi sie, ze podajemy tu typy z mysla i przekonaniem ze beda trafne. On tam po pierwsze to pomylil typ co pozniej tu napisal, ale o braku kursu nie wspominal. Jakby typ mu wszedl to rowniez mialby analize nieliczona. Ta zasada dotyczy rowniez niepodania bukmachera. Akurat w tym przypadku wyszlo mu to na dobre - jego fart. Tej zasady aktualnie nie bedziemy zmieniac bo wydaje mi sie, ze jest korzystna wlasnie dla Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2012 Dzisiaj wieczorem postaram sie podac aktualne statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2012 Statystyki podliczone do 22. marca wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malin Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2012 I oby się tak utrzymało do końca marca hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2012 b@rto kiedy mozna liczyc na aktualizacje tabeli? Da sie to zrobic do jutra? Zostaly 2 dni i chcialbym podjac odpowiednie kroki z walce o pole position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2012 Wlasnie zaczynam rozliczanie, takze najpozniej dzisiaj wieczorem bedzie aktualna tabela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2012 Jakos szybko poszlo, malo pisaliscie w tych ostatnich dniach. Statystyki podliczone do 28. marca wlacznie. PS. Przypominam ze w koncowym rozrachunku dojda jeszcze punkty za skutecznosc no i trzeba miec minimum 9 analiz zeby byc uwzglednionym przy nagrodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 Piotrex82 start tego tenisowego meczu który podałeś jest o 0:00(nie wiem jak było z godziną u bukmachera), więc nie wiem jak to będzie liczone, niech moderator zadecyduje . W każdym razie ciekawa rozgrywka na finiszu była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 A jednak dobrze podałeś(teraz zaczęli), mnie się coś pomyliło, sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 31 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2012 No dokładnie, już grają od 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 B@rto zapomniałem godziny w typie na 1 kwietnia, godzina spotkania to: 15:00, jakbyś mógł to dopisz [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-04-01, 10:23 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LFC92 Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 Zapomniałem dopisać daty u mnie w typie na 1 kwiecień, dopiero teraz zauważyłem. Prosiłbym o jej dopisanie: Data: 1.04.2012 godzina: 14:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1656499 Podliczone statystyki końcowe 1. piotrex82 2. merdalion 3. chmielu Na ewentualne zgloszenia bledow czekam do wtorku. Po tym czasie dane (adres @, imie i nazwisko) wysylacie do Pershinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 Wedlug moich obliczeń powinienem mieć 825, a w tabeli mam 875. Podejrzewam, że za skuteczność dostałem +125 pkt., a tyle według regulaminu jest za 73% wzwyż, choć z drugiej strony +75 pkt. jest do 72%, a ja mam pomiędzy 72-73%, więc nie wiem jak to jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 W regulaminie byla mala niescislosc, bo wlasnie skutecznosc obliczana jest do 1 miejsca po przecinku a takie sytuacje nie byly uwzglednione w poczatkowym zamysle w regulaminie. Zmienilem nieco przedzialy, zeby mozna bylo dokladnie okreslic kto ile punktow za skutecznosc powinien dostac. Wiec od 72,1% jest +125 punktow. Gdyby zmienialo to jakos w tabeli w miejscach nagradzanych, to musialbym zaokraglaglic i mialbys +75, ale ze nie mialo to zadnego wplywu na kolejnosc to podalem wyniki juz z poprawiona skutecznoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 prosze o zmiane w moim dzisiejszym typie z -9,5 na -2,5 z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2012 Ze swojej strony dziękuję organizatorom, Barto za czuwanie nad całym konkursem i pozostałym graczom za ciekawą rywalizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yourgoodtip Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2012 Proszę o dopisanie daty i godziny do mojego typu dnia. 03.04.2012 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Rozumiem że można już przesłać dane do odbioru nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Nikt nie zglosil zadnych bledow czy zastrzezen, wiec tak - mozna wysylac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Ok, poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Nagrody $ są już na Waszych kontach, gratuluję wszystkim "zwycięzcom" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrex82 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Dziękuję i również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Kwiecień 2012 Nagrody $ są już na Waszych kontach, gratuluję wszystkim "zwycięzcom" pozdrawiam To się nazywa błyskawiczna wypłata, brawo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi