ŻYLETA Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2022 Fantasy: 1 zyleta 2 @zibi16 3 @smika 4 @Technik84 5 @poozon 6 @bigbraine777 Typerek: 1 zyleta 2 @zibi16 3 @smika 4 @Technik84 5 @Shadow89 6 @INTELOWIEC 7 @poozon 8 @bigbraine777 wpłacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 2022 @Sztabson93hm nie mogę ci pw wysłać z numerem konta do wpłaty - bo nie masz takiej opcji przy najmniej ja jej nie widzę @Grubymożna kolegę jakoś odblokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztabson93 Napisano 19 Lipiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2022 Wczoraj zrobiłem przelew, zobacz czy dostałeś 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2022 Fantasy: 1 zyleta 2 @zibi16 3 @smika 4 @Technik84 5 @poozon 6 @bigbraine777 7 @yaras Typerek: 1 zyleta 2 @zibi16 3 @smika 4 @Technik84 5 @Shadow89 6 @INTELOWIEC 7 @poozon 8 @bigbraine777 9 @yaras 10 @Sztabson93 wpłacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2022 W dniu 18.07.2022 o 23:36, ŻYLETA napisał: @Sztabson93hm nie mogę ci pw wysłać z numerem konta do wpłaty - bo nie masz takiej opcji przy najmniej ja jej nie widzę @Grubymożna kolegę jakoś odblokować Daj na priv ile i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Lipiec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2022 Panie i panowie mega ważna kolejka w fancie z powodu eurowierdolu naszych kopaczy okrojona kolejka wiec patrzycie dobrze kto gra kogo sprzedać itp @zibi16 @smika @Technik84 @poozon @bigbraine777 @yaras @Przemo1866 info od mozga tak jak poprzednio może w zasadach dodać że za każdą osobe 10pln dodaje do puli nagród czyli 5osób =50pln do puli dodane 8osób =80pln dodane do puli nagród etc /max do 150pln za 1lige / potencjalnie 300pln dodane do tych 2 rozgrywek(Fantasy i Typer) Dla Fantasy i Typera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2022 mamy komplet wpłat zabawa z wami panowie to czysta przyjemność nagrody w najbliższych dniach do uzgodnienia z mozgiem jak to widzi Fantasy: 1 zyleta 2 @zibi16 3 @smika 4 @Technik84 5 @poozon 6 @bigbraine777 7 @yaras 8 @Przemo1866 Typerek: 1 zyleta 2 @zibi16 3 @smika 4 @Technik84 5 @Shadow89 6 @INTELOWIEC 7 @poozon 8 @bigbraine777 9 @yaras 10 @Sztabson93 11 @Przemo1866 wpłacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 3 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Sierpień 2022 3 kolejki i w każdej 41pkt, stabilnie 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Sierpień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2022 Nagrody :wuwu::wuwu: w porozumieniu z Mózgiem: Typerek mamy 220 zl a wiec Top 3 1 100zl 2 70 zl 50 zl i mój gift jakieś alko niespodzianka skromne....za najwięcej pkt w danej edycji w pojedynczej kolejce w przypadku remisu liczymy następny wynik tych użytkowników. Fantasy mamy 160 zl 1 100 zl 2 60 zl najwięcej pkt w kolejce w całej edycji mój gift jakieś alko niespodzianka skromne tak jak wyżej remis liczymy następną najwyższa kolejkę danych użytkowników jak macie jakieś sugestie albo inaczej byście to ogarnęli z podziałem pisać śmiało ps. dobrych typów celnych transferów 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2022 dobra temat sie zakurzył..... kolejka ruszyła małe staty : Typerek mamy lidera w postaci kolegi @zibi162 świetne kolejki 18 i 20 pkt jak na razie reszta musi gonić...środek Doś wyrównany na pewno będzie sie działo .... kolega @Przemo1866lubi zapomnieć o piątkowych zmagania po prostu za dużo pracy na głowie pora na fantasy bo tam....Lider wiadoma(Ja czyli młoda Lolita ) mocno goni nas MP z Poznania kolega @yarastwardo walczy o ziemniaka wysoko procentowego % na razie mamy remis w naj kolejce ale ukłony dla kolegi bo te 94 pkt jego to bez kapitanów 2 czyli jak awatar jego pokazuje posiada asa w rękawie :P reszta myślę szczególnie o naszym doświadczonym @poozon ie :P tanio skory nie sprzeda i zaskoczy jeszcze czymś za nie długo mała przerwa wiec .....(L).% 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 17 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2022 @ŻYLETA robię co mogę ale wiesz jak to jest STAROŚĆ NIE RADOŚĆ 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 17 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2022 wiem mordeczko dlatego dla ciebie duże jasne badz ciemne jak wolisz ze resztę kolejki typujesz i....walczysz bawisz sie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 17 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2022 Jadymy z koksem nie ma miękkiej.gry 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 24 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2022 wrzucę tu bo może będzie jakiś oddźwięk.... robimy typerka na mundial i fantasy z jakimś wpisowy itp ? Ja i smika juz jesteśmy :P https://www.kicktipp.pl/stareobstawianie/przeglad-typow 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 24 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2022 Piszę się 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 25 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2022 tak jak wyżej temat do typerka jest dołączać - jak cos do fantasy sie pojawi będzie wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 29 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2022 Dołączyłem jakby się kto pytał 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 29 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2022 reszta pewnie czeka na specjalne zaproszenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 10 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2022 @ŻYLETA na Typerku pojawiło się równoległe typowanie na Mistrzostwa Świata - to też się liczy do generalnej czy grane jest towarzysko albo jako osobny konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 10 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2022 ja bym byl za 48 minut temu, INTELOWIEC napisał: osobny konkurs ale moze byc tak ze ludzi brak 48 minut temu, INTELOWIEC napisał: towarzysko chyba mozna nie łączymy z ekstraklasa 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2022 kasa od prezesa jest po ostaniem meczu zrobimy resercz.... czasu mało taki zajab przed mundialowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2022 krótko na temat bom chory....Nagrody podsumowanko naszych forumowych zmagań fantasy bo tam....Lider nie dal rady na korzyść MP Z Poznania graty 1 @yaras100 zl i gift alko odemnie 2 moja skromna chora osoba 60 zl 3 plac niestety bez nagród nasz mocny gracz @poozon kilka fajny dobrych kolejek typerek bylo ciekawie do końca numer dogrywka w walce o alko....1 100 zl @Technik84 2 70 zl @yaras3 50 zl @zibi16 i mały gift alko ode mnie po zaciętej walce.... obaj po 20 pkt w najlepszej kolejce pokonuje @Przemo186618 -17 szkoda tych kilku pustych typów ale brawa za walkę i do zobaczyszka mam nadzieje pw na dniach itp 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 21 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2022 Zdrowia przede wszystkim kolego 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 25 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2022 Dzięki za pasjonującą rywalizację i do usłyszenia na wiosnę Zdrówka Lubomir 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 25 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2022 Kasa poszła w pon najpóźniej w Gostyniu powinna byc :P reszta w nex tygodniu Polska 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 25 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2022 @ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Grudzień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2022 alko gifty jak cos poszły do paczkomatu myślę ze w poniedziałek niektórzy będą mogli juz odebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 7 Grudzień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2022 Dziękówa @ŻYLETA 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 4 Styczeń 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2023 Jak tam bracia i siostry ruszamy z fanta i typerkiem polska kaszanka najlepsza wpisowe zostaje czy może podnosimy pod ta Polska inflacje jakaś świeża krew nowy narybek się zgłosi konkursowicze @maer@merdalionci zbasowani dłużnicy i za firany @pientaszeek@Pietaszek890 @zielonya moze elita tego forum @supcio@foksik@tomciomen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foksik Napisano 5 Styczeń 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2023 a jakie nagrody i ile wplacic trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi