b@rto Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2012 Statystyki podliczone do 12.02 wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2012 USA: NBA Minnesota Timberwolves(-7,5) - New York Knicks 12.02.2012 02:00 Typ:2 Kurs: 1,72 BUK: Pinnacle to jest ++++ a rozliczyłeś na minus proszę o poprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2012 Tak jest, Twoja racja. Zle spojrzalem na handicap. Poprawione - w nastepnej aktualizacji tabeli juz bedzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gooners Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 Prosze o usuniecie jednego z typow dnia z 15/2/12 bo mi sie przypadkiem zdublowal jeden typ [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-02-15, 14:24 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2012 w moim typie proszę o usunięcie DNB ponieważ jest to typ po prostu 1 a z przyzwyczajenia dopisałem DNB Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2012 ale masakra dopiero teraz sie zorientowałem ze wkleiłem pewniaka do dnia 19 a typ był na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 20 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2012 Statystyki podliczone do 19. lutego wlacznie. Bardzo ciekawie zapowiada sie koncowka, bo czolowka prezentuje sie naprawde dobrze w tym miesiacu. @Żyleta - Twoj typ policzylem normalnie, zdarza sie pomylic. Pilnuj na przyszlosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2012 Bardzo wysoki poziom w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trampek1 Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2012 Uprzejmie proszę o usunięcie mojego pierwszego postu z dnia 22-02-2012 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-22022012-vt121805.htm#1650451 Z góry dziękuję [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-02-22, 19:20 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2012 Statystyki podliczone do 26. lutego wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2012 można tak robić? link //usuniety przez b@rto pisać analizę a potem zmieniać typ tak by gdzieś trafić i mieć szanse na nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2012 Chyba przez przypadek podales link do konkurencyjnego forum. Pilnuj sie. Co do zmiany typu - zamiana nastapila przed rozpoczeciem spotkania, typ nie byl zmieniony powiedzmy z 1 na 2 tylko usuniety DNB. Dopuszczam takie korekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2012 Statystyki koncowe podliczone. 1. kraken 2. sprinter_1989 3. Pietaszek89 Poziom bardzo wysoki, wygrany zanotowal 92% skutecznosc trafiajac 12 na 13 podanych typow. Dawno nie bylo takiego wyniku. PS. Rocznik '89 gora. Dane do przelewu (mail, imie, nazwisko) wysylajcie do Pershinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryminalny Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Prosilbym o dodanie do mojej analizy z 03.03.2012 bukmachera: Gamebookers. I pytanie, bo przypadkowo udalo mi sie uzyskac link do mojego postu w dziale tematycznym, ale nie wiem skad sie go bierze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryminalny Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Prosilbym o dodanie do mojej analizy z 03.03.2012 bukmachera: Gamebookers. I pytanie, bo przypadkowo udalo mi sie uzyskac link do mojego postu w dziale tematycznym, ale nie wiem skad sie go bierze.. dobra, juz wiem, to prosze tylko o tego buka [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-03-02, 15:53 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraken Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Cieszę się, że wygrałem bo naprawdę miałem super miesiąc i wszystko wpadało. Myślę, że też fajne te analizy pisałem h2h, ostatnie mecze, ciekawostki, co się dzieje w danej ekipie. No i najważniejsze dobre wnioski wyciągałem. Brawo dla Pietaszka i Sprintera bo wszystko zależało od jednego meczu tym razem miałem ciut więcej szczęścia. Mam nadzieje, że dalsze miesiące ten poziom się utrzyma albo będzie wyższy i ogrywanie buków stanie się rutyną między innymi dzięki takim konkursom jak ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 w zwiazku z przelozeniem mojego dzisiejszego spotkania na jutro, prosze o jego usuniecie, wkrotce podam typ zastepczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Byłem przekonany,że mam 3 miejsce obserwowałem petardy Pietaszka i nie wiem jakim cudem przeoczyłem tą z poniedziałku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Statystyki podliczone do 26. lutego wlacznie. Witam jak czytałem ten post to miałem bezpieczną przewagę nad Piętaszkiem ,mój typ z nastepnego dnia dawał mi 3 miejsce?? Nie wiem Czy nie podliczyłeś 26 czy coś się pomyliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2012 w zwiazku z odwolaniem mojego dzisiejszego typu prosze o jego usuniecie, wkrotce podam typ zastepczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LFC92 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2012 Skoro twój typ odwołano to nie możesz podac drugiego typu, tylko tamten powinien zostac rozliczony jako zwrot Zasada jeden typ dziennie obowiązuje również w przypadku zdarzeń anulowanych, przerwanych itp. Jeśli zdarzenie nie zostało dokończone lub nawet rozpoczęte - będzie rozliczone jako zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2012 Dokladnie tak jak LFC92 napisal. Drugi typ nie bedzie liczony, pierwszy traktowany jako zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2012 Statystyki podliczone do 26. lutego wlacznie. Witam jak czytałem ten post to miałem bezpieczną przewagę nad Piętaszkiem ,mój typ z nastepnego dnia dawał mi 3 miejsce?? Nie wiem Czy nie podliczyłeś 26 czy coś się pomyliłeś. Pietaszek od 24 lutego lutego podal typy z wynikami: +155, +195, -150, +250, +250 co dalo +700. Ty miales -100, -100, +90, +110 czyli w sumie dalo to 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2012 Jak była tabela zrobiona 27 to nie podliczyłeś mu jednego spotkania i myślałem,że mam przewagę,wszystko przejrzałem. Wprowadziłeś mnie trochę w bład,trudno jesteśmy tylko ludźmi,błędy się zdarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2012 27. lutego podalem tabele tylko do 26. lutego włącznie. 26. lutego Pietach mial -150. Jak pisze ze do 26. lutego wlacznie to wszystkie typy z danego dnia sa w tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hatak Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2012 Witam, prosiłbym o przeniesienie mojego typu z dnia 6.03.2012 na dzień 8.03.2012. Linku podać nie mogę, typ ten to spotkanie Gagra-Dinamo Tbilisi. [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-03-06, 15:40 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiG Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2012 Witam, mam sprawę. Mógłby ktoś z wyższych tutaj, usunąć jedną z dwóch moich wysłanych konkursowych analiz. ( Po prostu naciłem dwa razy wyślij ) Z Góry dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2012 Witam, mam sprawę. Mógłby ktoś z wyższych tutaj, usunąć jedną z dwóch moich wysłanych konkursowych analiz. ( Po prostu naciłem dwa razy wyślij ) Z Góry dzięki i pozdrawiam. zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2012 Witam, Dzisiaj zostaną wysłane $ na Wasze konta, jeżeli tylko użytkownik kraken podeśle mi imię i nazwisko na pw pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2012 Możesz tam na dobrą sprawę wpisać wszystko [ Komentarz dodany przez: BePe: 2012-03-08, 14:19 ] Lepiej nie bo później więcej komplikacji przy ewentualnych problemach. Po coś to wprowadzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi