eltondi Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2012 w regulaminie jest, ze trzeba podąć godzinę przed rozpoczęciem aczkolwiek, nie ktorych typow nie da sie podac wczesniej jesli typ opieramy o jakies ciekawe info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2012 w regulaminie jest, ze trzeba podąć godzinę przed rozpoczęciem Kurcze, gdzie to jest? Niby znam tegulamin, a tego zapisu nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suti Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2012 Panny ... A co w sytuacji gdy nie mogę jeszcze podać linku do swojej analizy w dziale tematycznym ? Może być tak jak zrobiłem ... ? Proszę zerknąć na mój post w dzisiejszym temacie pewniaków dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2012 Wszystko jest w porzadku. Fajna analiza. A linku nie mogles podac bo jestes za krotko na forum. Za pare dni to ograniczenie zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2012 w regulaminie jest, ze trzeba podąć godzinę przed rozpoczęciem Kurcze, gdzie to jest? Niby znam tegulamin, a tego zapisu nie widze. z innym forum mi sie pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2012 Statystyki podliczone do 16. stycznia wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janik85 Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2012 Prosze usunac 2 moje posty z dnia 18.01.12 - powielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2012 Mogę prosić o dodanie linku do mojego postu, który znajduje się tutaj (http://obstawianie.com/typy-na-dzien-21012012-vt121482.htm) ? Skopiowałem sobie starszą wersję z notatnika, w której nie zawarłem odnośnika. (link -> http://obstawianie.com/serie-a-2011-2012-vt119664,50.htm#1638047). Wiem, że jest to wymagane dlatego chciałem prosić o pomoc. [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-01-22, 19:16 ] juz po zakonczeniu spotkania nie bede edytowal... Ale powtorze jeszcze raz: jak chcecie jakos poprawic analize, to napiszcie nastepny post a w "pytania uwagi" napiszcie ze wystapila taka sytuacja i ja usune analize z bledem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suti Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2012 Moglby ktorys z modow przeniesc moja analize z pawniaka dnia ( na 22.01 ) do odpowiedniego dzialu tematycznego ? Ja nie dam rady gdyz jestem na komowrce, z gory dziekuje i przepraszam za brak polskich znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2012 @suti Nie ma tragedii, jak raz czy dwa sie zapomni o tym, czy technicznie cos bedzie nie tak to ja przymkne oko. Jesli ktos nagminnie nie bedzie podawal w dzialach to wtedy bedzie problem. http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1633748 Statystyki podliczone do 22. stycznia wlacznie (podliczone zostalo kilka spotkan ktore zostaly rozegrane w nocy i nad ranem 23. stycznia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2012 Bardzo proszę o przeniesienie mojego typu z dzisiaj na jutro, pomyliłem daty, ostatnio jestem strasznie roztargniony. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 będzie jeszcze jakieś jedno podliczenie w tym miesiącu przed jego zakończeniem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2012 powinno byc, ale nie dam reki uciac za okreslony termin kiedy. Albo dzisiaj wieczorem albo w sobote wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2012 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1633748 Wyniki podliczone do 29. stycznia wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 31 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2012 Wreszcie pomyłka na moją korzyść . Niestety nie mam 417 pkt., a 265-50 za skuteczność, czyli 215 chyba, że to ja gdzieś się pomyliłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2012 Rzeczywiscie nie wpisalem -150 w arkusz kalkulacyjny. Poprawilem. Za chwile oficjalne statystyki za styczen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2012 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1633748 Oficjalne wyniki za styczen. Bezkonkurencyjny okazal sie radomiak1910, drugie miejsce - merdalion, a na najnizszym stopniu podium - lordcadet. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2012 Dane z Moneybookers można już wysyłać? Do pershinga tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2012 Tak. Imie i nazwisko i adres @ do pershinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janik85 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2012 Prosze o usuniecie mojego pierwszego posta z dnia 03.02.12, z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soren Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2012 Jeżeli Neuner zrezygnowała ze startu mogę podać typ zastępczy?? [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-02-05, 22:33 ] punkt 1 regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2012 ale ze mnie łajza zapomniałem oprócz działu tematycznego wkleić typ do tematu danego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balonik19821 Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2012 witam! nie zauważyłem iż ktoś oddał taki sam typ jak ja...czyli handi na Bilbao w dzisiejszym meczu Copa der Rey z Mirandes-ale zrobił to nieregulaminowo...Proszę więc o odpowiedź czy typ zostanie mi zaliczony czy muszę szukać czegoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2012 Twoj typ zostanie zaliczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2012 Kiedy dokładnie można się spodziewać nagród za styczeń? Wiem, że czas jest do 10 każdego miesiąca(czyli w tym przypadku do piątku), jednak jeśli można, to chciałbym dokładnie wiedzieć w jaki dzień będzie kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2012 Kiedy dokładnie można się spodziewać nagród za styczeń? Wiem, że czas jest do 10 każdego miesiąca(czyli w tym przypadku do piątku), jednak jeśli można, to chciałbym dokładnie wiedzieć w jaki dzień będzie kasa. Dzisiaj, oprócz Ciebie, Ty otrzymasz 10-go za natręctwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2012 Witam, Nagrody za edycję styczniową zostały wypłacone Gratuluję Ps. merdalion masz szczęście, gdyż się zlitowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2012 Statystyki podliczone do 06.02.2012 wlacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1892 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2012 Proszę o dopisanie do mojego jutrzejszego typu godziny rozpoczęcia spotkania (2:00). [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-02-09, 19:10 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coolmen7 Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2012 Jeden post z 12.02.2012 do skasowania. Dzięki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi