pershing Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2015 Ale faza Po prostu wyszedł odcinek typu making of, etc. a już myślałem, że powrócili http://vidto.me/lphzslczlfz5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2015 (edytowane) Skumringslandet Jest rok 1348. William wraca do rodzinnej wioski odnaleźć brata Ansgara, którego oskarżono o kilka wyjątkowo okrutnych morderstw. Mieszkańcy są przekonani, że w to wszystko wmieszane są siły nieczyste, dlatego Ansgara poszukują nie tylko łowcy nagród, ale i Kościół. William ma niewiele czasu, by udowodnić niewinność swojego brata. 8/10 Edytowane 10 Luty 2015 przez Technik84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier1106 Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Luty 2015 3096 dni - całkiem dobry dramat. Facet porywa 10-letnią dziewczynkę, którą więzi 8 lat, oparty na faktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawel006 Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2015 Wrogowie Ulicy bardzo fajny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2015 Better Call Saul - już są dwa odcinki Akcja „Better Call Saul”, prequela „Breaking Bad”, rozpoczyna się 6 lat przed tym, jak Saul Goodman poznał Waltera White’a. Głównego bohatera poznajemy jako Jimmy’ego McGilla, początkującego prawnika szukającego przeznaczenia i celu w życiu. Serial przedstawia transformację Jimmy’ego w Saula Goodmana – osobę, która w przyszłości pomaga White’owi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2015 Bogowie Polska, lata 80. Opowieść o życiu profesora Zbigniewa Religi, który dokonuje pierwszego udanego przeszczepienia serca. Dla mnie bomba 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty 2015 Better Call Saul - już są dwa odcinki dla mnie bomba - pierwsze dwa odcinki świetnie się oglądało - mistrzowski humor - ten sam klimat serialu jak z BreakingBad - starzy dobrzy bohaterowie pojawiający się co rusz to świetna gratka dla fanów BB - gorąco polecam a Saul wymiata !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 2015 Bogowie Polska, lata 80. Opowieść o życiu profesora Zbigniewa Religi, który dokonuje pierwszego udanego przeszczepienia serca. Dla mnie bomba 9/10 Byłem na tym filmie w kinie. Bardzo dobry. Tylko ciężko było się powstrzymać, aby nie zapalić papieroska. Polecam ! Polecam również służby specjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2015 Kraina złoczyńców Detektyw Carter aresztuje płatnego mordercę, który trafia do więzienia, stając się jego informatorem. 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2015 Kraina złoczyńców Detektyw Carter aresztuje płatnego mordercę, który trafia do więzienia, stając się jego informatorem. 8/10 mega chujnia ale to moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2015 (edytowane) That Thing Called Tadhana 8.5/10 Bardzo dobry azjatycki film, naprawdę warto obejrzeć. Srednia 8.1 na IMDB nie wziela sie z przypadku Edytowane 21 Luty 2015 przez Drizzd91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2015 nie wiem czy bylo ale polecam 8,5 / 10 Polowanie na łowcę / The Frozen Ground (2013) Film oparty na faktach Gdy młoda kobieta ucieka z rąk seryjnego mordercy, detektyw Jack zrobi wszystko, by złapać zabójcę i doprowadzić go przed wymiar sprawiedliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2015 Bosch - serial Harry to detektyw wydziału zabójstw, który prowadzi śledztwo w sprawie morderstwa 13-letniego chłopca. Jednocześnie sam zmaga się z procesem, gdzie oskarżony jest o zastrzelenie podejrzanego. Dopiero są dwa odcinki pierwszego sezonu....czas pokaże co się ulepi z tej gliny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2015 (edytowane) Bosch - serial Harry to detektyw wydziału zabójstw, który prowadzi śledztwo w sprawie morderstwa 13-letniego chłopca. Jednocześnie sam zmaga się z procesem, gdzie oskarżony jest o zastrzelenie podejrzanego. Dopiero są dwa odcinki pierwszego sezonu....czas pokaże co się ulepi z tej gliny... dziwne poniewaz ja od 4dni na dysku mam caly sezon 1, skladajacy sie z 10 odcinkow edit: "zabawa" zaczyna się od 4 odcinka, taki maly off-top gdyby ktos ogladal i chcial zrezygnowac po 2-3 odcinkach Edytowane 21 Luty 2015 przez Drizzd91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2015 Boyhood dobre na sen, po godzinie wczoraj odleciałem Obłąkani spoko Spongebob na suchym lądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2015 Obłąkani bardzo mi się podobał a końcówka mnie zaskoczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2015 No końcówka git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2015 (edytowane) dobry,ale sa bledy w scenariuszu Edytowane 22 Luty 2015 przez eltondi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2015 Bosch 7.5/10 sezon 1 Dobra gra aktorska, fabula jednak lekko oklepana, przydaloby sie troche wiecej zwrotow akcji, fajne przerywniki pomiedzy glownym watkiem, znani aktorzy serialowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2015 (edytowane) Where to, miss https://vimeo.com/84855164 jak by ktos znalazl gdzies z napisami film dokumentalny o kobietach taksowkarzach w idniach ponoc dobry to poprosze info na pw pozdro Edytowane 24 Luty 2015 przez adrian154845 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2015 Jack Strong(2014) 8/10 "Jack Strong" to film sensacyjny, opowiadający jedną z najbardziej fascynujących historii szpiegowskich świata. To prawdziwa historia pułkownika Ryszarda Kuklińskiego - człowieka, który, tkwiąc w środku systemu, podejmuje współpracę z CIA i staje się kluczowym (choć niewidocznym) aktorem czasu zimnej wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yAk4ycJ2xTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2015 (edytowane) http://www.filmweb.pl/film/Disco+Polo-2015-716498zapowiada się niezła beka Edytowane 27 Luty 2015 przez Brusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exor1947 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2015 JA Polecam film CZłowiek z Ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2015 Time Lapse Trójka przyjaciół odkrywa tajemniczy aparat, który robi zdjęcia 24 godziny w przyszłość. Zamierzają wykorzystać maszynę do swoich celów osobistych. Po pewnym czasie pojawiają się niepokojące zdjęcia... nawet niezly 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2015 Ewolucja planety małp (2014) na wieczorną nudę z rodziną ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Luty 2015 http://www.filmweb.pl/film/Disco+Polo-2015-716498 zapowiada się niezła beka Ide własnie na to w marcu do kina i ocenie czy dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2015 Serial "Służby specjalne" Patryka Vegi to rozwinięcie filmu, który spotkał się w polskich kinach ze świetnym przyjęciem. Historia rozpoczyna się w czasie likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych. Pod okiem generała Światło powstaje supertajna grupa, której zadaniem ma być zniwelowanie rzekomych strat powstałych po rozmontowaniu WSI. W skład jednostki wchodzą: podporucznik Aleksandra Lach, pułkownik Marian Bońka i kapitan Janusz Cerat. W serialu poznamy przeszłość bohaterów znanych z filmu, będziemy też śledzić ich dalsze losy. Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2015 The Atticus Institute 7/10 Jesienią 1976 roku, małe laboratorium psychologii w Pensylwanii zostało opanowane przez serię niewytłumaczalnych wydarzeń. Rząd USA przejął kontrolę nad laboratorium pod rozkazami bezpieczeństwa narodowego , a wkrótce po tym po prawie 40-tu latach wychodzą na jaw eksperymenty które prowadzą do serii śmiertelnych zachorowań. Ocena zawyżona z racji tego, że mamy w tym dokumencie doczynienia z "rzeczami", które mnie interesują, nad którymi studiowałem, itd. Nie należy tego traktować jako typowy film, jest to po prostu opowieść dokumentalna podparta faktami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Baby-Faced Assassin Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2015 Nie wiem czy to tylko moje zdanie, ale wydaje mi się, że ten sezon House of Cards był najgorszy, nie był słaby, ale poziomem odstawał od dwóch poprzednich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi