pershing Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2014 nowy sezon Suits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2014 nowy sezon Suits na to czekali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Czerwiec 2014 Już dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2014 Właśnie skończyłem, kozacki odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_dietrich Napisano 24 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2014 Delikatey, film z 1991r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 The Raid 2 (2014) dobrze kopią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kased Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 Dexter > Prison Break > Lie To Me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 13 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2014 dajcie jakies ciekawe filmy z tych nowszych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 14 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2014 Non Stop calkiem przyjemny z Liam Neesonem, trzyma w napieciu. Agent federalny Bill Marks musi uratować pasażerów i załogę samolotu opanowanego przez terrorystów. Caly czas cos sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2014 Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie - A Million Ways to Die in the Wes 8/10 Głupkowata, amerykańska komedia, nie spodziewajcie się żartów na wysokim poziomie, ale imo mi się podobało, mam nadzieję, że to nie świadczy o moim IQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2014 Niebo istnieje... naprawdę - Heaven Is for Real Nie wystawiam oceny, bo jestem w trakcie oglądania.....i mi się płakać chce...czyli na pewno warto obejrzeć, może trafia do mnie zważywszy na ostatnie wydarzenia....polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2014 Ogląda ktoś ten nowy serial na Hbo ? nie wiem czy warto zaczynać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2014 nowy tzn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 15 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2014 ostatnio sporo filmów i niestety dużo słabych, ale coś mogę polecić Na skraju jutra (2014) Pułapka (2005)Czas na miłość (2013) Jack Strong (2014) Pamiętnik (2004) Rachel McAdams ma zajebisty uśmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 16 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2014 nowy tzn ? Pozostawieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 16 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2014 nowy tzn ? Pozostawieni Ja ogladam, wedlug mnie pierwszy odcinek slaby juz mialem wylaczac i dac sobie z spokoj z tym serialem, ale dalem mu szanse i obejrzalem 2 odcinek i nastepny i w miare mnie zaciekawil. Bardzo podoba mi sie muzyka w tym serialu Ale uwazam ze duzo lepszy jest rowniez nowy serial - Dominion. Przeczytalem kilka opinii i mowili, ze slaby, sredni, ale sciagnalem i jak dla mnie zajebisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2014 Obadam te dwie Wasze propozycje... Z nowszych seriali całkiem niezłe są: Murder in the First - na razie wyszło 6 odcinków pierwszego sezonu Akcja serialu dzieje się w San Francisco i opowiada historię śledztwa w sprawie morderstwa ćpuna prowadzonego przez dwóch detektyw z wydziału zabójstw Terry English i Hildy Mulligan. W trakcie śledztwa wychodzi na jaw, że ofiara miała powiązanie z Erichem Bluntem, który jest prezesem firmy rewolucjonizującej technologię. Blunt ma dużo do stracenia, jeśli ten fakt wyjdzie na jaw. Prócz tego jest on pozwany przez dewelopera oprogramowań o kradzież nowego systemu hologramu. The Las Ship - 4 odcinki pierwszego sezonu Serial opowiada o załodze niszczyciela marynarki wojennej U.S.S. Nathan James, która jako jedyna przeżyła tajemniczą epidemie. Większość populacji ludzkiej nie żyje. Teraz członkowie załogi wraz z kapitanem Tomem Chandlerem muszą zmierzyć się z nową rzeczywistości i żyć dalej. Do tego oglądałem z miesiąc temu nowy serial, odcinek pilotażowy, ale za cholerę nie mogę go teraz znaleźć, a obcował w jednych z moich ulubionych tematyk, a mianowicie, upadłe anioły, itd. Jeden z archaniołów stanął po stronie ludzi, Jego "brat" po stronie upadłych aniołów, etc.... Jak sobie przypomnę tytuł to dam znać, albo może ktoś mnie uprzedzi Natomiast powróciły: Ray Donovan - 2 sezon Under the doom - 3 odcinki 2 sezonu Wilfred - ale mi się już znudził.... Najnowsze premiery, które mogą być dobre, ale nie muszą Halle Berry w roli głównej – czy trzeba coś więcej dodawać? Właściwie nie, ale wypada. "Extant" wyróżnia się bowiem nie tylko gwiazdą z wielkiego ekranu na pierwszym planie. Intrygujący wydaje się już sam koncept fabularny – astronautka po roku w kosmosie wraca na ziemię i ku swojemu zaskoczeniu okazuje się być w ciąży. W oficjalnym opisie CBS czytamy, że "jej nietypowe doświadczenia w kosmosie prowadzą do wydarzeń, które zmienią bieg historii człowieczeństwa". Jest oczywiście szansa, że projekt może się okazać tandetnym sci-fi, ale chociażby dlatego, że mierzy wysoko, warto dać mu szansę. Steven Soderbergh ("Ocean's Eleven: Ryzykowna gra", "Seks, kłamstwa i kasety wideo"), mógł już skończyć z kinem, ale nie oznacza to, że przestaje kręcić. Wręcz przeciwnie, by realizować się w pełni przenosi się do telewizji, a "The Knick" jest jego pierwszym projektem serialowym. Produkcja będzie opowiadać o losach Johna Thackery’ego (w tej roli Clive Owen), lekarza odpowiadającego za szereg nowatorskich metod leczenia wprowadzonych na początku XX wieku. Fakt, że nie jest po prostu kolejny serial kostiumowy, pokazuje już zwiastun – Soderbergh zadbał o dystynktywną warstwę wizualną. http://www.youtube.com/watch?v=r_xvw-_YJSo Serial będzie opowiadał o agencie FBI, który często pracuje pod przykrywką, w związku z czym jego specjalnością jest zmiana tożsamości. W głównej roli Sean Bean, który tym razem ma dużą szansę przetrwać wszystkie odcinki serialu. Za produkcją stoi m.in. znany z "Homeland" i "24 godzin" Howard Gordon. Być może więc niedługo Martin Odum stanie się nowym Jackiem Bauerem. Do tego: Halt and Catch Fire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2014 Ale uwazam ze duzo lepszy jest rowniez nowy serial - Dominion. Przeczytalem kilka opinii i mowili, ze slaby, sredni, ale sciagnalem i jak dla mnie zaje***. o to właśnie ten serial o upadłych aniołach Jeden odcinek oglądałem, ten pilotażowy, ale mi się bardzo spodobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 16 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2014 Dokladnie to wlasnie ten o aniolach Ja jeszcze chce obczaic ten The Las Ship, a z troszke starszych seriali polecam Under the Dome, niedawno sie zaczal 2 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 25 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2014 Serialowo.... The take Adaptacja bestsellerowej powieści Martiny Cole. Jest to czteroodcinkowy trzymający w napięciu dramat o miłości, władzy, zazdrości i zdradzie. Freddie Jackson (Hardy), należący do londyńskiego gangu wychodzi z więzienia po 4-letniej odsiadce. To, co zastaje, nie bardzo przypada mu do gustu, więc postanawia zmienić co nieco, stosując baaardzo inwazyjne metody... Mini serial 4-odcinkowy Tyrant Historia syna arabskiego dyktatora, który po dwudziestoletnim wygnaniu powraca z amerykańską żoną i dziećmi na Bliski Wschód. Na razie bodajże wyszło 5 odcinków, zobaczymy co tam wymyślą....Ale gra tam naprawdę fajna kobieta A mianowicie Moran Atias Fargo 10-odcinkowy serial oparty jest na nagrodzonym dwoma Oscarami komediodramacie Joela i Ethana Coenów o tym samym tytule. Martin Freeman zagra głównego bohatera, Lestera Nygaarda, agenta ubezpieczeniowego z małego miasteczka. Billy Bob Thornton zagra główny czarny charakter, Lorne'a Malvo, którego w filmie odtwarzał Steve Buscemi. W serialu mają zostać przedstawione inne "prawdziwe zbrodnie" dokonane w stanie Minnesota, z dużą dozą czarnego humoru.Jedną z ról gra Kate Walsh-gwiazda Chirurgów /żona Sheparda/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 26 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2014 Tyrant zapowiada sie naprawde spoko serial, obejrzalem bodaj 3 odcinki, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 26 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2014 Suits mimo tylu odcinkow ciagle trzyma poziom, co niezmiernie cieszy a muzyka jak zawsze przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 27 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2014 nowy tzn ? Pozostawieni Ja ogladam, wedlug mnie pierwszy odcinek slaby juz mialem wylaczac i dac sobie z spokoj z tym serialem, ale dalem mu szanse i obejrzalem 2 odcinek i nastepny i w miare mnie zaciekawil. Bardzo podoba mi sie muzyka w tym serialu Ale uwazam ze duzo lepszy jest rowniez nowy serial - Dominion. Przeczytalem kilka opinii i mowili, ze slaby, sredni, ale sciagnalem i jak dla mnie zaje***. Obejrzałem 2 odcinki i d.upy mi nie urwało strasznie nudny jade z Dominion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2014 Serial The Strain Po wylądowaniu Boeinga na lotnisku Kennedy'ego załoga samolotu nie odpowiada na wezwania radiostacji. Zaangażowani w akcję ratunkową epidemiolodzy odkrywają, że poza czterema pasażerami cała załoga jest martwa a na pokładzie znajduje się trumna. Wkrótce grupa naukowców wraz z dr Ephraimem Goodweatherem (Corey Stoll) na czele mierzy się z nowym, nieznanym dotąd wirusem, który zmienia ludzi w żądne krwi stworzenia. Dopiero są dostępne 3 odcinki pierwszego sezonu, obejrzałem jeden, ogólnie nienawidzę tematyki zombie (nawet nie wiem czy to serial o zombie )w filmach czy serialach, bo mnie to śmieszy, ale w tej produkcji może będzie inaczej, ale to czas pokaże, nie ocenia się dziewczyny tylko po pierwszym spojrzeniu na dupę, nie wiadomo co jest z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2014 Serial - Piętno gangu, Gang Related Trzymający w napięciu i pełen akcji serial "Piętno gangu" to opowieść o losach detektywa Ryana Lopeza (Ramon Rodriguez, "Aniołki Charliego"), wschodzącej gwiazdy jednostki specjalnej, zwalczającej gangi Los Angeles. Nikt jednak nie wie, iż na długo przed tym zanim Ryan wstąpił w szeregi stróżów prawa, deklarował wierność zupełnie innej kompanii braci – potężnemu gangowi o nazwie Los Latino Angelicos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 30 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2014 Serial The Strain Po wylądowaniu Boeinga na lotnisku Kennedy'ego załoga samolotu nie odpowiada na wezwania radiostacji. Zaangażowani w akcję ratunkową epidemiolodzy odkrywają, że poza czterema pasażerami cała załoga jest martwa a na pokładzie znajduje się trumna. Wkrótce grupa naukowców wraz z dr Ephraimem Goodweatherem (Corey Stoll) na czele mierzy się z nowym, nieznanym dotąd wirusem, który zmienia ludzi w żądne krwi stworzenia. Dopiero są dostępne 3 odcinki pierwszego sezonu, obejrzałem jeden, ogólnie nienawidzę tematyki zombie (nawet nie wiem czy to serial o zombie )w filmach czy serialach, bo mnie to śmieszy, ale w tej produkcji może będzie inaczej, ale to czas pokaże, nie ocenia się dziewczyny tylko po pierwszym spojrzeniu na dupę, nie wiadomo co jest z przodu ja obejrzalem 2 odcinki, zapowiada sie dosc ciekawie ale raczej to nie bedzie jakis HIT moze 3 odcinek na który zapewne jutro spojrze cos wiecej sie rozjasni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 30 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2014 "Pozostawieni" dalej nie zachwyca ale twardo ogladamy Pod Kopuła 2 sezon wydaje mi sie lepszy od pozostawionych, deczko inna tematyka ale tak uogólniając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michalns34 Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2014 Polecam film: Przychodzi facet do lekarza. Lekka komedia dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2014 The Killing 4 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2014 The Killing 4 sezon Nowa stacja przejęła ten serial, wyszedł cały sezon (6 odcinków) za jednym zamachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi