Gość luckyluck Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2014 Skończyłem wszytskie seriale, które mnie interesowały i szukałem nowego. Obrazek Bates Motel, obejrzałem 2 odcinki i muszę przyznać, że zarwę dzisiaj nockę. bates dobry serial, daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2014 Za linią wroga 4 / Seal Team Eight: Behind Enemy Lines Amerykańska jednostka specjalna składająca się z najlepszych żołnierzy zostaje wysłana do Kongo, by zlokalizować i zamknąć kopalnię uranu, który jest wydobywany i sprzedawany w celu skonstruowania bomby jądrowej. ogladalem dupy nie urywa moja ocena 7 zeby nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 Nowy odcinek gry o tron według mnie bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 2 odcinek dobry jak sie ciesze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 dostaniesz bana, masz opcję spoiler, aby tam umieszczać jakąś część fabuły zawartą w danym odcinku, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 2 odcinek dobry jak sie ciesze Joffrey kaplica jak się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2014 Joffrey kaplica jak się cieszę Wesele było udane a pani ognia tańczy breaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2014 http://www.mindfuck-films.blog spot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2014 dostaniesz bana, masz opcję spoiler, aby tam umieszczać jakąś część fabuły zawartą w danym odcinku, etc. http://kotaku.com/you-can-stop-the-internet-spoiling-game-of-thrones-for-1563583093?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Kwiecień 2014 Dopiero obejrzałem pierwszy odcinek, ale zapowiada się b.dobry serial, na razie jest 1 sezon, drugi właśnie się zaczął Serial produkcji BBC2 opowiadający o korupcji w dzisiejszej policji. Kiedy akcja antyterrorystyczna kończy się tragicznie, sierżant Stece Arnott odmawia udziału w zakamuflowaniu porażki. Odrzucony przez kolegów zostaje przeniesiony do oddziału antykorupcyjnego - AC-12, dowodzonego przez komendanta Teda Hastingsa. Pierwszy sezon mi się podobał, ostatnio zacząłem oglądać drugi, ale na razie średnio, może potem się rozwinie....kto wie.... Agent FBI w stanie spoczynku, Ryan Hardy (Kevin Bacon), zostaje wezwany przez centralę, żeby zająć się śledztwem w sprawie seryjnego mordercy, Josepha Carrola (James Purefoy), który zbiegł z więzienia i stworzył przestępczą organizację. Doktor Carrol pracował jako wykładowca na uczelni i prowadząc wykłady o twórczości Poego, mordował studentki. Dzięki dostępowi do komputera w więzieniu założył grupę wsparcia dla seryjnych zabójców, której członkowie umożliwili mu ucieczkę… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2014 Zajebisty nowy odcinek Bates Motel....Norma Bates nie żyje, ciekawe kto ją zabił, dowiemy się dopiero w nowym odcinku żryjcie gruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2014 Serio ku**a? Dojdę 30 typów i wynajmę seryjnego zabójcę perah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2014 Tak, ale b.dobry odcinek, szczególnie końcówka, trzeba obejrzeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2014 Broadchurch - serial Mini serial 8-odcinkowy Akcja serialu koncentruje się na małym miasteczku, w którym dochodzi do morderstwa. Ciało chłopca, Danny'ego Price'a, zostaje znalezione na plaży. Każdy mieszkaniec Broadchurch zostaje poddany wnikliwej obserwacji. Sprawą zabójstwa zajmuje się przybysz "z zewnątrz", ledwo co promowany na wyższe stanowisko detektyw inspektor, Alec Hardy. W sprawę angażuje się także Ellie Miller, miejscowa policjantka, która uważa, że to ona powinna prowadzić śledztwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2014 Khaleesi jak zwykle zajebiście. Odcinek dość nudny, ale przemowa Khaleesi do niewolników Meereen ratuje go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rymu Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2014 Poleca ktoś jakiś ciekawy serial z gatunku fantasy/ scifi lub takie która fabuła rozgrywa się w przeszłości ( miecze łuku, samurajowie itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2014 Poleca ktoś jakiś ciekawy serial z gatunku fantasy/ scifi lub takie która fabuła rozgrywa się w przeszłości ( miecze łuku, samurajowie itp) Gra o Tron - przedstawiać nie trzeba. Miecz prawdy - na motywach cyklu literackiego Miecz Prawdy Terry'ego Goodkinda. Według mnie ok, nie odbiega zasadniczo od wersji pisanej. Merlin - czary, potwory, smoki, Camelot Supernatural - ten akurat obsadzony w czasach teraźniejszych, ale godny polecenia. O dwóch braciach stawiających czoła demonom, potworom i wielu innym nadprzyrodzonym stworzeniom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rymu Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2014 Poleca ktoś jakiś ciekawy serial z gatunku fantasy/ scifi lub takie która fabuła rozgrywa się w przeszłości ( miecze łuku, samurajowie itp) Gra o Tron - przedstawiać nie trzeba. Miecz prawdy - na motywach cyklu literackiego Miecz Prawdy Terry'ego Goodkinda. Według mnie ok, nie odbiega zasadniczo od wersji pisanej. Merlin - czary, potwory, smoki, Camelot Supernatural - ten akurat obsadzony w czasach teraźniejszych, ale godny polecenia. O dwóch braciach stawiających czoła demonom, potworom i wielu innym nadprzyrodzonym stworzeniom. Dzięki za każdą propozycje, ale ogładam/ oglądałem wszystkie które podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2014 Dzięki za każdą propozycje, ale ogładam/ oglądałem wszystkie które podałeś to czego jeszcze oczekujesz przecieżnie na mnoża się seriele o podobnej fabule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rymu Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2014 Dzięki za każdą propozycje, ale ogładam/ oglądałem wszystkie które podałeś to czego jeszcze oczekujesz przecieżnie na mnoża się seriele o podobnej fabule ] Sporo tych seriali wychodzi , miałem nadzieje że wyszło coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2014 Ray Donovan - serial Ray Donovan, na co dzień zajmujący się rozwiązywaniem problemów wpływowych mieszkańców Los Angeles, niespodziewanie zostaje zmuszony skorzystać ze swoich umiejętności w bardziej rodzinnym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2014 Skóra, w której żyję - popierdolony, ale mogę polecić Hannibal - j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2014 The Machine (2013) - 8/10 http://www.filmweb.pl/film/The+Machine-2013-659911 Niskobudżetowy, zrobiony za zaledwie 1 mln. funtów i trochę to widać, ale mimo wszystko wart obejrzenia. Dobra rola Caity Lotz, klimat, atmosfera. Bardzo dobra muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotruss Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2014 polecacie może jakieś fajne filmy akcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 Bylo, nie bylo http://www.filmweb.pl/film/Chce+si%C4%99+%C5%BCy%C4%87-2013-648982#_=_ "Chce się życ" Historia chorego na mózgowe porażenie Mateusza, który podejmuje trudną walkę o godność i prawo do normalnego życia. Dla mnie 8/10 izi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 "Chce się życ" tak dobry a jeżeli mamy już taką tematykę to polecam http://www.filmweb.pl/film/Bez+mojej+zgody-2009-463328 i rzadko to mogę powiedzieć zgadzam sie z ocenami z filmweebu w 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mista92 Napisano 25 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2014 Plan Ucieczki(2013), naprawdę gorąco polecam bardzo ciekawy i wciągający film ze Stallone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2014 Most nad Sundem - Bron / Broen (The Bridge) serial Szwedzka policjantka i duński inspektor prowadzą śledztwo w sprawie zabójstwa, którego ofiarę znaleziono na moście łączącym brzegi dwóch państw. Ostatnio zacząłem oglądać skandynawskie, kryminalne seriale, trzymają dobry poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster77 Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2014 jak nie było to polecam serial "Peaky Blinders". bardzo dobry serial BBC. 1 sezon 6 odcinków, 2 sezon jeszcze w tym roku.. POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi