chmielu Napisano 13 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2010 film pt. Carandiru. byłem na nim w kinie kilka lat temu i pamiętam że zrobił na mnie wrażenie. Film na faktach o brazylijskim, przepełnionym wiezieniu. Niezly, pamietam go jeszcze Co do brazylijskiej kinematografii goraco polecam "Elite Squad" z 2007 roku (braz. "Tropa de Elite", pol. "Elitarni"), absolutnie nieprawdopodobny film o oddziale specjalnym majacym "wyczyscic" slumsy z dragow sprzedawanych niemal wszedzie. Do tego pare bardzo ciekawie polaczonych watkow wplecionych w fabule, wszystko swietnie wyrezyserowane. Na podstawie ksiazki Andre Batisty, ktora juz pare osob mi polecalo 10/10 :uwaga: Dodam jeszcze, ze film ten zostal lepiej oceniony w serwisie imdb.com, niz w naszym rodzimym filmwebie, co mnie osobiscie wystarcza do siegniecia po dana produkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 14 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2010 Ma ktos jakis namiar, do Niezniszczalnych, bo nie moge znalezc, na stremowych stronach... Swoja droga dobra paka tam gra, ( B.Willis, Stallone, Arnold S aka Elektroniczny Mordulec, Dolf Lundgren Jet Li i w c**j innych aktorow akcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 14 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2010 co do filmu to szału nie ma , typowa masówka bez fabuły , można obejrzeć dla zabicia czasu ale nic pozatym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2010 Ma ktos jakis namiar, do Niezniszczalnych, bo nie moge znalezc, na stremowych stronach... Swoja droga dobra paka tam gra, ( B.Willis, Stallone, Arnold S aka Elektroniczny Mordulec, Dolf Lundgren Jet Li i w ch** innych aktorow akcji) http://hotfile.com/dl/68568656/af95000/ http://hotfile.com/dl/68568658/3374be2/ http://hotfile.com/dl/68568661/8675f94/ http://hotfile.com/dl/68568660/998ead6/ http://hotfile.com/dl/68568659/6df88f1/ HQ.R5.STUDiO.XviD.AC3-ELiTE Napisy PL (czytaj slaba jakosc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 14 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2010 film pt. Carandiru. byłem na nim w kinie kilka lat temu i pamiętam że zrobił na mnie wrażenie. Film na faktach o brazylijskim, przepełnionym wiezieniu. Niezly, pamietam go jeszcze Co do brazylijskiej kinematografii goraco polecam "Elite Squad" z 2007 roku (braz. "Tropa de Elite", pol. "Elitarni"), absolutnie nieprawdopodobny film o oddziale specjalnym majacym "wyczyscic" slumsy z dragow sprzedawanych niemal wszedzie. Podpisuję się pod tym rękami i nogami brazylijskie produkcje coraz lepsze. Trzeba pamiętać także o tytułach takich jak "Miasto Boga" po obejrzeniu którego również wychodziłem z kina jak z uczty czy o dramacie opartym na faktach pt. Ostatni przystanek 174 (Ultima Parada 174) miłym zaskoczeniem był tez film produkcji RPA też na faktach jak się nie mylę pt Jerusalema jakby znał ktoś coś w tych klimatach to napiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2010 HIMYM, House, Two and half man - nowe sezony dzisiaj ruszyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2010 a teraz powrocil Mentalista i Teoria wielkiego podrywu, jesiennnnnn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 24 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2010 ostatnio oglądałem Blood and Bone niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 potrzebuję wyścig F1 z GP Singapuru... torrent, rapid lub inne portale... może ktoś ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzepas Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 Obejrzałem pilot serialu "Boardwalk Empire" i szczerze go polecam wszystkim, którzy chcą poczuć klimat potyczek mafijnych w USA w latach 20 ubiegłego wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodex Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 potrzebuję wyścig F1 z GP Singapuru... torrent, rapid lub inne portale... może ktoś ma? http://hotfile.com/dl/71903351/f9af1e1/RK.W.Singapur-BTK.part1.rar.html http://hotfile.com/dl/71904763/48f03bf/RK.W.Singapur-BTK.part2.rar.html http://hotfile.com/dl/71906400/af45c6b/RK.W.Singapur-BTK.part3.rar.html http://hotfile.com/dl/71906988/262a444/RK.W.Singapur-BTK.part4.rar.html Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3r0 Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 Ja mam pytanko czy ktoś z Was słyszał, bądź oglądał serial: Sherlock (2010). Z tego wiem wyszły tylko 3 odcinki, ale zebrały dobre opinię. Jeśli ktoś widział niech napisze czy warto? Odnośnie samych filmów nie wiem czy był poruszany wątek takich jak: Primal Fear - Dramat Sądowy z Edwardem Nortonem, gdzie zagrał przerewelacyjnie Bang Bang You Are Dead - Dramat o młodzieży w szkolnej, fajny klimat, polecam wszystkim. No i oczywiści mój ulubiony filmik, czyli Człowiek w Ogniu z Denzelem Washingtonem - muzyka, klimat, montaż, zdjęcia - dla mnie wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzepas Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2010 Ja obejrzałem wszystkie odcinki Sherlocka. Serial fajny chociaż trzeba się przyzwyczaić do tytułowego bohatera (z początku mnie irytował), ale fabuła jest bardzo dobra. Przyjemnie się ogląda, choć odcinki mogłyby być troche krótsze. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 4 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2010 "Wybuchowa para" (ang. Knight and Day), z Cameron Diaz i szpecem od misji niemozliwych czyli Tomem Cruise. Bardzo przyjemny filmik, fajnie sie oglada, bardziej akcja niz komedia romantyczna, ciekawie zmontowany. "Killers" przy tym wymieka, choc nie oszukujmy sie, na kolana nie powala, na takie nudne wieczory jak dzis jak ulal - 7/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2010 The Social Network całkiem ok, jak się komuś nudzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2010 Coś nowego wartego oglądnięcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2010 obejrzenia chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2010 Jeden c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2010 Są już jakieś torenty do filmu "skrzydlate świnie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konkol Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2010 wiecie moze skad zgarnac film "istota" (Splice) tylko z lektorem. film z 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2010 Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2010 Berlin Calling, niemiecka produkcja z 2008, warto obejrzeć dla samego soundtracka Drużyna A, fajne kino rozrywkowe, myślę, że hiciora nie ma, ale obejrzeć wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2010 The Big I Am , angielskie kino gangsterskie , nie tak blyskotliwe jak filmy Guya Ritchiego, ale daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 14 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2010 daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 The Town (Miasto Złodziei) 2010, świeżo po obejrzeniu według mnie świetny, jeden z ciekawszych jakie oglądałem w ostatnim czasie http://www.filmweb.pl/film/Miasto+z%C5%82odziei-2010-375721 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 dobrze sie zapowiada a ja polecam Bullet trochę nekro z 1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2010 "7 dni" - ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2010 devil 3x gówno chyba ze ktoś chce obejrzeć gówniany filmy to polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2010 kierwa nic nie oglądacie? zapodawać jakieś ciekawe tytuły bo nie ma co oglądać, a seriale się nudzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi