mln Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2011 Niemiec, który ma 4 piłki meczowe i wszystkie marnuje jako że grał z Polakiem nie powinno aż tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2011 wku**ia MNIE BABA Z STSA ku**a ZAMIAST ZA 100 ku**a PRZEKABACILA MNIE i POSTAWILEM ZA 20zł A TERAZ ku**a PATRZE NA KUPONIE ZA 10 PUSCILA I ZAMIAST HAJSU NA ROKSU MAM WKURWIENIE Z NISKIEJ WYGRANEJ POZDRO DLA TEJ PANI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 3 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2011 Pewnie fanka Interu lub Juventusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kha1 Napisano 4 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2011 To, że remont = tony kurzu i sprzątanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Je-bany tobet, z ktorego wyplata idzie tydzien, a weryfikacja wygladala jakbym wyplacal 100k elementy je-bane @#$%^&&*(@#$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Do weryfikacji trzeba się przyzwyczaić bo tak będzie wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 To zalezy gdzie, przewaznie wystarcza dowod, prawko + scan rachunku, a tutaj zrzut profilu konta z mb, scan karty + jeszcze cos bylo, glownie chodzi o to, ze to wszystko trwa juz tydzien i dlatego sa zje-bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Przeważnie wystarczało - wszystko się zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Nie pier-dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Że Besiktas wpierdolił gola w doliczonym czasie i panienka w toto-mixie, która wpisała mi przed chwilą zły typ i jak spierniczy mi to kupon to się do niej przejdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Nie pier-dol Nowe przepisy, teraz weryfikacja być może będzie taka jak być powinna...zero lewych kont już praktycznie, a jak wejdą jednolite przepisy to się dopiero zacznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Nie pier-dol Nowe przepisy, teraz weryfikacja być może będzie taka jak być powinna...zero lewych kont już praktycznie, a jak wejdą jednolite przepisy to się dopiero zacznie :D Myślą, że jak kobita dała mi swój dowód i dostęp do kompa to nie da mi skanu rachunku bankowego czy karty? Niech zaczną pobierać odciski palców to wtedy pomyślę o problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Myślą, że jak kobita dała mi swój dowód i dostęp do kompa to nie da mi skanu rachunku bankowego czy karty? przecież to masz teraz, takie przepisy były zawsze Niech zaczną pobierać odciski palców to wtedy pomyślę o problemie chwila...i będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 boss media mnie wku**ia niemilosiernie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czacza Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 I tak wiele nie zdziałają tymi restrykcjami. Jeśli zakładam konto na kumpla czy kogoś z rodziny, daje mi on wszystkie dokumenty i stawia za mnie zakłady na swoim IP to nic nikomu nie mogą zrobić i nigdy tego nie wyeliminują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Je-bany Tobet, z ktorego wyplata idzie tydzien, a weryfikacja wygladala jakbym wyplacal 100k elementy je-bane @#$%^&&*(@#$ jak sie zna angielski to weryfikacja trwa maksimum 10 minut w Tobecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Moze u Ciebie, pisalem do ang supportu bo polski juz nie pracowal Napisali, ze ok ale nic dalej nie przekazali do dzialu wyplat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Złe podejście, mi też weryfikowali konto dwa dni, napisałem do nich i zjebałem z góry na dół. Weryfikacja potrwała od tego momentu 2h, wypłata doszła po zatwierdzeniu dokumentów w 5 minut. Co ciekawe mimo, że było już po 20 wszystko przeprowadził polski support Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Złe podejście, mi też weryfikowali konto dwa dni, napisałem do nich i zje*** z góry na dół. Weryfikacja potrwała od tego momentu 2h, wypłata doszła po zatwierdzeniu dokumentów w 5 minut. Co ciekawe mimo, że było już po 20 wszystko przeprowadził polski support Zlitowali sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 2 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2011 Tez ich zje-balem, ale nadal nie otrzymali potwierdzenia z dzialu bezpieczenstwa, dobra dajcie juz spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2011 Co mnie wczoraj wkurwił Lyon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fryzjer Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2011 Jarosław Kaczynski i cały PIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2011 a nie łatwiej napisać każdy ruch polityczny w Polsce, etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fryzjer Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2011 a nie łatwiej napisać każdy ruch polityczny w Polsce, etc? O masz racje 1 - 0 dla ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2011 jebane żydowskie obrzezane skurwysyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 siano miało być na drugi dzień a już leci c**j wie który tydzień. Na c**j pierdolić głupie ściemy? Sranie w banie o wypłatach z buka i pizda siana nie ma. Jednym słowem dwa słowa, pizda anioła, Bardzo ch***we zachowanie z fistaszkowej strony, czas się ku**a określić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 duzo nas widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 co jak co ale moderator powinien byc przykladem dla innych uzytkownikow no chyba ze przyklad jak robic innych w ch**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 duzo nas widze No pół forum ojebałem na pożyczkach Naiwniacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 Jak mnie tobet wku**ia ida w ślady syfu jak nic,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi