Jump to content

Co was wkurwia ?

mario91
 Share

Recommended Posts

W końcu trzeba powiedzieć sobie prosto, co mnie tak naprawdę wku**ia ? :)) Do stworzenia topicu zmusiła mnie dzisiejsza sytuacja, która baardzo mnie wkurwiła.

Mnie wkurwiają dzieci, którzy pierdolą o Tibii (taka gra internetowa) i się jarają ile siana można z tego wyciągnąć jak to oni mówią "sprzedając postać czy jakoś tak" %-) i sieeedzą przed tym monitorkiem i klepią bezsensownie w tą klawiaturke.A później sie rodzice dziwią czemu oceny słabe :k:

I jeszcze jedno, wkurwiają mnie ćwierć inteligentni chłopcy z siłowni w podkoszulkach na ramiączkach.Żeby to jeszcze była rzeźba a to wszystko zasługa kilku igieł ...

A co was wku**ia ?Tylko szczerze :)

Mnie wkur..... gówniarze cały dzień jeżdżący na tanich motorkach :mlotek: :mlotek: Cały dzień jeżdżą bez sensu a głupi rodzice wlewają im paliwo :mlotek:

A mnie wkur*** już te zespołu co w nogę grają i prowadząc do 90 minuty 2:1 przegrywają 2:3 np. z Danią... Albo prowadzą po 60 min. 1:0 dostają :red: i przegrywają 1:2 %-)

Wkur******* mnie też :::::::::::::::::::) którzy sprawdzają moje duże bety z J4, gdy ja mam asy, a na stole leżą J5510 i łapią waleta na riverze. JE...... ać takich !!!!!!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

userzy na vb podający maile z onetu przy rejestracji mimo, że wyraźnie jest napisane żeby nie podawać adresów z onetu :c:

Guest Krzysiekow

Bessa na rynku papierów i to że nie miałem sie tym czasu zainteresować jak było na górce ze sporym zyskiem a teraz każdego dnia sie wkur wiam na nowo jak przeglądam notowania :c: