Barto Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2011 Mnie wku**ia sąsiad z wiertarką i zaraz pójdę mu je***ąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2011 ostatnio to mnie wszystko wku**ia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2011 fucking life... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3mp3sson Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2011 Nie wiem jak Wy ale mnie to denerwuje, Że muszę się chować by zapalić to co lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2011 Z ostatniej chwili: immatrykulacja na studiach jest obowiazkowa i wymaga stroju "wyjsciowego". I teraz bede ku**a wiozl gajer 400km zeby postac w nim godzine na auli Ja sie pytam jak sie nie wkurwic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2011 Aż musiałem wpisać w gogle co to ta "immanopartykulacja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 5 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2011 immanopartykulacja a co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 wku**ia mnie to jak w pierwszym dniu moją taśmę rozwala brak jednej bramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 Immatrykulacja (łac. immatriculare - "wciągnąć do spisu") - wpisanie tudzież zaliczenie w poczet studentów uczelni wyższej; także uroczystość przyjęcia nowych studentów na I rok studiów. Termin ten oznacza także wniesienie do spisu szlachty w danym kraju czy prowincji. Chmielu u mnie pamietam chlopaki w sweterkach poprzychodzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 http://obstawianie.com/losowanie-plyta-wwo-witam-was-w-rzeczywistosci-vt120636.htm?sid=30f0e9ae8e6a531651b060c58b3e4dd5#1609614 wku**ia, mnie, że teraz to już na pewno muszę iść na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 je***y Betsafe za podejscie do klientow same problemy z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 mamy tam "swojego człowieka", dobra firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 zimna deska nocnikowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 wku*** mnie jak jeb*** wisła zap #$%^& mi kupon!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 Fqrwia mnie jak mi ciągle wypier.... 1 mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 Mnie wkur*** sąsiad z wiertarką i zaraz pójdę mu je***ąć Tak to już jest, że sąsiad będzie miał ładniejsze mieszkanko, a reszta bloku zjebaną psychikę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2011 Fqrwia mnie jak mi ciągle wypier.... 1 mecz Podbijam x2 :[ NYR z 4:1 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2011 Cytatbodzios861 napisał/a:Fqrwia mnie jak mi ciągle wypier.... 1 mecz Podbijam x2 :[ NYR z 4:1 :/ x3 TBL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2011 krakowska Wisła, śmieszny klubik chcący zaistnieć gdziekolwiek , a ku**a jakiegoś Podbeskidzia nie potrafią u siebie ograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2011 Grzybek mnie to samo wku**ia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2011 mnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2011 wku**ia mnie zjebana liga francuska gdzie nie umieją strzelać bramek :/ a najbardziej wkurwił mnie dzisiaj Vrdoljak który zje**ł okazje z 2 metrów do pustej nad bramką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2011 Z trzech, nie z dwóch to już nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2011 szczególnie, żeby ustawiony do niej przodem i mniej więcej stał na środku, tak, miał trudną pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2011 Przecież mu podskoczyła piła na źdźble trawy, różnica plus minus 2-3 mm. Uważam, że jest usprawiedliwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2011 znowu wku**ia mnie to że ledwo się dowiem o ofercie free spinów a tu kurva nagle zmieniają regulaminy i nigdy nie dostaje free spinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2011 i dlatego przez Ciebie i ja nie dostałem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 31 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2011 Banda pierdolonych pazernych mend, która rzuca się na 10 free spinów jak na mięso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2011 Niemiec, który ma 4 piłki meczowe i wszystkie marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2011 ksiądz który daje 25groszy napiwku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi