Gość luckyluck Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 on to tez sporo czasu spedzil bodaj u germanow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Żółtodzioba jeszcze nie było, Smuda szukaj jakiegoś polskiego cing ciang cionga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 a może by tak znalazł jakiegoś "nowego", dobrego Polaka? tak, nie mamy takich 11-stu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 a mnie najbardziej w kur wia jak mi miga czerwona dioda na myszce co oznacza WYMIEŃ BATERIE - NIE PIJ - I IDZ JUZ SPAĆ fuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2011 Melikson - ma tylko matkę, która urodziła się w Polsce. Zydzi, dziedzicza obywatelstwo po matce, Ius sanquinis " prawo Krwi" mnie wkurwiaja moje studia, kolejki pod sekretariatem 5h minimum , 2h trzeba byc przed dyzurem, by moze sie wyrobic w w termin 3h, 14 osob w 3h ojebala kobieta z sekretariatu , a 41 na liscie, pojebane to PRL je***y... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 22 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2011 pamiętam te kolejki, jeszcze mieliśmy najgorszy kierunek, bydło, pod innymi drzwiami kultura, elegancka kolejka, a u nas grupa zwarta. ściśnięta, ale za to zawsze była radosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2011 Wpizde kurewska inflacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2011 jakie zycie taki rap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2011 hahahahhaah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2011 A mnie Porto wkur... wzoraj;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2011 jakie zycie taki rap Peter Zielinsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 Wkurw*** mnie to że w 4 meczach które właśnie trwaja nie padła żadna bramka... A to nie tak miało być... ku..a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 Komentarz chyba zbyteczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2011 Albo to co dziś betis odjeb... miał być grad bramek a tu lipa jak ch.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2011 Grad bramek? Skąd w ogóle takie myślenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2011 wkurwi mnie budzik o 4.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 26 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2011 e tam ... to sobie pomyśl, że Panie które przychodzą sprzątać do mnie do roboty wbijają o 4:00 ... więc pobudka ~3:00 ? to musi wqrwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2011 Jarosław K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillas Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2011 United patałachy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 27 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2011 taki smieszny klubik Man U [ Komentarz dodany przez: Mazur: 2011-09-27, 22:44 ] Kompleksy kibica CFC? :mrgreen: [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2011-09-28, 02:03 ] kupon pewnie mu nie siadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 opcja 2 . Od MU to Chelsea musi sie jeszcze sporo nauczyc pod wieloma wzgledami, a pod wzgledem wynikow tp oprocz Mou i Hiddinka to reszta trenerow to wielkie nieporozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 Wkur**a mnie to że Polacy to tak pazerny i zachłanny naród, naj**ali multikont i zajeb**ta promocja w Paf już nie dla nas.... Nic tylko współczuć takim darmozjadom, później narzekania, że nigdy promocje nie obejmują Polaków. Dziwicie się bo ja w cale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 Nie, bo według prawa rodacy zamieszkujący terytorium Polski nie mogą brać udziału w żadnych tego typu promocjach, etc. !!!! Polaków omija wiele ciekawych promocji przez tego typu sytuacje, ale z drugiej strony Nasz rynek nie jest taki mały to ciągle walczą o polskiego klienta Dobre i to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 wku**ia mnie milion enterów w postach 777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 a mnie wszyscy dookoła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 wkur*** mnie milion enterów w postach 777 denerwuje mnie jak ktoś myli dziesiątki z milionami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 To była taka przenośnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 Wkur**a mnie to że Polacy to tak pazerny i zachłanny naród, naj**ali multikont i zaje*****ta promocja w paf już nie dla nas.... Nic tylko współczuć takim darmozjadom, później narzekania, że nigdy promocje nie obejmują Polaków. Dziwicie się bo ja w cale? ja pier**e co za gówniarze pier****ne bo to pewnie młokosy jakieś - jak na chleb ku**a nie maja niech napiszą to im dam w kurwe pana jasnego... Potem się dziwić że nas traktują tak a nie inaczej przez pierdolców zachłannych - chcą zarabiać kokosy to niech się roboty porządnej chycą a nie - nie wyszło im po 1 dniu bo nie dało ile chcieli to będą multi walić bez pomyślunku(jakby przy tym myśleli to by nas tak szybko przynajmniej nie wydupczyli) jakiegokolwiek i c**j.... barany obsrane tepe i tyle bo już nie wiem do kogo ich przyrównać pier****ne nienażarte gównojady!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2011 Szkoda, ale przeca tez sie ma po kilka kont na bukach, roomach etc., i np. jak free spiny na Betsafe to wale na 3 konta Ale to kiedys pozakladane, teraz juz mi sie nie chce nawet zakladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2011 a mnie wku**ia mucha z rana, zwłaszcza gdy schodzi poziom alko we krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi