Darecki79 Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 Dość nierozważnie miałem Cię za mądrzejszego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 ...pozory mylą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 2 lata temu takie kredyty sie bardzo oplacaly bodajze kurs franka wynosil 2.67zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 Jak brałem to był po 2.07 Jeszcze tylko 12 lat i z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 Jutro pierwszy dzien w robie i zrw o 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 co będziesz robił? roznosił ulotky? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 Siedzial w urzedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 denerwuje mnie to, że ludzie nie okazują wdzięczności, ciągle "proszę" zamiast "dziękuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 Alkohol... bo tak szybko puszcza mnie wku**ia stan po tym jak puścił Poza tym pier****ne sądownictwo i zjebana prokuratura!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 Reklama zabki z tymi debilami spiewajacymi mnie wku**ia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 baby w pośredniaku mnie wkurwiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 A mnie wku**ia Terlecki, który nie potrafi komentować spotkań. Nie wiem, dlaczego Eurosport go zatrudnia. Tym bardziej, że zaczął nawet sam komentować co ostatnio skutkowało tym, że zmieniłem sobie lektora na angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 Komornicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 zycie jest zbyt piekne aby sie wkurwiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 Jebane wąchacze! Kto cię wku**ia? Jebane wąchacze! Wszystko wku**ia mnie!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2011 drogi, Nasze drogi, Nasze korki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2011 nasze place Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2011 majaszyn mnie wku**ia, kutas pierdolony złodziejski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2011 Wkurwiaja mnie pionki slepo idace za PO, tylko dlatego ze antyPiS a skoro juz przy polityce jestesmy, to poteznie wku**ia mnie fakt, ze w tym kraju nie ma juz na kogo glosowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mastertyper Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 mnie to jak przez cały mecz jest 1 - 0 i w doliczonym czesie strzelają na 1 - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Melikson - sprzedajna ku**a Ślepy naród, który jeszcze go chce... Napisałbym coś jeszcze, ale pójdą teksty, że jestem antysemitą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 niech spierdala ! pier****na zbieranina druga wisla krakow ku**a jak pisalem na sb najgorsza kadra ever jaka była brawo Smutny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 a c**j z tym, nie wypowiadam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Melikson jakieś polskie korzenie ma...posiada polski paszport i mówi w naszym języku.Gorzej z resztą, Obraniakami, Perquisami(k***, nawet nie wiem jak się pisze jego nazwisko ) i Polanskimi, którzy nie mają nic wspolnego z naszym krajem Czekamy na Dudu, Arboledę i innych... obecnie brakuje tylko murzyna i ruska, żyda i niemca już mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 To teraz wszystko w rękach Smudy, zapewne go powoła raz dwa. I jeszcze do EURO znajdzie 5 piłkarzy z polskimi korzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 który to rusek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillas Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 obecnie brakuje tylko murzyna i ruska szandek czytaj ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Melikson jakieś polskie korzenie ma...posiada polski paszport i mówi w naszym języku.Gorzej z resztą, Obraniakami, Perquisami(k***, nawet nie wiem jak się pisze jego nazwisko ) i Polanskimi, którzy nie mają nic wspolnego z naszym krajem Czekamy na Dudu, Arboledę i innych... obecnie brakuje tylko murzyna i ruska, żyda i niemca już mamy Troszkę słabe masz informacje Obraniak - dziadek Polak Perquis - babcia Polka Polański - rodzice Polacy Melikson - ma tylko matkę, która urodziła się w Polsce. Tutaj nie chodzi o jego pochodzenie, bo ma prawo i to duże większe niż przedstawiona przez Ciebie trójka gry w reprezentacji Polski, ale jeżeli jedzie na zgrupowanie i ma zagrać w meczu o punkty i nie gra tylko z powodu kontuzji, a po kilku tygodniach przypomina sobie o reprezentacji Polski to chyba jest coś nie halo? Bo gdyby w tamtym sezonie powiedział, że chce grać dla Polski to byłoby wszystko okey, ale osobiście jestem przeciwny tego typu zagraniom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 murzyn już był, akurat tutaj szlaki zostały przetarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 21 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2011 Na euro będzie tylko jeden Polak - Smuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi