totoryl Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 Mnie denerwuje jak przegrywam runner runner w poka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2008 11 st w 2000e GDT fuck!!!!!!!!EFQERG@%^%Y#Y^% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2008 TVP i ich genialni komentatorzy od wszystkiego (szaranowicz) a także PZPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2008 To, że są błędy przy instalacji, do tego nie znanej przyczyny fuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 8 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2008 A mnie wku**ia to, że akurat jak wóda przypierdala do łba i sie najlepiej gada i brechta, to wszyscy jada do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 jak wóda przypierdala do łba i sie najlepiej gada i brechta, to wszyscy jada do domu haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 a mnie wqrwi. persh cytujący "haha" o 2 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 wku**ia mnie użytkownik erbak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 a mnie idioci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 a mnie je***y Hajto.. wielka gwiazda Żaboli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 akindu za brak mózgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 9 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 ziomal za to, że jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 jak dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 10 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2008 ...że mam pierwszy dzień wolny od 5 sierpnia i chciałem sobie poleżeć hujem do góry a tu oczywiście matula mi zaplanowała cały dzień żeby mi się nie daj boże nie nudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 10 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2008 frajer z fify który jest 5 w rankingu i wychodzi z gry po tym jak strzeliłem mu bramkę na początku meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2008 jak dzieci To tylko ziomal... Najarał i myśli, że mu nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość insider21 Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2008 2:0 do 75min i 2:3 na koniec spotkania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2008 2:0 do 75min i 2:3 na koniec spotkania... Ty mnie wkurwiasz spamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Listopad 2008 Rzut karny dla Numancii w 94 minucie pozbawiajacy mnie prawie 4 setek No kurva dzis mnie trafilo ... Wszedzie jakis klon Howarda Webba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2008 Napoli było lepsze, sędzia drukarz się spisał na medal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2008 nowy Football Manager pierwszy raz od hoho i jeszcze troche, wyjeb*** mnie z klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2008 Forma ulubionych drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2008 nowy Football Manager pierwszy raz od hoho i jeszcze troche, wyjeb*** mnie z klubu po zakończeniu pierwszego sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2008 Alkohol... bo tak szybko puszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2008 nowy Football Manager pierwszy raz od hoho i jeszcze troche, wyjeb*** mnie z klubu po zakończeniu pierwszego sezonu ? nie.. po przerwie zimowej, jak kuva zespół się zgrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 wku**ia mnie kurs franka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 BePe, co masz kredyt miszkaniowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 ano mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi