poozon Napisano 31 Maj 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2023 Gratulacje dla wszystkich za typerka Wielkie brawa @bigbraine777 za fantasy, od początku do końca równy , wysoki poziom Szczególne graty ode mnie dla @yaras za najlepszy wynik kolejki w Fantasy, flakon leci do Ciebie, napisałem pw. Dzięki za dobrą zabawę i fajną rywalizację , jak tak się wszystko rozwija to trzeba będzie na zakończenie następnego sezonu o jakiejś gali pomyśleć 4 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 31 Maj 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2023 grill z grubym to moje marzenie zlot jak najbardziej za pytanie jak to wyjdzie i gdzie i kiedy ale....do odważnych świat należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 31 Maj 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2023 Kasa poszła cześć juz ma cześć dostanie mam nadzieje ze do następnego piszcie jak cos czy cos zmieniamy nowe osoby mile widziane tak w typerku jak fantasy takie 20 sztuk jak najbardziej mile widzianych licze na grubego ze do nas dołączy w typerku choćby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 13 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2023 jeszcze ciepła @ŻYLETA klasa, będzie Twoje zdrowie 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 W tym sezonie nie gramy? @ŻYLETAinterweniuj!!! 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 Po robocie ogarne temat i wrzuce linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 https://www.kicktipp.pl/typer2edycja/ Można typować wszyscy co grali sa nowe osoby mile widziane dodawajcie zapraszajcie kwestia wpisowego piszcie co i jak @Grubymoze po typujesz z nami przed elita dodałem tak na szybko mecze Wisełki do typowania jak rusza inne ligi można po do rzucać jakieś ciekawe mecze co o tym myślicie za @Technik84 @smika @INTELOWIEC @bigbraine777 @Shadow89 @Sztabson93 @poozon @yaras @zibi16 @Przemo1866 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 no i fantasy B27E1EAA Kod Ligi https://fantasy.ekstraklasa.org/league/umierajace-forum 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 @kalodop@tomas231@maer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 Jestem 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 (edytowane) Obecny w typerku Edytowane 20 Lipiec 2023 przez Shadow89 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 (edytowane) Co do wpisowego w typerku to chyba tak samo jak w poprzednim sezonie? Czy podnosimy do 30PLN? Edytowane 20 Lipiec 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 (edytowane) @ŻYLETA Jak jest teraz z tymi punktami w typerku? Bo nic nie rozumie z tej zmiany reguł Edytowane 20 Lipiec 2023 przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 @ŻYLETAw typerka pogram tym razem a w fantasy zobacze jak znajde czas zlozyc zepol Jak z wpisowym za typerka? 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 20 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2023 Jestem w typerku - zatypowałem 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2023 7 godzin temu, maer napisał: @ŻYLETAw typerka pogram tym razem a w fantasy zobacze jak znajde czas zlozyc zepol Jak z wpisowym za typerka? Dogadamy sie bylo skromne 25 zl tu i tu kwestia głosu ludu jak większość zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2023 7 godzin temu, Shadow89 napisał: @ŻYLETA Jak jest teraz z tymi punktami w typerku? Bo nic nie rozumie z tej zmiany reguł Kurde cos tam sie po klikało powinno byc dokładny wynik 3 reszta 1 bez pkt za różnice bramek zobaczymy jak wyjdzie w praniu najwyższej sie zmieni po dzisiejszym dniu a ewentualne straty pkt dopisze doda na koniec troszkę malo czasu mam i tak na szybciora poszło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 21 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2023 jestem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1ros Napisano 21 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2023 Chętnie zagram 😄 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 21 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2023 5 godzin temu, ŻYLETA napisał: Dogadamy sie bylo skromne 25 zl tu i tu kwestia głosu ludu jak większość zdecyduje Fantasy odpuszczam jednak bo brak mi czasu. @ŻYLETAza typerka daj namiar to wyślę te 25 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2023 Standardowo będę sie odzywał na pw odnośnie wplat ale to spokojnie takie 2-3 kolejki na przelew u mnie jest czas ważne słowa zabawa itp wielkiego majątku nie ma a i jest to chyba 3-4 edycja fantasy typerka i chyba zgrzytów nie bylo ⚽💚 Typowac zakładać ekipy i bawimy sie w typerku mozna typowac nawet jak jakieś mecz juz sie rozpoczął to następne sa nie opuszczać i sciagac apke będzie przypominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztabson93 Napisano 21 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2023 Jestem 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 21 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2023 👍 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 22 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2023 Oczywiście jestem zwarty i gotowy 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 27 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2023 @ŻYLETAdołączyłem też do Fantasy Ekstraklasy od 2 kolejki niestety ale jednak 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2023 bardzo dobry wybór myślę ze reszta graczy nie będzie miała nic przeciwko jesli tym osobom doliczymy średnia pkt za 1 koleje ile była wtedy będzie równo ale to na koniec spokojnie....na kictipie wysłałem wiadomość odnośnie wpłaty jak cos to tu tez wrzucę ale to z czasem ....dzis Polska kaszanka w grze wiec oby bez urazów pany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1ros Napisano 27 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2023 Do typerka dorzucił się do puli mój sąsiad MariuszMani. 😉 Myślę, że to nie będzie problem 😀 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2023 żaden spokojnie tez możemy doliczyć średnia- grać typować 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 28 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2023 W dniu 27.07.2023 o 16:06, ŻYLETA napisał: bardzo dobry wybór myślę ze reszta graczy nie będzie miała nic przeciwko jesli tym osobom doliczymy średnia pkt za 1 koleje ile była wtedy będzie równo ale to na koniec spokojnie....na kictipie wysłałem wiadomość odnośnie wpłaty jak cos to tu tez wrzucę ale to z czasem ....dzis Polska kaszanka w grze wiec oby bez urazów pany :P Hajs po 10 bym wpłacił no chyba że coś ugram z resztek 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi