robotox Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2017 Czy pewniaki są zwracane w przypadku zwrotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2017 Czy pewniaki są zwracane w przypadku zwrotu ? No raczej, zwrot to zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2017 https://obstawianie.com/topic/35984-typy-na-dzień-06092017/?p=1006783 Za mój typ w dniu 06.09 powinienem mieć chyba 320pkt jeśli dobrze liczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2017 1 typ za ktory dostalem 300pkt to byl pewniak nie zaznaczyles kolorem:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2017 https://obstawianie.com/topic/35987-typy-na-dzień-03092017/page-2#entry1006427 Wyspy Ocze -Andorra Typ: -1 Dlaczego mam -100? skoro bylo 1;0 zwrot powinien byc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2017 https://obstawianie.com/topic/35987-typy-na-dzień-03092017/page-2#entry1006427 Wyspy Ocze -Andorra Typ: -1 Dlaczego mam -100? skoro bylo 1;0 zwrot powinien byc.. chyba chlopie pora troche sie podszkolic co do bukmacherki:) bo troche zasad nie znasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2017 https://obstawianie.com/topic/35987-typy-na-dzień-03092017/page-2#entry1006427 Wyspy Ocze -Andorra Typ: -1 Dlaczego mam -100? skoro bylo 1;0 zwrot powinien byc.. jaki to był handicap? bo nie oznaczyłeś więc uznałem, że europejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_wojcieszek_1 Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2017 Dyscyplina:Koszykówka Filipiny Spotkanie: Alaska Aces - Globalport Batang Pier handicap[0-6,5] Typ: 1 Kurs: 3,40 << !!! Godzina: 10:15 Bukmacher: Unibet nie chcę być złośliwy ale skąd człowieku taki kurs na to spotkanie?? jeżeli Alaska była murowanym faworytem?? i kurs na nią był w okolicach 1.2, a handi "-10" 1.9??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_wojcieszek_1 Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2017 Dyscyplina:Koszykówka Filipiny Spotkanie: Alaska Aces - Globalport Batang Pier handicap[0-6,5] Typ: 1 Kurs: 3,40 << !!! Godzina: 10:15 Bukmacher: Unibet nie chcę być złośliwy ale skąd człowieku taki kurs na to spotkanie?? jeżeli Alaska była murowanym faworytem?? i kurs na nią był w okolicach 1.2, a handi "-10" 1.9??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2017 Będzie out z konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Zbanujcie tego dareckiego bo myśli ze dalej może podawać typy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 O czym wy mówicie takie kursy były na Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Prosze sprawdzac jak podaje typy,a niepisac głupot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Jezeli chodzi o kus na zwycięstwo bez handicapów to były w miare podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Faktycznie podobne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Wrzucacie niewiadomo kiedy były takie kursy,może jak Alaska prowadziła 10 punktami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Nie wiem jak tak można kłamać przecież to tylko konkurs.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Chlopie przeciesz niekłamie.Takie były kursy jak podawałem typ.Sprawdzałem nawet na forBET i Fortunie i było podobnie.Chyba że jakaś pomyłka była.Ale sprawdzałem u 3 puków żeby wybrac najkorzystniejszy.Dlaczego miałbym kłamac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Poprzednio tez ktoś mi zarzucał że niema handicapów pobocznych ,tylko główne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Darecki Ty nie widzisz na kursach różnicy czy na prawdę udajesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Jedynie co mogła być to pomyłka buka... Przecież Ci podali z tego dnia screena buka z liniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Nibede wiecej udawadnial że tak było,ale taka jest prawda.Wy wiecie najlepiej ino nikt niezarzuca tego po podaniu typów tylko budzi się dzień pózniej.Jaki miałbym miec cel żeby klamac.Teraz przy każdym typie bedę pisał żeby sprawdzac kursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Albo moze po prostu zle spojrzales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 Przeanalizowałem całą sytuację i moim zdaniem darecki ma rację, oddsportal ma późno podany hc 6.5, ale zwróćcie uwagę, że 7 września o godzinie 21 typ na zwycięstwo gospodarzy wynosił 1.83 A więc wielce prawdopodobne, że darecki znalazł błąd i oddał bardzo dobry typ. Z tego miejsca chciałbym przeprosić użytkownika darecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 No to ja tez przepraszam:) ale dziwnie ta sytuacja wyglądała po kursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 9 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2017 To jest analiza jaką podałem przed meczem do tego typu w innym konkursie na innej stronie.Prosze zobaczyc na godzine. Re: Typ Dnia-08 wrzesień 2017 (Piątek) Post autor: darecki522 » 7 wrz 2017, o 20:22 Dyscyplina: Koszykówka Filipiny Godzina: 10:15 Spotkanie Alaska Aces - Globalport Batang Pier handicap[0-6,5] Typ 1 Kurs: 3,40 Bukmacher: Unibet Analiza.Dzisiaj typuje pojedynek w lidze Filipin.Gospodarze zespół Alaska Aces spisują się fatalnie i zajmują przedostatnie miejsce w tabeli z 8 punktami zdobytymi.W dotychczas rozegranych pojedynkach zanotowali tylko 1 zwycięstwo i 6 pojedynków przegrali.Jednak w swoim ostatnim spotkaniu zasygnalizowali żwyżke formy pokonując San Miguel Beermen na wyjeżdzie 90-79.Ich przeciwnicy zespół Globalport Batang Pier zajmuje aktualnie 9 miejsce.W swoim dorobku ma 3 zwycięstwa i 4 pojedynki przegrali.W ostatniej kolejce przegrali na swoim parkiecie z wiceliderem tabeli NLEX Road Warriors 99-109.Licze na to że Alaska która jest dobrym zespołem przełamie się i odniesie pewne zwycięstwo w tym pojedynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2017 (edytowane) A ja powiem, że typ @@darecki522 zgadza się kursowo ale z zupełnie innym handi w dodatku na drużynę przeciwną... Edytowane 10 Wrzesień 2017 przez RozbójnikAlibaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2017 gdybyscie nie mogli znalezc wyniku to gładkie 6-1,6-2 Dyscyplina: Tenis,ITF-Guiyang-Women,Kwalifikacje Spotkanie: Ziyi Yang-Si Qi Liu Typ: 1 Kurs: 3.15 Godzina: 04:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2017 Krótkie info:Abyście nie tracili typów tj. nie łamali punktu 13 regulaminu, zrobiłem, że tematy będą otwierać się automatycznie na dwa dni przed czyli dziś np. otworzył się "Typy na dzień 12.09.2017", jutro otworzy się na 13.09.2017 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi