b@rto Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2011 Tak, dzisiaj beda zalozone tematy na styczen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 1 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2012 Statystyki grudniowe podliczone. 1. eltondi 2. lordcadet 3. sensejjag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2012 do kogo wysyłać dane Moneybookers?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2012 do Pershinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2012 Witam, Dwie osoby otrzymały $ na swoje konta, natomiast użytkownik lordcadet musi mi dosłać brakujące dane. pozdrawiam Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo666 Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2012 zapomniałem wkleić link do analizy Sorry wielkie niedawno rozpoczełem swoja przygodę z tą stroną i jeszcze nie wszystko mam ogarniete!! OTO LINK http://obstawianie.com/atpbrisbane-chennai-doha-wta-brisbane-auckland-vt121466.htm#1632362 [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-01-04, 21:19 ] Spoko, pamietaj na przyszlosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2012 Kaska już jest. $$$$$$$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2012 mam nadzieje ze pierwszy typ mi zaliczycie zapomnialem dodac linku do analizy pozdro [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-01-06, 14:43 ] zalicze, na przyszlosc pamietaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janiszelk Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2012 Dzisiaj wkleilem najpierw analize a potem w lidze sorki,ale analiza w dziale jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psm Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2012 Jezeli spotkanie sie nie odbylo,mozna podac typ zastepczy? (mam na mysli konkretnie dzisiejszy walkower Federera)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2012 Nie mozna. Zasada 1 dzien - 1 typ odnosi sie rowniez do spotkan przelozonych, odwolanych i przerwanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2012 nie moglem dodwac linka z analizą gdzie wyslalem, czyli dzial Nba prosze o wyrozumialosc [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-01-07, 13:37 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2012 Uprzedzajac pytania, pierwsza aktualizacja wynikow powinna pojawic sie w poniedzialek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2012 Proszę o dodatnie Bukmachera do mojej analiz z 8.01 jest to Bet365 [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-01-07, 22:11 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeney Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2012 Nie mogłem dodać do mojego postu linka z analiza, jednak zamieściłem informacje gdzie znajduje się analiza. [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-01-07, 23:40 ] Ok, ja wiem ze nowi uzytkownicy maja pewne ograniczenia na forum. Wszystko w porzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2012 W zwiazku z odwolaniem meczu Uli Radwanskiej z Vania King prosze o usuniecie typu http://obstawianie.com/typy-na-dzien-08012012-vt121495.htm#1633273 podalem juz typ zastepczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2012 Nie mozna. Zasada 1 dzien - 1 typ odnosi sie rowniez do spotkan przelozonych, odwolanych i przerwanych. 2 typ anulowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2012 Nie mozna. Zasada 1 dzien - 1 typ odnosi sie rowniez do spotkan przelozonych, odwolanych i przerwanych. 2 typ anulowany nie doczytalem, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 Jak rozliczacie krecz w tenisie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juby322 Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 Jak rozliczacie krecz w tenisie?? Tobie pewnie w plecy ten typ bo Bwin juz po 1 piłce rozlicza norlamnie mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 Jak rozliczacie krecz w tenisie?? Tobie pewnie w plecy ten typ bo Bwin juz po 1 piłce rozlicza norlamnie mecz To zmienię na innego tam gdzie będzie zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 Rozliczam tak, jak rozlicza bukmacher. Nie wiem jeszcze o jaki typ chodzi, ale jesli mowa o Bwin - to oni rozliczaja po jednej pilce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 No to wtopiłem,zlisiłem się na Bwin bo mieli najwyższy kurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 proszę o usunięcie 1 z moich postów na jutro, nie wiem czemu poszło to 2 raz. Z góry dziękuje i przepraszam za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 zrobione lordcadet Statystyki podliczone do 7. stycznia wlacznie. http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1633748 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WizKhalifa Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 Mam pytanie co do mojej punktacji - dlaczego w tabeli mam -150? podałem 2 typy, oba nietrafione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 Podales na 7 i 8 stycznia typy, a podliczone jest tylko do 7 wlacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi_rodriguez Napisano 9 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2012 Koszykówka, NBA9/1/12 g. 1:00 Spotkanie: Philadelphia 76ers - Indiana Pacers U mnie w typie na dzień jutrzejszy tj. 10 stycznia zaliczyłem małą pomyłkę, zamiast napisać 10/1/12 g. 1:00 napisałem tak jak widac u góry 9/1/12 g. 1:00, proszę o poprawienie tej małej pomyłki [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-01-09, 23:14 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordcadet Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2012 West Brom - Norwich 14.01.2012 16:00 Typ: 2 Kurs:3,8 Buk: William Hill W tym pojedynku zobaczymy uplasowaną na 9 miejscu Norwich i gospodarzy zajmujących 15 miejsce. W tym meczu przewiduje wyrównany pojedynek gdzie według mnie faworytem gdyby nie patrzeć na kwestię własnego boiska jest Norwich. W ostatnich pięciu meczach na wyjeździe ta drużyna zdobyła 5pkt. natomiast gospodarze w ostatnich pięciu meczach na własnym boisku zdobyli pkt. 4 a we wszystkich meczach jako gospodarze tylko 8. Stawiam w tym meczu na minimalne zwycięstwo "Kanarków" 2:1 nie wydaje mi się żeby w tym meczu West Brom udało się w końcu zdobyć 3pkt. u siebie, co najwyżej proponuje postawić dla bezpieczeństwa X2. Składy oraz taktyki: ALBION (4-4-2): Foster; Jara Reyes, McAuley, Dawson, Shorey ©; Morrison, Mulumbu, Scharner, Thomas; Cox, Odemwingie. Subs: Fulop (gk), Dorrans, Thorne, Mattock, Long, Fortune, Tamas. NORWICH (4-4-2): Ruddy; Naughton, R Martin, Ayala, Whitbread; Surman, Johnson, Pilkington, Hoolahan ©; Morison, Jackson. Subs: Steer (gk), Drury, Crofts, Holt, Fox, Bennett, Wilbraham. Proszę o usunięcie tego typu w temacie na pewniaka dnia ponieważ pomyliłem temat. Przepraszam za kłopot. Do konkursu typ dnia prawidłowy typ jest na Man Utd. [ Komentarz dodany przez: b@rto: 2012-01-14, 15:36 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2012 Takie dodawanie meczu minutę przed meczem,to według mnie mija się z celem,chyba chodzi o to żeby inni uczestnicy z tego skorzystali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi