wysek Napisano 13 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 A ja dałbym na Schalke czytą jedynke te spotkania zawsze elektryzowały ale to Schalke wychodziło z nich zwycięsko typ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 13 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 Mialeś rację Wysek ale dla mnie to bez różnicy bo i tak nie grałem. Grałem natomiast przedwczoraj na bet-at-home taki kuponik i dziś w nocy mi wszedł: HC FC Porto - Nacional Madeira (+0:1) 2 2,50 :mrgreen: HC Independiente - Olimpo Bahia B. (+0:1) 2 1,95 :mrgreen: AKO: 4.87 Za te darmowe pieniądze puściłem tam do tej pory 3 kuponiki i wszystkie weszły :mrgreen: i udało mi się potroić już tę kaskę. Także widać granie na sępa za darmochę to jest to. Pozdro All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 13 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 gratuluje decyzni nie grania dzisiaj :mrgreen: ja do tej pory tylko AZ PSV i Feyenoord grałem i nie szaleje dzisiaj widziales co real robi??? zagralem juz tradycyjnie za grosze przeciwko realowi kurs 4,3 ciekawe co bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 13 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 A niech tam na późny wieczór na taki kuponik Chievo - Juventus handicap na chievo 2,05 :mrgreen: Auxerre - Monaco handicap na Monaco 1,45 :mrgreen: AKO: 2.97 No to już na pewno nic więcej nie zagram oczywiście dziś :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 13 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 A niech tam na późny wieczór taki kuponik Chievo - Juventus handicap na chievo 2,05 :mrgreen: Auxerre - Monaco handicap na Monaco 1,45 :mrgreen: AKO: 2.97 No to już na pewno nic więcej nie zagram oczywiście dziś :mrgreen: No i dzień oraz tydzień w ten sposób zakończył się optymistycznie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 13 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2005 umnie też optymistycznie chodz do 87 min meczu Juve to tragedia . Puściłem 9 kupnów w tym tygodniu 6 nie weszło po jednym meczu ( dwa razy MAnU) no i dzisiejszy skoki + Juve i Az i 60zł do przodu wiecj po tygodniu jestem na sporym + a Schalke 1-0 kursik ładny był czasem można sie posłuchac .. Powiem wam że skoki to jest interes taki ze hohoho P.s Etrusc oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy1331 Napisano 14 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec 2005 Trzymam cie za słowo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Strzałka. Typy na dziś: Chelsea - West Bromw. Tutaj można zagrać każdą możliwość na korzyść Chelsea - radzę tę za którą najwięcej płacą. Pewnie pow. 1 bramki w 1p. albo handicap. - WSIO RAWNO. Wiadomość dobra dla grających Chelsea to taka że wraca Rooben. Inter - FC Porto 1.50 - 1 Porto myślę że jest za cienki na Inter. Tak wygląda sytuacja jeżeli chodzi o gry grupowe Interu-home i Porto-away Inter Milan 3 2 1 0 5 : 0 Inter Milan Bremen 2-0 Inter Milan Valencia FC 0:0 Inter Milan Anderlecht 3:0 Porto FC 3 1 0 2 2 : 5 Chelsea Porto FC 3:1 Paris SG Porto FC 2:0 CSKA Moscow Porto FC 0:1 Myślę że wynki i gra obydwu zespołów zwłaszcza w LM wskazują na wygraną i awans Interu. To są tylko propozycje. Na miejscu zobaczę co jest jeszcze ciekawego w ofercie ale jak nic się nie znajdzie to pójdzie tylko to. Pozdro All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 15 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Etrusc Ipswich aby awansować bez pośrednio do Premier muszą wyprzedzić Sunderland kurs na czystą 2 jest 2,25 kuszący :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 15 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Zgadzam się z przedmówcą :mrgreen: Szwagier trzeba dzisiaj puścić ten Ipswich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Nie wiedziałem że mi doradzaliście Ipswich bo nie byłem na forum od 08:40 ale i tak zagrałem Ipswich na jednym kuponie. KUPON #1 Chelsea - West Bromw. 1.20 - 1 :mrgreen: Brighton - Wigan 1,95 - 2 :mrgreen: Cardiff - Ipswich 2,30 - 2 :mrgreen: AKO: 5,38 KUPON #2 Chelsea - West Bromw. (ilg.1p.) 2,10 - 2 Ipswich (strz./nie strz.) 1.22 - 1 :mrgreen: Wigan (strz./nie strz.) 1.18 - 1 :mrgreen: Reading (strz./nie strz.) 1.22 - 1 AKO: 3,69 Pozdro All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 15 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 bardzo ciekawe kupony teraz nic tylko czekac na mecze :mrgreen: ale dzisiaj mam zle przeczucia co do angielskiej championship :? oby bylo git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Jeszcze na bet-at-home zagrałem za wszystko Chelsea- West B. (+0,1) - 1,40 1 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Nie wiem co jest ale to chyba jakieś targowisko. Ja nie bronię nikomu pisać w tym temacie a wręcz odwrotnie, ale nie może być tak że ktoś robi sobie forum w moim temacie. Dlatego Barnabo i Mudi z łaski swojej skasujcie wasze posty z tego tematu bo one nic tu nie wnoszą. Załóżcie sobie własne tematy i tam piszcie swoje kupony a napewno sobie poczytam i skomentuję. A co do mnie to dziś ogólnie dzień nie był zły :arrowu: ale mogło by być lepiej żeby Chelsea nie bała się bramek strzelać. Przez te ciotki od dziś nie mam już kaski na bet-at bo za wszystko zagrałem handicapem na chelsea. Buk internetowy popłynął ale na ziemi jest dobrze. Pozdro i do jutra //już wyczyściłem// Kisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luz_man Napisano 15 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 fajnie ze nie jestem jedyny ktory w bet-at zagral handicapem i zostal przez Chelsea solidnie wydymany ta jedna bramka :shock: ale ogolnie tez dzien nie byl for me zly :mrgreen: pozdr i czekam na Twoje typki na p. uefa na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 15 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Może zagram za 100zł coś takiego. UEFA + basket CSKA - Partizan 1,55 - 1 Alkmaar (strz./nie strz.) 1.18 - 1 Newcastle (strz./nie strz.) 1.10 - 1 CSKA Moskwa - Barcelona 1,15 - 1 AKO: 2,18 Jak myślicie warto ?? :mrgreen: Pozdro ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 Warto szwagier warto :mrgreen: tylko wurzuć tego kosza i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neomichu Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 Spoko kosz wejdzie Barcelona przestraszy sie srogiej zimy w Moskwie :mrgreen: CSKA jest niesamowite w tym sezonie a wlasny parkiet bardzo im sluzy kuponik wejdzie i chyba tez cos takiego puszcze POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy1331 Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 I co grałes dziś Super Typerze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 w/g mnie to bez sensu taki kupon za 100zł poczekaj na weekend tam będzie wiele rzeczy do typowania F1 , skoki , piłka zachowaje te 100zł UEFA jest nie pewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 Grałem, grałem :mrgreen: Wysek zobaczymy wieczorem mam nadzieję że bedzie na moim :mrgreen: Troche zmodyfikowałem mój kuponik z dwóch powodów. Po pierwsze to dziś nie gra CSKA M.-Pzrtizan a po drugie w totomixie większe kursy a tam nie można mieszać strzeli/nie strzeli ze zwykłymi typami :shock: I z tych przyczyn taki kuponik: KUPON #1 Wisła K. - Polonia W. 1,22 - 1 :mrgreen: Inverness CT - Celtic 1,30 - 2 :mrgreen: Dresden - Koeln 1,32 - x2 szmaciarze Alkmaar - Szachtar 1,28 - 1x :mrgreen: AKO: 2,69 Co do typu na Celtic to miałem na początku grać handicapem na Celitc ale po tym co wczoraj zrobiła Chelsea mam na razie handicapów dość :mrgreen: Pozdro All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Po wczorajszej przewałce z Koelner dziś liczę że szczęście się odwróci i dodatkowo zagrałem mormalne ligi :mrgreen: Cholera od niedzieli czekałem na CSKA i spóźniłem się 5 minut żeby to puścić. Niech to szlag ale jak patrzę na wynik a jest teraz 55 minuta to może i dobrze że się spóźniłem :mrgreen: (O-O). Dziś kuponik w TOTO i "4" w Profie. KUPON #1 Groningen - PSV 1,40 - 2 Sporting - Middlesbrough 1,85 - 1 AKO: 2,59 KUPON #2 A Groningen - PSV(hand 1:0) 2,30 - 2 Sporting - Middlesbrough 1,9 - 1 B Zaragoza - Austria V 1,50 - x2 Trondheim - Vĺlerenga 2,1 - 2 C Auxerre - Lille 2,0 - 1 Parma - Sevilia 3,15 - 2 Mam nadzieję że Sporting mnie nie osłabi no i że PSV rozjedzie Groningen. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 17 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 CSKA wygrało 2-0 tak samo w pucharze włoch wygywają sami gospodarze Sampadoria 3-1 w pierwszej połowie a kursik był fajny .. Zobacz do mojego tematu tam są typy na sobote może masz jeszcze jakieś mecze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 17 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 widze ze jednak zagrałeś dzisiaj Valerenge, ja sie wachalem chcialem jednak zagrac 1 albo 1x i w koncu na frankfurt postawiłem valerenga niestety przegrała, a frankfurt też nie najlepiej jak narazie 2-2 po 2 tercjach i moze być ciężko i jak na zlosc na 2-2 bramke strzelił jacek płachta ;-/ czyli jak sie tak skonczy to zostane wydymany przez polaka :? vienna tez sie przez 30 min meczyła niemiłosiernie, teraz jest 4-2 ale jeszcze wszystko sie moze zdarzyć, wiec trzeba dalej czekac w niepewności udało sie!!!!!! 9 sekund przed koncem :mrgreen: a juz prawie stracilem nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 KUPON #1 Groningen - PSV 1,40 - 2 :mrgreen: Sporting - Middlesbrough 1,85 - 1 :mrgreen: AKO: 2,59 No udało się, ale i jeden mecz i drugi mocno trzymał w napięciu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 18 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 Dziś dwa kuponiki tradycyjnie jeden wysoko a drugi na pokrycie ewentualnych strat. KUPON #1 Sparta - MVV Maastricht 1,27 - 1 Karnten - : - Interwetten.com 1,30 - 1 Karpat - Tappara 1,45- 1 AKO: 2,39 KUPON #2 Dynamo - Neftekhimik 1,35 - 1 Mons - Genk AGOVV 1,90 - 2 Apeldoorn - Volendam 1,26 - 1x Nurnberg Ice Tigers - Adler Mannheim 1,85 - 1 Sparta - MVV Maastricht 1,27 - 1 AKO: 7,59 Może i dziś się uda ale widzę, że wszyscy ładują bramy tylko nie najwięksi faworyci Karpat i Dynamo M. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 18 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 No ładnie szwagier!!Gratulacje.Rośniesz na prawdziwego Supertypera madierfakiera :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano 18 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 hehehee Sparta na 2 kuponach wdupiła Ci , niestety mi też dzis kursy po 2 wchodzily a te 1.3 to nic :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 18 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 Najczarniejszy dzień chyba jaki przeżywałem u buków do tej pory nie mogę wprost uwierzyć w takie wyniki Nawet nie chodzi o jakąś wtopę finansową ogromną bo po ostatnich wygranych ładnie jestem na plusie ale to co wyczyniali dziś faworyci (mowa o piłce) to przechodzi ludzkie pojęcie. Gorzej już być nie może dlatego jutro musi być lepiej. Po dzisiejszym wredne gemby buków cieszą się od ucha do ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Po wczorajszym dniu gorzej być nie może. Dziś dwa kuponiki ten pierwszy tradycyjnie wysoko a drugi niżej ale jak wejdzie to też parę stówek będzie :mrgreen: KUPON #1 Dundee United - Celtic 1,25 - 2 Bayern - Hansa 1,25 - 1 Nottm Forest - Wigan 2,00 - 2 Nurnberg (strz./nie strz.) 1,32 - 1 AKO: 4,13 KUPON #2 La Coruna - Barcelona 2,20 - 2 Blackburn - Arsenal 1,70 - 2 Portsmouth - Newcastle 1,36 - x2 Nottingham - Wigan 2,00 - 2 Dundee U. - Celtic 1,25 - 2 Bayern - Rostock 1,25 - 1 Charlton - West Bromw. 1,65 - 1 AKO: 26,23 Może dziś będzie lepszy dzień bo wczoraj wymiękłem. Pozdro i życzę wszystkim wysokich wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi