Skocz do zawartości

Etrusc - moje typy!!

obst_Etrusc

Rekomendowane odpowiedzi

Mialeś rację Wysek ale dla mnie to bez różnicy bo i tak nie grałem. Grałem natomiast przedwczoraj na bet-at-home taki kuponik i dziś w nocy mi wszedł:

HC FC Porto - Nacional Madeira (+0:1) 2 2,50 :mrgreen:

HC Independiente - Olimpo Bahia B. (+0:1) 2 1,95 :mrgreen:

AKO: 4.87 :p:

Za te darmowe pieniądze puściłem tam do tej pory 3 kuponiki i wszystkie weszły :mrgreen: i udało mi się potroić już tę kaskę. Także widać granie na sępa za darmochę to jest to. Pozdro All :p:

Gość krzys_nowak

gratuluje decyzni nie grania dzisiaj :mrgreen: ja do tej pory tylko AZ PSV i Feyenoord grałem i nie szaleje dzisiaj

widziales co real robi??? zagralem juz tradycyjnie za grosze przeciwko realowi kurs 4,3 ciekawe co bedzie

A niech tam na późny wieczór na taki kuponik

Chievo - Juventus handicap na chievo 2,05 :mrgreen:

Auxerre - Monaco handicap na Monaco 1,45 :mrgreen:

AKO: 2.97

No to już na pewno nic więcej nie zagram oczywiście dziś :mrgreen:

A niech tam na późny wieczór taki kuponik

Chievo - Juventus handicap na chievo 2,05 :mrgreen:

Auxerre - Monaco handicap na Monaco 1,45 :mrgreen:

AKO: 2.97 :p:

No to już na pewno nic więcej nie zagram oczywiście dziś :mrgreen:

No i dzień oraz tydzień w ten sposób zakończył się optymistycznie :mrgreen:

umnie też optymistycznie chodz do 87 min meczu Juve to tragedia . Puściłem 9 kupnów w tym tygodniu 6 nie weszło po jednym meczu ( dwa razy MAnU) no i dzisiejszy skoki + Juve i Az i 60zł do przodu wiecj po tygodniu jestem na sporym + ;) a Schalke 1-0 kursik ładny był czasem można sie posłuchac ;) .. Powiem wam że skoki to jest interes taki ze hohoho ;)

P.s Etrusc oby tak dalej :p:

Strzałka. Typy na dziś:

Chelsea - West Bromw.

Tutaj można zagrać każdą możliwość na korzyść Chelsea - radzę tę za którą najwięcej płacą. Pewnie pow. 1 bramki w 1p. albo handicap. - WSIO RAWNO. Wiadomość dobra dla grających Chelsea to taka że wraca Rooben.

Inter - FC Porto 1.50 - 1

Porto myślę że jest za cienki na Inter. Tak wygląda sytuacja jeżeli chodzi o gry grupowe Interu-home i Porto-away

Inter Milan 3 2 1 0 5 : 0

Inter Milan Bremen 2-0

Inter Milan Valencia FC 0:0

Inter Milan Anderlecht 3:0

Porto FC 3 1 0 2 2 : 5

Chelsea Porto FC 3:1

Paris SG Porto FC 2:0

CSKA Moscow Porto FC 0:1

Myślę że wynki i gra obydwu zespołów zwłaszcza w LM wskazują na wygraną i awans Interu.

To są tylko propozycje. Na miejscu zobaczę co jest jeszcze ciekawego w ofercie ale jak nic się nie znajdzie to pójdzie tylko to. Pozdro All :p:

Nie wiedziałem że mi doradzaliście Ipswich bo nie byłem na forum od 08:40 ale i tak zagrałem Ipswich na jednym kuponie.

KUPON #1

Chelsea - West Bromw. 1.20 - 1 :mrgreen:

Brighton - Wigan 1,95 - 2 :mrgreen:

Cardiff - Ipswich 2,30 - 2 :mrgreen:

AKO: 5,38 :p:

KUPON #2

Chelsea - West Bromw. (ilg.1p.) 2,10 - 2 :f:

Ipswich (strz./nie strz.) 1.22 - 1 :mrgreen:

Wigan (strz./nie strz.) 1.18 - 1 :mrgreen:

Reading (strz./nie strz.) 1.22 - 1 :f:

AKO: 3,69

Pozdro All :p:

Gość krzys_nowak

bardzo ciekawe kupony teraz nic tylko czekac na mecze :mrgreen: ale dzisiaj mam zle przeczucia co do angielskiej championship :? oby bylo git

Nie wiem co jest ale to chyba jakieś targowisko. Ja nie bronię nikomu pisać w tym temacie a wręcz odwrotnie, ale nie może być tak że ktoś robi sobie forum w moim temacie. Dlatego Barnabo i Mudi z łaski swojej skasujcie wasze posty z tego tematu bo one nic tu nie wnoszą. Załóżcie sobie własne tematy i tam piszcie swoje kupony a napewno sobie poczytam i skomentuję.

A co do mnie to dziś ogólnie dzień nie był zły :arrowu: :p: ale mogło by być lepiej żeby Chelsea nie bała się bramek strzelać. Przez te ciotki od dziś nie mam już kaski na bet-at bo za wszystko zagrałem handicapem na chelsea. Buk internetowy popłynął ale na ziemi jest dobrze. Pozdro i do jutra

//już wyczyściłem// Kisi

fajnie ze nie jestem jedyny ktory w bet-at zagral handicapem i zostal przez Chelsea solidnie wydymany ta jedna bramka :shock: ale ogolnie tez dzien nie byl for me zly :mrgreen:

pozdr i czekam na Twoje typki na p. uefa na jutro :p:

Może zagram za 100zł coś takiego. UEFA + basket

CSKA - Partizan 1,55 - 1

Alkmaar (strz./nie strz.) 1.18 - 1

Newcastle (strz./nie strz.) 1.10 - 1

CSKA Moskwa - Barcelona 1,15 - 1

AKO: 2,18

Jak myślicie warto ?? :mrgreen: Pozdro ALL :p:

Spoko kosz wejdzie Barcelona przestraszy sie srogiej zimy w Moskwie :mrgreen:

CSKA jest niesamowite w tym sezonie a wlasny parkiet bardzo im sluzy kuponik wejdzie i chyba tez cos takiego puszcze

POZDRAWIAM

Grałem, grałem :mrgreen: Wysek zobaczymy wieczorem mam nadzieję że bedzie na moim :mrgreen: Troche zmodyfikowałem mój kuponik z dwóch powodów. Po pierwsze to dziś nie gra CSKA M.-Pzrtizan a po drugie w totomixie większe kursy a tam nie można mieszać strzeli/nie strzeli ze zwykłymi typami :shock: I z tych przyczyn taki kuponik:

KUPON #1

Wisła K. - Polonia W. 1,22 - 1 :mrgreen:

Inverness CT - Celtic 1,30 - 2 :mrgreen:

Dresden - Koeln 1,32 - x2 :c: szmaciarze

Alkmaar - Szachtar 1,28 - 1x :mrgreen:

AKO: 2,69

Co do typu na Celtic to miałem na początku grać handicapem na Celitc ale po tym co wczoraj zrobiła Chelsea mam na razie handicapów dość :mrgreen:

Pozdro All :p:

Po wczorajszej przewałce z Koelner dziś liczę że szczęście się odwróci i dodatkowo zagrałem mormalne ligi :mrgreen: Cholera od niedzieli czekałem na CSKA i spóźniłem się 5 minut żeby to puścić. Niech to szlag ale jak patrzę na wynik a jest teraz 55 minuta to może i dobrze że się spóźniłem :mrgreen: (O-O). Dziś kuponik w TOTO i "4" w Profie.

KUPON #1

Groningen - PSV 1,40 - 2

Sporting - Middlesbrough 1,85 - 1

AKO: 2,59

KUPON #2

A Groningen - PSV(hand 1:0) 2,30 - 2

Sporting - Middlesbrough 1,9 - 1

B Zaragoza - Austria V 1,50 - x2

Trondheim - Vĺlerenga 2,1 - 2

C Auxerre - Lille 2,0 - 1

Parma - Sevilia 3,15 - 2

Mam nadzieję że Sporting mnie nie osłabi no i że PSV rozjedzie Groningen. Pozdro :p:

CSKA wygrało 2-0 ;) tak samo w pucharze włoch wygywają sami gospodarze Sampadoria 3-1 w pierwszej połowie a kursik był fajny .. Zobacz do mojego tematu tam są typy na sobote może masz jeszcze jakieś mecze ?? :)

Gość krzys_nowak

widze ze jednak zagrałeś dzisiaj Valerenge, ja sie wachalem chcialem jednak zagrac 1 albo 1x i w koncu na frankfurt postawiłem

valerenga niestety przegrała, a frankfurt też nie najlepiej jak narazie 2-2 po 2 tercjach i moze być ciężko i jak na zlosc na 2-2 bramke strzelił jacek płachta ;-/ czyli jak sie tak skonczy to zostane wydymany przez polaka :?

vienna tez sie przez 30 min meczyła niemiłosiernie, teraz jest 4-2 ale jeszcze wszystko sie moze zdarzyć, wiec trzeba dalej czekac w niepewności

udało sie!!!!!! 9 sekund przed koncem :mrgreen: a juz prawie stracilem nadzieje

Dziś dwa kuponiki tradycyjnie jeden wysoko a drugi na pokrycie ewentualnych strat.

KUPON #1

Sparta - MVV Maastricht 1,27 - 1

Karnten - : - Interwetten.com 1,30 - 1

Karpat - Tappara 1,45- 1

AKO: 2,39

KUPON #2

Dynamo - Neftekhimik 1,35 - 1

Mons - Genk AGOVV 1,90 - 2

Apeldoorn - Volendam 1,26 - 1x

Nurnberg Ice Tigers - Adler Mannheim 1,85 - 1

Sparta - MVV Maastricht 1,27 - 1

AKO: 7,59

Może i dziś się uda ale widzę, że wszyscy ładują bramy tylko nie najwięksi faworyci Karpat i Dynamo M. Pozdro :p:

Najczarniejszy dzień chyba jaki przeżywałem u buków do tej pory nie mogę wprost uwierzyć w takie wyniki :c: Nawet nie chodzi o jakąś wtopę finansową ogromną bo po ostatnich wygranych ładnie jestem na plusie ale to co wyczyniali dziś faworyci (mowa o piłce) to przechodzi ludzkie pojęcie. Gorzej już być nie może dlatego jutro musi być lepiej. Po dzisiejszym wredne gemby buków cieszą się od ucha do ucha. :c:

Po wczorajszym dniu gorzej być nie może. Dziś dwa kuponiki ten pierwszy tradycyjnie wysoko a drugi niżej ale jak wejdzie to też parę stówek będzie :mrgreen:

KUPON #1

Dundee United - Celtic 1,25 - 2

Bayern - Hansa 1,25 - 1

Nottm Forest - Wigan 2,00 - 2

Nurnberg (strz./nie strz.) 1,32 - 1

AKO: 4,13

KUPON #2

La Coruna - Barcelona 2,20 - 2

Blackburn - Arsenal 1,70 - 2

Portsmouth - Newcastle 1,36 - x2

Nottingham - Wigan 2,00 - 2

Dundee U. - Celtic 1,25 - 2

Bayern - Rostock 1,25 - 1

Charlton - West Bromw. 1,65 - 1

AKO: 26,23

Może dziś będzie lepszy dzień bo wczoraj wymiękłem. Pozdro i życzę wszystkim wysokich wygranych :p:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...