Skywalker Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 Czy jest już w necie pełna wersja Fify 08?Bo coś kolega mówił,że jest . Kłamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 17 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2007 Czy jest już w necie pełna wersja Fify 08?Bo coś kolega mówił,że jest . Z tego co mi wiadomo to jeszcze nigdzie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 Taki problem mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 tez tak czasem mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 ale ja od wczoraj I na forum mi się nie pokazują niektóre banery, i odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 ja mam tak od dawna , już sie przyzwyczaiłem że niekiedy nie da sie tu zawitać [ Komentarz dodany przez: IwanKSG: 2007-09-27, 11:27 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 przeinstaluj ff albo zainstaluj najnowszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 ja myślałem że tylko mi sie tak robi i nie chciałem wyjśc tutaj na głupka ale widze ze nie tylko ja mam taki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 przeinstaluj ff albo zainstaluj najnowszego własnie to robie. Bo na IE normalnie wszystko Myslałem ze zaś mi sie karta graficzna zjebała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 http://www.heaventracker.org ma ktoś zaproszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 wypierdalaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 ah te rozmowy na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario100 Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 http://www.heaventracker.org ma ktoś zaproszenie? nie wypierdalaj nie pękłem z brechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 2 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2007 http://allegro.pl/item246544576_sempron_3600_am2_1gb_160gb_dvdrw_gef6100_gw_ss.html http://allegro.pl/item248512515_amd_athlon_3500_6200_1gb_160gb_dvd_rw_400w_.html Nie chce dużo kasy wydawać na kompa. Który lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 2 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2007 Sam sobie poskładaj kompa. Oba w/w mają nonejmowe zasilacze, więc powoli wszystko w kompie będzie Ci siadało. Jeśli zależy Ci na trwałoćci zestawu to sam sobie poskładaj kompa i zacznij od dobrego zasilacza. Na forach komputerowych są odpowiednie tematy jak złożyć kompa dobrego - które podzespoły są dobre a które nie itp. PS. A tak poza tym to nie udawaj, że tyle już ugrałeś, że Cię stać na nowego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 6 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2007 Handicap dobrze mówisz z tym zasilaczem Dobry zasilacz to podstawa. Polecam Chieftec'i . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 14 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2007 Dużo ludzi pyta ostatnio na SB o translatory,więc wrzucam profilaktycznie http://www.ex-torrent.pl/pozycja,29388 <- -English Translator XT,torrent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2007 Jak zrobić forum? Chcę zrobić forum mojego klubu karate ale w ogóle nie wiem jak się za to zabrać? Ktoś się na tym zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 14 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2007 Jeżeli chcesz mieć darmowe forum w adresie np. fora.pl to bardzo łatwo takie coś zrobić,poczytaj troszkę w googlach i dasz radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2007 Ale ja chcę to zrobić od razu dobrze. Słyszałem, że założone forum na takim serwisie nie jest najlepsze. A poza tym nie chcę żadnych reklam. Mamy już stronę internetową klubu, ale forum by się jeszcze przydało. W ogóle co to jest forum? To taka interaktywna strona internetowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavko89 Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2007 musisz miec serwer z obslugą php i MySQL wybierasz skrypt jaki chcesz zainstalowac i jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gribo Napisano 21 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2007 Co do forum polecam poczytać o PHPBB a napewno poradzisz sobie z założeniem forum internetowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi