b@rto Napisano 7 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2011 Az se chyba obejrze jeszcze raz, smaka narobiliscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2011 Lincoln Lawyer dobry dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2011 Five Minarets in New York - moze przylukać można luknąć ale bez szału http://www.youtube.com/watch?v=JRjecUcdaQc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2011 Breaking Bad Season 4 to Premiere Sun., Jul. 17 at 10PM | 9C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2011 Breaking Bad Season 4 to Premiere Sun., Jul. 17 at 10PM | 9C oj czekam czekam na braba ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 1 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2011 Limitless Popieram, znakomity film, choc patrzac na tego glownego aktora non stop przypominalo mi sie Kac Vegas Chcial nie chcial kino ambitniejsze, ciekawy pomysl i realizacja, dobra obsada. 9/10 Ogladalem jeszcze ostatnio "Jestem Numer Cztery" czy jakos tak... Troche slaby, choc momentami moze sie podobac. Kino scifi, z bardzo prawdopodobnym sequelem, do obejrzenia jak ktos sie nudzi, ale nic specjalnego. 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2011 Ray Charles pomozecie znalezc film do sciagniecia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2011 Ray Charles pomozecie znalezc film do sciagniecia ? to ten z 2004 roku? The Way Back(2010) http://www.filmweb.pl/film/Niepokonani-2010-496469 Przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2011 Złap mnie, jeśli potrafisz Objerzałem pierwszy raz cały film i mi sie podobał, dobra historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2011 Ten Film opisuje życie muzyka, Raya Charlesa, począwszy od biednych czasów dzieciństwa spędzonych w Albany, aż do wielkiego sukcesu, okupionego walką z rasizmem, uzależnieniem od narkotyków i problemami miłosnymi. Charles stracił wzrok w wyniku cukrzycy, na jaką zachorował w wieku 6 lat. Znajomości nut nauczył się czytając podręczniki napisane językiem Braille'a. "Ray" 2007 http://www.filmweb.pl/Ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2011 Ray Charles pomozecie znalezc film do sciagniecia ? jesli moze byc torrent to: http://www.monova.org/torrent/4183998/RAY%282004%29DVDRIP.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 11 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2011 Ray Charles pomozecie znalezc film do sciagniecia ? http://torrenty.org/torrent/366673 http://peb.pl/high-quality-dramat-obyczajowe/638967-mix-ray-2004-full-dvd-pl.html nie wiem czy linki działają jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vegeta12 Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2011 Linki wygasły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wojtek007 Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2011 Ja szukam wszędzie sali samobójców, wie ktoś gdzie można znaleźć takowy film w necie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2011 Sucker Punch Dramat sci-fi Ale dobry, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2011 Ja szukam wszędzie sali samobójców, wie ktoś gdzie można znaleźć takowy film w necie? Jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2011 Ayrton Senna Beyond The Speed Of Sound 2010 , zajebisty dokument opwiadajacy o karierze Senny, to byly wyscigi 2h 40 min Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2011 kto mnie zaskoczy jakim dobrym serialem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2011 Rodzinka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 27 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2011 tera ogladam The Borgias , taki w kit z sentymentu do Assasin Cread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2011 ma ktos linki do serialu entourage 3,4,5 sezon z lektorem ? dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Lipiec 2011 nie wiem czy dawaliscie tutaj to: http://www.youtube.com/watch?v=CkfDiWqI9m0 Dla ludzi, ktorzy lubia jakosc, polecam sciagnac sobie film - najlepsza polska komedia jaka kiedykolwiek powstala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2011 kto mnie zaskoczy jakim dobrym serialem ? Wilfred, dopiero są dwa odcinki, dzisiaj lub jutro wychodzi kolejny, akcja serialu toczy się wokół Ryana i jego nowego przyjaciela Wilfreda. Problem w tym, że cały świat widzi Wilfreda jako psa, natomiast dla Ryana jest człowiekiem w kostiumie psa. Zawsze mnie rozwala jak Wilfred bierze bongo w ruch Nie każdemu się spodoba zapewne... Kolejny świeży serial, również tylko dwa odcinki to Suits (Garnitury), niby serial o prawie, ale są naprawdę fajne wątki komediowe, pożyjemy, zobaczymy jakie będą kolejne odcinki... 2011 rok i kolejna podobna niezła produkcja - Shameless(jeszcze nie oglądałem, ale sporo osób poleca ten serial). Jedną z głównych postaci tego komediodramatu od stacji Showtime jest Frank Gallagher, który jest bardzo nieodpowiedzialną głową rodziny. Bohater jest alkoholikiem i spędza większość czasu, leżąc nieprzytomny w salonie, zamiast zajmować się swoimi pociechami. Dzieciom nie pomaga także matka, która odeszła od rodziny. Cały ciężar za prowadzenie domu i rodziny spada na barki najstarszej córki Fiony. Bohaterka w związku z niedyspozycją rodziców sama zajmuje się wychowywaniem swoich licznych braci i sióstr. To nie jest jednak zadanie łatwe do wykonania. Teraz jeden trochę starszy, jestem w trakcie oglądania....prawie : Na pierwszy ogień Carnivale, niestety powstały tylko dwa sezony Po śmierci matki, Ben Hawkins (Nick Stahl), poszukiwany za morderstwo uciekinier z gangu, dołącza do podróżującej po całym kraju trupy cyrkowców. Po dołączeniu do cyrku, obdarzony nadprzyrodzonymi zdolnościami Hawkins świadomie zaczyna wykorzystywać swój dar: czyni cuda, uzdrawia chorych, uwydatnia nikczemność złych lub szlachetność dobrych ludzi. Jego uczynki dają świadectwo mocy Dobra. Ale obok Dobra czai się także Zło... Opis prosty, ale serial naprawdę wciąga... Dla ludzi, ktorzy lubia jakosc, polecam sciagnac sobie film - najlepsza polska komedia jaka kiedykolwiek powstala nie wierzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2011 ma ktos linki do serialu entourage 3,4,5 sezon z lektorem ? dziekuje http://iitv.info/ekipa-entourage/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2011 Dla ludzi, ktorzy lubia jakosc, polecam sciagnac sobie film - najlepsza polska komedia jaka kiedykolwiek powstala film dobry ale bez przesady mogłeś napisać dla mnie najlepsza jaką widziałem dla mnie nr jeden z polskich komedii to Miś i chłopaki nie płaczą :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2011 te garnitury mam właśnie na oku resztę obczaje dziekówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2011 Dla ludzi, ktorzy lubia jakosc, polecam sciagnac sobie film - najlepsza polska komedia jaka kiedykolwiek powstala o gustach sie nie dyskutuje ... dlatego tylko >>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 9 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2011 Poszukuję filmy, pt. ,,Krzyszof'' opowiadającego o losach porwanego Krzysztofa Olewnika. Z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 9 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2011 Poszukuję filmy, pt. ,,Krzyszof'' opowiadającego o losach porwanego Krzysztofa Olewnika. Z góry wielkie dzięki http://torrenty.org/torrent/533612 http://torrenty.org/torrent/584320 http://wiaderko.net/download-filmy/148996-krzysztof-2010-pl-avi-tvrip-*prawdziwe-historie-tvn*.html nie wiem czy to ten film, ale może coś pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 16 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2011 Dług Dwudziestoośmioletni Adam chcąc uniezależnić się finansowo od rodziców przerywa studia i rozpoczyna budowę domu. Jego narzeczona, Basia, jest w drugim miesiącu ciąży. Przyjaciel Adama, Stefan, również myśli o założeniu własnego interesu. Obaj planują zachęcić włoskich partnerów do masowej produkcji skuterów w Polsce. Na założenie własnej firmy brakuje im jednak pieniędzy, gdyż bank nie zgadza się na udzielenie kredytu bez wiarygodnego poręczenia finansowego. W tym czasie pojawia się Gerard - ... dawny sąsiad Stefana, biznesmanem, który proponuje im pomoc finansową. Niestety, warunki, które stawia nie są możliwe do spełnienia, dlatego Adam i Stefan odmawiają skorzystania z jego oferty. Tak rozpoczyna się dramat obu mężczyzn. Gerard bowiem żąda zwrócenia długu, którego nie zaciągnęli. Nachodzi Adama i Stefana, znęca się nad nimi coraz brutalniej, chociaż wie, że nie są w stanie zgromadzić żądanej kwoty w podanym przez niego terminie. Sytuacja zaczyna wymykać się spod kontroli. Kiedy mężczyźni zdają sobie sprawę, że ucieczka przed Gerardem jest niemożliwa i nie mogą liczyć na niczyją pomoc, zaczynają podejmować desperackie kroki... Film oparty jest na wydarzeniach autentycznych. Historia oparta na faktach, dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi