Gruby Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2010 Prawo zemsty good Nie mów nikomu też wporzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2010 Szukam filmu "Paciorki jednego różańca". Takiego, żebym ściągnął w całości i oglądał bo nie znam się na żadnym scalaniu, łączeniu plików, wgrywaniu, zgrywaniu i innym kurduplowaniu Ma ktoś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty 2010 http://rapidshare.com/files/145686928/1979.Paciorki.Jednego.Rozanca.part1.rar http://rapidshare.com/files/145694898/1979.Paciorki.Jednego.Rozanca.part2.rar http://rapidshare.com/files/145698961/1979.Paciorki.Jednego.Rozanca.part3.rar http://rapidshare.com/files/145705921/1979.Paciorki.Jednego.Rozanca.part4.rar http://rapidshare.com/files/145710913/1979.Paciorki.Jednego.Rozanca.part5.rar http://rapidshare.com/files/145718611/1979.Paciorki.Jednego.Rozanca.part6.rar http://rapidshare.com/files/145723430/1979.Paciorki.Jednego.Rozanca.part7.rar http://rapidshare.com/files/145731832/1979.Paciorki.Jednego.Rozanca.part8.rar po pobraniu wystarczy rozpakować, mam nadzieje że sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2010 Zapodać tytuły dobrych horrorów lub thrillerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario100 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2010 Zapodać tytuły dobrych horrorów lub thrillerów "Zamieć", sobie luknij "Prawo zemsty" niezły wkręt jak Scolfield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2010 ja polecam "Świętych z Bostonu 2". Film mega miazga (oprocz kilku drobnych szczegolow) a zakończenie sprawia że chcesz jeszcze więcej tego towaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2010 dokładnie świeci z bostonu 2 jak najbardziej do tego wyspa tajemnic i harry brown polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2010 ja od siebie dodam "Prawo zemsy" ostatnio oglądałem... jak dla mnie mega... i także warty uwagi film z 2003 "Zło" ("Ondskan") produkcja Dania/Szwecja... nie wiem czemu go wcześniej nie wyłapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2010 "Jerusalema" spoko film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2010 "Malice In Wonderland" Ciekawy W ogole brytyjskie kino ostatnio mi podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 6 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2010 "Ciacho" jak dla mnie totalne dno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2010 Środki nadzwyczajne / Extraordinary Measures szkoda poświęconego czasu na to coś, film niby oparty na faktach ale mnie nie poruszył totalnie nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorQpion Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 dokładnie świeci z bostonu 2 jak najbardziej do tego wyspa tajemnic i harry brown polecam jedynka wg.mnie o wielelepsza ale oglądnąć warto 2 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 "Wyspa Tajemnic" polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 Tak, dobry film z niezłym zakończeniem, nie ma co ropzisywać się nad fabułą, po prostu warto obejrzeć PS. Na przyszłość pisz angielski tytuł bo nie mogłem się połapać jaki to film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 w gdyńskiej stoczni ciekawski odcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość serek2607 Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 Najlepszy horror Lustra gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 Ja oglądam Dr Housa, moim zdaniem genialny serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poznan1986 Napisano 18 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Maj 2010 jak dla mnie Świat według Bundych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroyen Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2010 jak dla mnie Świat według Bundych ... Zgadza się, jak dotąd nie widziałem zabawniejszego serialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2010 to malo widziales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu87 Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2010 Dexter,znakomity serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonyono Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2010 Zgadzam się z wodzem, Dexter znakomity, a końcówka ostatniego odcinka w ostatniej serii poprostu miażdży No i jeszcze jest Lost, który niestety już się kończy ale tak już wszystko pogmatwali że chyba wszystkich zagadek nie rozwiąża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2010 No koniec 4 sezonu w Dexterze przedni. Nie wiem czego sie spodziewac w 5. 2 dni temu byl final 6 sezonu House'a. Tez ladnie dal do myslenia. I wez czlowieku teraz wyczekaj te 3 miesiace najmniej... A Wy co myslicie o tym zakonczeniu sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 20 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2010 Dajcie jakies fajne filmy, chodzi mi glownie o 2009 i 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 Wczoraj oglądałem "The Book of Eli", polski tytuł bdajże to Księga Ocalenia. W roli głównej możemy zobaczyć Denzela Washingtona, po za tym Gary'ego Oldmana czy Milę Kunis. Nie chcę zbytnio zdradzać fabuły, tak po krótce, akcja filmu odbywa się w post-apokaliptycznym świecie, gdzie główny bohater Eli strzeże księgi, ostatniej pozostałej na ziemi, najcenniejszej "książki" w dziejach historii ludzkiej. Despota - Canrriege, właściciel małego, prowizorycznego miasteczka próbuje ją odzyskać, ponieważ w zaistniałej sytuacji ta księga jest na miarę złota. Nie chcę tutaj zdradzać szczegółow, ale naprawdę fajne zakończenie, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 Sciagam to co persiu zarzucił , macie cos ciekawego jeszcze ? Ja ostatnio ogladalem dwa stare juz filmy : K-Paxa i DejaVu , obydwa mi sie podobały z podkreśleniem tego pierwszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 21 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2010 a ja ostatnio oglądałem też coś starszego Training day/ dzień próby, dobry w iecie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroyen Napisano 26 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2010 to malo widziales To co polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Maj 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2010 a jakie preferujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi