Gość Krzysiekow Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 że trzeba teściowej złożyc świąteczne życzenia i siedzieć z nią przy stole dobrze, że dopiero w drugi dzień świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1892 Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 że trzeba teściowej złożyc świąteczne życzenia Szkoda że w Wigilie trzeba im składać życzenia, bo w ten jedyny dzień one też potrafią mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 24 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Grudzień 2011 Rangersi którzy dają dupy :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2011 Anderlecht i inne takie mecz gdzie ku**a je***y fart musi zawsze zjabać. dziś jakieś ku**a durne odbicie od napastnika..,. czemu takie coś nie wejdzie w meczu gdzie potrzeba gola tylko zawsze na złość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2011 mnie wku**ia ze przejebałem dziś hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2011 przywykniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2011 jebane skurwysyńskie patałachy z nba, je**ć miami nakurwiać boston wy chuje jebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2011 je***y nowy jork taka padlina z obu stron to nawet w plk czy ford germaz sie nie trafia ku**a same drzewa szkoda czasu i zdrowia zeby to oglądac pól meczu Monte nie trafia a i tak im wygrywa mecz za co Melo i Amare(ku**a niech sobie okulary sprawi lepsze....) biorą taka kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2012 No to virgin c**j ci w dupsko jak macie awarie w pier****na niedziele z super bowlem dziwko przepadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2012 No to virgin ch** ci w dupsko jak macie awarie w pier*** niedziele z super bowlem dziwko przepadnij Giń maszkaro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2012 Gdy ludzie nie czekają do końca spotkania z osądem na typ JJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2012 skecz stworzony idealnie pod temat. http://www.youtube.com/watch?v=6IhUeAxK364 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2012 Anderson ty kurw* bez szkoły! Dałeś się pedale złamać w decydującym gemie mając 30:00 frajerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2012 Mnie wku**ia notoryczne problemy z netem i kasa plus kobieta....masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2012 Mnie wkur*** notoryczne problemy z netem i kasa plus kobieta....masakra ,,chciałeś mieć Panią to zapier...j na nią" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2012 OJ nie takie proste zęby była w porządku...ja wole wolne zawody nie lubię zapierda...szczegolnie za drobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2012 Gdy siada jakis wysoki kurs na dublu, a drugi maly, brany na podbicie moczy Nosz kurna wczoraj to koncert takich dubli mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2012 je***y przeplacone skurwiale przeplaconne czarne gowno z Sacremento , zeby ci czarna pala nie stala, ty leniwy Tepy bambusie, zarabiasz w c**j miliony i nie chce ci sie myslec, przepalona oponno , obwieszona lancuchem, obys ci jaja twoj stary cyganski weglarz imadłem piescil, ku**a zeby wolnego nie trafic, zlapac jak idiota 6 fauli zaraz po wejsciu, by ci koza dupy dala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2012 nie przepadam za kacem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2012 je*** przeplacone skurwiale przeplaconne czarne gowno z Sacremento , zeby ci czarna pala nie stala, ty leniwy Tepy bambusie, zarabiasz w ch** miliony i nie chce ci sie myslec, przepalona oponno , obwieszona lancuchem, obys ci jaja twoj stary cyganski weglarz imadłem piescil, kur*** zeby wolnego nie trafic, zlapac jak idiota 6 fauli zaraz po wejsciu, by ci koza dupy dala aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2012 mozg - dlatego nie zagram juz nigdy na Sacramento. To zwykle ku**y sa i za kazdym razem kiedy sie na nich postawi to graja jak ku**y i szmaty, i dlatego nie ma co na nich stawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 19 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2012 je*** przeplacone skurwiale przeplaconne czarne gowno z Sacremento , zeby ci czarna pala nie stala, ty leniwy Tepy bambusie, zarabiasz w ch** miliony i nie chce ci sie myslec, przepalona oponno , obwieszona lancuchem, obys ci jaja twoj stary cyganski weglarz imadłem piescil, kur*** zeby wolnego nie trafic, zlapac jak idiota 6 fauli zaraz po wejsciu, by ci koza dupy dala aha Chyba pierwszy raz "widze" Dawida tak wkur-wionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2012 Polska reprezentacja w hokeja, to jedna wielka kurewska rodzina pierdolonych patałachów - wstyd mi za tych skurwysynów że jeżdżą z orzełkiem na piersi, c**j mnie obchodzi ze ku**y sobie odpoczywają jeździć walczyć i się starać w reprezentacji trzeba zapierdalać, pier****ne ku**y jebane. Żeby Korea awansowała i rozjebała Wam pier****ne zjebane łby. c**j Wam w cyce. edit: wku**ia mnie jeszcze pierdolony napis na sb: "Masz zakaz pisania w Shoutboxie", aż ku**a chciałoby się obwieścić całemu światu jak mnie te 5 ligowe aktorzyny je***y wkurwiły U18 miałoby ku**a więcej jaj i zagrało na maks a nie jak te pizdy. Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2012 a czego Ty sie spodziewales ? wiadomka byla ze sobie beda grac na odpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 29 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2012 jak jakiś CHUUUJ nie potrafi wykorzystać 2 piłek meczowych ! i tym samym doprowadza do tiebreaka w ktorym jak znam zycie PRZEPIERdOOOLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 29 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2012 wku**ia mnie krew na ubraniach zwłaszcza jak muszę spierać dwa razy w ciągu jednego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 29 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2012 wkur*** mnie krew na ubraniach zwłaszcza jak muszę spierać dwa razy w ciągu jednego tygodnia no to co, Viva Windyki [ Komentarz dodany przez: ---perpan---: 2012-04-29, 17:10 ] nie leżakownia haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 1 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2012 Kubot pierdolony frajer - jak ktoś ma nazwisko jak je***y klapek to ku**a jebanym klapkiem zostanie. Pierdolony bęcwale wdupiaj dalej z Rosołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi