polamaniec Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 Nauczycielka od polskiego której mąż dobrze nieprzeruchał i się mści stawiając 5 jedynek na 1 lekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 jednej osobie? Jak nie to słabo zdarzało sie po25 na jednej lekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 U mnie na chemii ostatnio postawiła ok. 20 i ja się załapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 to i ja powspominam moj rekord to 8 lasek , na jednej lekcji, biologii, u wychowaczyni , pani sorka chciala mnie zapewne zmobilizowac, ale milo wspominam LO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 to ja z angola w LO na semestr mialem z 25, kryje sie przy Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 nigdy z żadnej kartkówki, sprawdzianu, odpowiedzi bani nie miałem ale z 8 w Lo zaliczyłem nie pamietam za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 kłerwa ja do połowy października w III LO miałem ze 40 total Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 widać chodziłeś do liceum dla którego mało ważna była sprawa statystyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 Jebane fishe, co pushuja z A8 off przeciwko mojemu AA i dobierają runner runner stryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 je**ć asy... je**ć ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 10 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2008 i je*** króle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 15 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2008 szczerze i otwarcie wku**ia mnie Akindu i Rostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 15 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 15 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2008 Nierówności chodnika które znienacka narażają nas na upadek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2008 szczerze i otwarcie wkur*** mnie Akindu i Rostek Why ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 15 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2008 lepiej nie pytaj 'Why' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2008 I po huk ja tworzyłem ten temat, żeby teraz takie przykrości mnie spotykały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 zapytaj Leo on ci powie czemu "Why" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 gdy jest deszczowo, ponuro i gdzies wychodze, a pies jak to pies wskoczy na Ciebie i Cie upierdoli, bo sobie biegal na polu trzeba wrocic i zmienic spodnie tak, to mnie wku**ia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 Samo-włączające się reklamy na stronach www. Ktoś wie jak to g*** wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 Samo-włączające się reklamy na stronach www. Ktoś wie jak to g*** wyłączyć? jeśli dobrze pamiętam to jest pewna wtyczka co blokuje tego typu reklamy w Firefoxie , trzeba tylko trochę poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 a dziś to tak ogólnie c**j mnie strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 23 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 gdy jest deszczowo, ponuro i gdzies wychodze, a pies jak to pies wskoczy na Ciebie i Cie upierdoli, bo sobie biegal na polu trzeba wrocic i zmienic spodnie tak, to mnie wkur*** Znam ten ból, nie raz to i bluze trzeba zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 Pershing: jedź do Korei na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 OGóLNIE SZKOłA NIE MUSZE CHYBA PISAć ZA CO ...NO I DZIś MNIE WKURWIł RACING KTóRY BRAMKI NAWET NIE POTRAFI STRZELIć NO A NAJBARDZIEJ MNIE wku**ia TO ŻE CO DOBRE SZYBKO SIĘ KOńCZY NP - ZIMNE PIWO - SEN - PIENIąDZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 w Polsce psi smalec ponoć równie popularny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 Pershing: jedź do Korei na weekend a z kanapki wyskoczy mi chow-chow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2008 Pershing: jedź do Korei na weekend a z kanapki wyskoczy mi chow-chow Twój chow-chow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sygnet Napisano 24 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2008 To co się dzieje w polskiej piłce ,a dokładnie nie w piłce ,ale w jej samej centrali woła o pomste do nieba!. Już małe dziecko z przedszkola zapytane o PZPN , wie , że ten skrót kojarzy się tylko i wyłšcznie z przekupstwem ,aferami, lewymi transakcjami i dużš furš pieniędzy ,którš pewne "szacowne grono" panów obracało w tajemniczy tylko im znany sposób. Jak winia koryta i pies swojej miski uparcie bronią się przed ustšpieniem i rezygnacjš z funkcji które pełniš. Wanna pieniędzy którš dysponujš bezkarnie, bez kontroli z zewnštrz nie pozwala im odpuscić i odejc od koryta. To ludzie w 80% bez honoru , zapatrzeni w swoje i majšcy tylko i wyłšcznie osobiste ambicje by przy byle okazji, kolejnym przetargu (prawa TV , inne, stadionowe reklamy ,czy bramki liczace iloć osób) przytulić bokiem niezłš kase. To co się dziejei iloć przekrętów przekracza wszelkie możliwe wyobrażenia. Ile rzeczy jeszcze nie wyszło i ile wogóle nie wyjdzie?. Ci panowie broniš swoich czterech liter nawzajem ,gdyż wszyscy razem sš powišzani w różnego rodzaju machloje i kombinacje finansowe. Więc jak majš się nawzajem oskarzać, skoro razem krecili te lody i razem zarabiali. Lewe transfery to już historia. Przekupione mecze tego już nikt nie jest w stanie obliczyć. A może panowie ustalš kolejnš AMNESTIE wewnętrznš dla upokorzonych kolesi. Nóż mi się w kieszeni otwiera gdy tylko patrze na te butne, pewne siebie twarze, którym nawet jakby napluć prosto w twarz to by powiedzieli ,ze deszcz pada. Otoczeni ławš swoich prawników majš w nosie wszysko i wszystkich. miejš się prosto w twarz opinii publicznej i mówiš do ostatniej chwili ,że to nie oni. Skandal jakich jeszcze w polskim sporcie nie było. Wszystkich jak leci z tego zarzšdu wypiepszył bym na zbity łeb bez prawa powrotu do organizacji i zajmowania podobnych stanowisk. Dziwi mnie ,że polskie prawo nie potrafi sobie poradzić z tymi nadętymi cwaniaczkami. Pomimo kolejnych aresztowań panowie tak naprawdę majš się wietnie, i planujš kolejne wajchy i ustawianie się wzajemne na stołkach. Bo cóż zmieni Zjazd skoro banda tych samych przekupnych drani będzie się nawzajem wybierała. Nie zmieni nic. Zamieni się personalnie parę osób i dalej będš miać się wszyskim prosto w twarz. Piłka polska jako piłka nic na tym nie skorzysta. Po prostu makabra! PS Boniek dla mnie jest jedynš szansš ,ale chyba brakl mu siły przebicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 24 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2008 Cze Elit Typer Gdzie Cię swędzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi