maer Napisano 29 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2023 W dniu 28.07.2023 o 18:17, maer napisał: Hajs po 10 bym wpłacił no chyba że coś ugram z resztek @ŻYLETAode mnie jednak poszło przed chwilką bo bym zapomniał w tytule masz moją ksywę z forum i konkursów to ogarniesz ze to ja :P 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 31 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2023 wpłaty Typer 1 Zyelta 2 shadow 3 poozon 4 mear 5 technik 6 andzrej 7 mariusz fanta 1 zyleta 2 poozon 3 mear 4 technik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 13 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2023 W dniu 31.07.2023 o 19:50, ŻYLETA napisał: wpłaty Typer 1 Zyelta 2 shadow 3 poozon 4 mear 5 technik 6 andzrej 7 mariusz 8 mozg 9 przemo 10 thomas231 11 intel fanta 1 zyleta 2 poozon 3 mear 4 technik 5 mozg 6 przemo aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 17 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2023 wpłaty Typer 1 Zyelta 2 shadow 3 poozon 4 mear 5 technik 6 andzrej 7 mariusz 8 mozg 9 przemo 10 thomas231 11 intel 12 yaras 13 zibi 14 sztabson fanta 1 zyleta 2 poozon 3 mear 4 technik 5 mozg 6 przemo 7 zibi 8 yaras aktualizacja info o nagrodach typer 350 zl to moze 1 170 zl 2 100zl 3 80 zl albo 1 150 zl 2 100 zl 3 50 zl i 50 za najwięcej dokładnych wyników jak cos czekam na inne propsy i fanta tutaj 200 zl 1 100 zl 2 50 zl 3 50 zl albo 1 120 zl 2 80 zl jak cos czekam na inne propsy i takie szybkie info gramy fantasy LM I Typerka dla najlepszego przykładowo butelka jakiegoś legendarnego trunku na który zrzucają sie uczestnicy gry pewnie będą to grosze nie większe niz wpisowe do naszych gierek czyli typowe 25 zl dajcie znać zapraszam starych wyjadaczy .... @kalodop@Metakwalon@Chomik@pientaszeeka moze @Grubynie bądź miekka faja :P i nie daj sie prosić :P @kubakopl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2023 https://gaming.uefa.com/en/uclfantasy/leagues/20LU2MGA03/0075006D0069006500720061006A01050063006500200066006F00720075006D/Lubomir Pozorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 22 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2023 warto pochwalić @maerekipa chlorowych dala w palnik- świetna kolejka w fancie i 81 pkt sporo szczęścia ale nos ala nowy trener repy Probierz chyba użytkownik musiał pier... whisky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 23 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2023 dobra święta świętami ale trzeba podsumować konkursy: typerka i fante z góry dzięki za kolejna edycje to chyba 3-4 która ma przyjemność prowadzić elitarne fantasy wygrywa nie kto inny jak nasz pionier :P @poozon 120 zl nokut 2 miejsce nasz forumowy booos sponsor mecenas w wielu qwizach :P Mo BumShakaUnLucku 80 zl w typerku bylo nas więcej emocje większe tym razem ja byłem nie gościnny i was 170 zl 2 nasz forumowy typer @maer 100zl który stoczył ostry boj z 3. Poldi27 80 zl reklamacje jak cos 48h po świętach wtedy pw i nagrody do was i dajcie znac czy bawimy sie w Lutym 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 31 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2023 Jak najbardziej ja gram. Graty dla wszystkich 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń Graty Panowie Zrewanżuje się wiosną 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 3 godziny temu, yaras napisał: Zrewanżuje się wiosną Nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 8 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty https://fantasy.ekstraklasa.org/league/gruby-miekka-faja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 8 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 82E23D4D-Kod Ligi Lecim 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 9 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty będziemy we dwóch chyba 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 9 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty jestem i ja 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 9 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty Jazda!!! 👊 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty super nie ważna ilość a jakość :P prawie jak w elicie i ogólnie na forumku.... w kictipie typerku typujcie rundę policzymy od nowa w pkt a nie to co tam dodaje wiec....Napierdalac nie bądź jak @Gruby:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 9 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty Panowie jak na nałogowców przystalo wpisowe jakieś na flakon dla majstra? 😎 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 9 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 13 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 1 kolejka typera za nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 13 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty (edytowane) wpłaty 1 Zyelta 2 mozg reszta chyba o nikim nie zapomniałem.... po 25 zl na konto te co zawsze albo blik revolut jak cos tak mysle do 10 marca dead lain :P jak cos beda pw wysylal jak bede mial wiecej czasu Pozdrawiam @Shadow89 @poozon @Technik84 @maer@INTELOWIEC@zibi16@Sztabson93 @yaras @Przemo1866 @tomas231 Edytowane 13 Luty przez ŻYLETA 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 13 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty @ŻYLETA to od nowa gramy, bo tam w grze liczy dalej i sumuje z rundą jesienną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 13 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty tak od nowa, ale na przyszły raz trzeba zmienić zasady punktowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 13 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty @INTELOWIEC ta od nowa ze byście mieli szanse :P nie wiem dlaczego nie wystartowało nowego typerka, ale nie chce mi sie grzebać przy tym będzie aktualizacja po każdej kolejce 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 13 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Luty 6 godzin temu, ŻYLETA napisał: wpłaty 1 Zyelta 2 mozg reszta chyba o nikim nie zapomniałem.... po 25 zl na konto te co zawsze albo blik Revolut jak cos tak mysle do 10 marca dead lain :P jak cos beda pw wysylal jak bede mial wiecej czasu Pozdrawiam @Shadow89 @poozon @Technik84 @maer@INTELOWIEC@zibi16@Sztabson93 @yaras @Przemo1866 @tomas231 Ja gram teraz tylko w typerku 25 wpłacę jak dasz namiary na konto bo nie chce mi się szukać w historii 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 15 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty W dniu 13.02.2024 o 20:27, Technik84 napisał: tak od nowa, ale na przyszły raz trzeba zmienić zasady punktowania Zdecydowanie - po staremu było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 15 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty Wpłata na konto za typerka zrobiona 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 19 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty @ŻYLETA czyli mamy sobie liczyć od dwóch ostatnich kolejek do końca w Typerku i taki wynik obowiązuje si? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty @INTELOWIEC ja będą wrzucał tabele tak jak tu po 1 kolejce W dniu 13.02.2024 o 18:02, ŻYLETA napisał: 1 kolejka typera za nami za chwilkę aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 20 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty (edytowane) po 2 kolejce INTELOWIEC 17 pkt yaras 18 pkt Tomas 231 7 pkt Mariuszmani 8 pkt Przemo 7 pkt Poozon 9 pkt Andrzej 1 pkt Sztabson 11 pkt Technik 9 pkt Shadow 89 18 pkt Mozg 15 pkt Zibi 13 pkt Maer 13 pkt Zyleta 11 pkt Edytowane 20 Luty przez ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 20 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty U mnie błąd. W pierwszej kolejce 11pkt i 7 pkt w drugiej, czyli w sumie 18 pkt 😉 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi