polamaniec Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2012 irokraw, ja mam trochę znaczków poukładane seriami , klaserów może z 20 , różne przeważnie pochodzenie polskie od lat 60 do alt 90 nawet te unikatowe z papieżem z pielgrzymek w Polsce cale karty , jak będę miał czas porobię zdjęcia bo to trochę zajmie, wszystko w idealnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 irokraw, ja mam trochę znaczków poukładane seriami , klaserów może z 20 , różne przeważnie pochodzenie polskie od lat 60 do alt 90 nawet te unikatowe z papieżem z pielgrzymek w Polsce cale karty , jak będę miał czas porobię zdjęcia bo to trochę zajmie, wszystko w idealnym stanie. więc czekam na fotki. A chcesz wycenić, czy będziesz chciał sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwucha Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Kupię laptopa / komputer do 250 zł , minimum 1gb ram . Potrzebuję do postawienia serwera .Parametry proszę pisać na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Kupię laptopa / komputer do 250 zł , minimum 1gb ram . Potrzebuję do postawienia serwera .Parametry proszę pisać na PM Jest u mnie idealny komputer dla Ciebie w tej cenie. Jeśli jesteś nadal zainteresowany prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwucha Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Nie mogę pisać na PM jeszcze bo za mało postów . Napisz do mnie na gg 72983 . Jakie parametry itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 Nie mogę pisać na PM jeszcze bo za mało postów . Napisz do mnie na gg 72983 . Jakie parametry itp. daj maila, wyśle ci raport z everest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Marzec 2012 irokraw też mam trochę znaczków. Jak znajdę czas to zrobię fotki i Ci wyślę, jeśli nadal będziesz zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwucha Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2012 Nie mogę pisać na PM jeszcze bo za mało postów . Napisz do mnie na gg 72983 . Jakie parametry itp. daj maila, wyśle ci raport z Everest . marcin.blachnio@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma3iv Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2012 Kupie 80zł na MB! Pilne Zapłace przez allegro odrazu! 36261582 Pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 2012 Szukam kogoś kto ma konto w PKOBP i może zasila z niego Moneybookers NIEAKTUALNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2012 Sprzedam bluze MMA szara rozmiar M za 50 zł i Tarcze Trenera nowe nieużywane za 40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 6 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2012 Mam do sprzedania 1 karnet na Final Four w Łodzi 17-18 marca, karnet obejmuje 2 dni - 4 mecze, sektor D. Cena 250pln do malej negocjacji Kontakt pw, gg: 4382239 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artixx88 Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2012 Witaj bardzo chetnie kupie ten Voucher o ile jeszcze go posiadasz gg 38718667 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaash Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2012 Hej. Potrzebuję 100zł na Moneybookers, wysyłam 110 na paypal. Wysyłam pierwszy. Zainteresowanych proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2012 Odsprzedam bilety na Euro 2012: - POL - CZE /mecz we Wrocławiu/ kat. 3 - cena na priv - POL - ROS /mecz w stolicy/ kat. 2 - cena na priv Proszę o poważne potraktowanie sprawy i niepisanie zbędnych komentarzy. NIEAKTUALNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyka1408 Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2012 odsprzedam kartę paysafecard wartosc 100zł na Moneybookers wiecej pod gg:8445701 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1892 Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Marzec 2012 Może byś napisał za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 11 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2012 Sprzedam Samsung Galaxy Gio ,nowy nie uzywany. Bez Simlocka cena 450 zł.Mozliwość zakupu przez allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orient44 Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2012 + taka koszulka rozmiar L cena 70 zł http://www.soccerballssale.com/sale/10-11-Manchester-City-Fashion-Polo-T-shirt-339923.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orient44 Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2012 Pomylilo mi sie bluza 70 koszulka 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaash Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2012 Potrzebuję 80 pln na mb, w zamian karta paysafecard o nominale 100 pln. Pilne kontakt gg: 41816032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1892 Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2012 Oferuję doładowania z Play w zamian za kasę na MB, tylko do 21:00, ja doładowuję pierwszy! Może być też z innych sieci, ale wtedy wysyłam kod, a nie automatyczne doładowanie, tanio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 24 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2012 sprzedam stół pokerowy firmy Tobet, swietna jakosc, nowka, moge zrobic zdjecia jesli ktos bedzie bardziej zainteresowany, sprzedaje ponieważ wygralem az 2 stoly w turniejach Tobetu cena do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2012 Zrób Sobie z jednego stół do jadalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orient44 Napisano 30 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2012 Sprzedam LG T500 . Używany miesiąc , stan bardzo dobry , do niego wszystko w pudełku . cena 110 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroyen Napisano 1 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2012 (edytowane) Kupię bilety na Euro na mecze Polaków. [ Komentarz dodany przez: ---perpan---: 2012-05-01, 12:15 ] Polaków Edytowane 16 Lipiec 2021 przez Mroyen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 1 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2012 szukam kogoś kto ma mozliwosc doładowania telefonu z plusa zakwote 5zł. Płacę na MB. Pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 1 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2012 sprzedam stół pokerowy firmy Tobet, swietna jakosc, nowka, moge zrobic zdjecia jesli ktos bedzie bardziej zainteresowany, sprzedaje ponieważ wygralem az 2 stoly w turniejach Tobetu cena do negocjacji. podbijam normalna cena stolu w necie okolo 1900-2000zl ja sprzedaje za 900zl + koszty wysylki Stol wyprodukowany przez bardzo znana firme Biasov, ktora ma koncie Tobet Puchar Polski PFPS 2010 czy WSOP 2010 Stół w 95% wyglada tak: http://biasov.pl/Tu-Bylismy/39,world-series-of-poker-2010 http://biasov.eu/Tables/Poker/57,stol-do-pokera-pokeros-8ft-td te 5% to logo Tobet.com na srodku blatu oraz brak cupholderow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaash Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2012 Zamienię kartę paysefacard o wartości 100 pln na 80-85 pln na Moneybookers. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaash Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2012 Zamienię kartę paysefacard o wartości 100 pln na 80-85 pln na Moneybookers. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv PILNE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi