pyjter79 Napisano 27 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2011 sprzedam konta w grze footballteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fenomen Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 Witam jestem nowy . Mam 2100 na Moneybookers wymienię je na wpłatę na konto Jako że jestem nowy wysyłam zaufanym pierwszy oraz oczywiście chcę mniej pieniędzy niż te 2100. Kwestia dogadania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2011 Ej no czekaj, moze mi wyśle to dam troche na rozwój forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2011 fenomen, z Twojego IP są już połączone 4 konta na forum obstawianie !! Także... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paw1986 Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2011 Pilnie kupię doładowanie do sieci Orange!!! Płacę przez Moneybookers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 9 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2011 kupie komuś doładowanie do telefonu ,obojętnie jakiej sieci w zamian oczekuje przesłanie takiej samej kwoty na konto w Moneybookers bądź PKO . nie mniej niż 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Grudzień 2011 kupie komuś doładowanie do telefonu ,obojętnie jakiej sieci w zamian oczekuje przesłanie takiej samej kwoty na konto w Moneybookers bądź PKO . nie mniej niż 30 zł tylko dzisiaj kupie komuś doładowanie do dowolnej sieci z tym że : o wartości 25-35 zł płacicie 5 zł mniej na Moneybookers, a o wartości 50 zł 10 zł mniej na Moneybookers. pozdro, zaufanym wysyłam pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2011 Kupie Shisze Hello kity, za link do kupna też jestem w stanie się odwdzięczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 Sprzedam nowy modem ZTE MF 631 kupiony w play 14.12.2011 chetnych zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2012 Sprzedam nowy modem ZTE MF 631 kupiony w play 14.12.2011 chetnych zapraszam na PW Mam do sprzedania NOWY nigdy nie używany bezprzewodowy modem usb GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA typ: MF631 kupiony w sieci play. Chętnych zapraszam na pw cena: 100 pln ... w salonie gorszy modem na kartę chodzi po 129 pln. (kolor: czarny, składane wejście usb). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1892 Napisano 28 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2012 Oferuję doładowanie z każdej sieci o nominale co najmniej 25zł wzamian za kasę ma MB, kod wysyłam jako pierwszy z tym że tylko zaufanym osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość varnix Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2012 Sprzedam kod ukash 17zł za 11zł na mBank! GG: 8718631 lub PW. Szybko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość varnix Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2012 Sprzedam kod ukash 17zł za 11zł na mBank! GG: 8718631 lub PW. Szybko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2012 Dołączył: Dzisiaj 13:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość roni767 Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Luty 2012 doładuje konto do orange za 30zł wzamian za 20zł na Moneybookers przelew robie pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2012 Witam, Sprzedam Iphone 4s 16GB Black (przyszedł z Anglii), którego wygrałem w turnieju dla VIP-ów Cena, taka, żeby się nie targować, powiedzmy 2k pln, potem mogę wstawić fotkę, płatność skrill/pl bank. Został wypakowany i sprawdzony, btw nie wiem jak jest z sim lockiem, na pewno do wyboru jest PL menu Zawartość zestawu: - telefon iPhone 4s 16GB - oryginalna ładowarka - angielskie wejśćie - oryginalny kabel USB (zafoliowany) - oryginalne słuchawki (zafoliowane) - pudełko (zgodność imei) - instrukcja obsługi - szpilka do szufladki sim Jak macie jakieś pytania, to priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Luty 2012 Wezmę za 500 + jakaś flaszeczka [ Komentarz dodany przez: pershing: 2012-02-14, 23:07 ] nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2012 Wymienie kase z Moneybookers na PKO , 625 zł przesyłam w zamian za 600zł na konto w banku . Tylko zaufane osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2012 Wezmę za 500 + jakaś flaszeczka [ Komentarz dodany przez: pershing: 2012-02-14, 23:07 ] nie widzę, że nie ma chętnych... daje 550 + małe co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2012 jest chętny...także odpadłeś już po pierwszej propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2012 Mam do sprzedaży laptopa HV Pavilion DV6. Dostałem go w Orange, ale nie potrzebuje kolejnego sprzętu, więc chętnie oddam go w dobre ręce. Jest to DV6-6b30sw o takich parametrach: - Procesor Intel Core™ i3-2330M (2,2 GHz 3 MB pamięci podręcznej L3 ) Zestaw układów Intel HM65 Express - Pamięć Pamięć 4 GB DDR3(1 x 4 GB) Maks. pojemność pamięci Możliwość rozbudowy do 8 GB pamięci DDR3 Gniazda pamięci Dostępna dla 2 użytkowników - Pamięć masowa Napęd wewnętrzny 500 GB SATA (5400 obr./min) Napęd optyczny Napęd SuperMulti DVD±R/RW z obsługą nośników dwuwarstwowych - Wyświetlacz HD LED o przekątnej 39,6 cm (15,6") z technologią BrightView (1366 x 768 ) - Karta graficzna AMD Radeon HD 6490M (1 GB pamięci wydzielonej DDR5, maks. 2,97 GB pamięci całkowitej) - System operacyjny Windows 7 Home Premium 64 - Funkcje rozszerzeń Porty 1 port VGA 1 złącze HDMI 2 wyjścia słuchawkowe 1 wejście mikrofonu 2 porty USB 2.0 2 porty USB 3.0 1 port RJ45 - Urządzenia multimedialne i urządzenia wejścia Kamera internetowa Kamera internetowa HP TrueVision HD z wbudowanym mikrofonem cyfrowym (system Low Light) Funkcje audio System Beats Audio gwarantujący rewelacyjne doznania dźwiękowe - Urządzenie wskazujące Tabliczka TouchPad z obsługą sterowania dotykowego i z wyłącznikiem - Urządzenia komunikacyjne Interfejs sieciowy Wbudowana karta sieciowa Gigabit Ethernet 10/100/1000 Bezprzewodowe Intel 802.11 b/g/n; Bluetooth z WiDi - Wymagania dotyczące zasilania i eksploatacji Typ zasilacza Zasilacz 90 W Typ akumulatora 6-komorowy akumulator litowo-jonowy Cena: 2100-2200 do dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike8511 Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2012 Mam do sprzedania nowego Samsunga wave s8500 bez simlocka. Gwarancja 24miechy nowy nieuzywany. Mam tez wystawiony na alegro. Jakby co pisac na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2012 Wymienie kase z Moneybookers na PKO , 625 zł przesyłam w zamian za 600zł na konto w banku . Tylko zaufane osoby sprawa nadal aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2012 tak , ale 270 zl oczekuje 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zikos Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2012 http://www.e-komis.net/detail.php?siteid=53064&fb_source=message Dysk Twardy do xboxa 360 120g Sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2012 tak , ale 270 zl oczekuje 250 proszę o kontakt gg 41727164 bo nie moge wysłac priva... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2012 ma ktoś jakiegoś ziombla co sie zna na bilonie i papierku bo mam stówke $ z 34r. i ciekawe jestem ile wart jest nie licząc po kursie czas już odległy ale nie zaszkodzi zapytać - posiadasz jeszcze te walory? Jeśli tak to pisz na priv. A może masz jakieś inne pozycje kolekcjonerskie? Interesują mnie monety, banknoty i znaczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 1 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2012 Co do znaczkow ja mam klaser "sredni" ale troche tam tego jest, po ile w ogole takie cos chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irokraw Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2012 Co do znaczkow ja mam klaser "sredni" ale troche tam tego jest, po ile w ogole takie cos chodzi ? wszystko zależy jakie to znaczki /czy kasowane, czy czyste/ ich pochodzenie /kraj/, oczywiście stan zachowania i rocznik.. mósiałbym je zobaczyć. Jakbyś chciał siępobawić to zrób dobre zdjęcia poszczególnych stron klaseru /tak, aby było widać na zdjęciu szczegóły na znaczkach/, to postaram się je oszacować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec 2012 Mam do sprzedania nową Kurtke TOMMY HILFIGER - białą. Rozmiar - L Obwód - 128 cm Długość kurtki - 68 cm Długość rękawa - 68 cm Kołnierzyk - 8 cm Kurtka nie noszona. http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Sprzedam-odziez-obuwie-akcesoria-NOWA-KURTA-TOMMY-HILFIGER-ROZ-L-W0QQAdIdZ359533903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi