czorny18 Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2011 ile za vouchery chcesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaK Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2011 11 zl -> 8 zl 22 zl -> 16 zl 33 zl -> 25 zl 44 zl -> 35 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2011 za 4 kody (każda kwota) 70zł? jeżeli pasuje to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janio Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2011 Sprzedam voucher do Betsson o wartości 333zł - sprzedam za 250zł (do niewielkiej negocjacji). Do sprawdzonych osób mogę wysłać voucher jako pierwszy. Płatność Moneybookers edit: voucher sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel87 Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2011 Mam do sprzedania dwa dyski przenośne Seagate 2,5" 320gb za 160 pln i 640gb za 220 pln. Chętni pisac na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2011 Ma ktos moze srodki na Paypalu? W gre wchodzi wymiana 1E na paypal, w zamian z miejsca przelewam na polski bank ew. Moneybookers. To sprawa zycia lub smierci, wbrew pozorom Edit. Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 28 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2011 Mam na sprzedasz telefony. Wszystkie nowe w nieotwieranych pudełkach, z racji tego, że przedłużam kilka umów na telefon, to dostanę 4 telefony i będę miał do sprzedania. HTC Wildfire S Nokie C3-00 Nokie 3720 Nokie 7230. Jeśli jest ktoś zainteresowany, kontakt pw albo gg: 7602321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fortuna506 Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2011 moje gg 2857093 A TERAZ OBIECANE 20 PLN TYLKO DLA CIEBIE! Aby zachęcić Cię do wypróbowania nowej metody wpłaty, mamy dla Ciebie Promocyjny Kod PIN (nie mylić z kodem vouchera), który możesz podać przy najbliższej wpłacie za pomocą zakupionej paysafecard. W ten sposób Twoja wpłata powiększy się o 20 PLN! TWÓJ PROMOCYJNY KOD PIN: x530 xxxx4552 xxxx Numer seryjny: xxxxxxx Okres Ważności: 20-07-11 - Promocyjne Kody wykorzystać można tylko w serwisie Betsson.com i działają one tylko w połączeniu z Zakupionymi Kodami paysafecard o dowolnym nominale - Minimalna paysafecard przy której można aktywować Promocyjny Kod to 20 PLN (przy wpłacie zawsze deklarujesz kwotę powiekszoną o wartość Kodu Promocyjnego) - Środki można wykorzystać w każdym produkcie - Przed wypłatą środki trzeba obstawić przynjmniej raz - Promocyjny Kod nie może zostać zamieniony na ekwiwalent pieniężny - Użytkownik może w ramach promocji wykorzystać tylko jeden Promocyjny Kod - W przypadku naruszenia ww. postanowień, organizator zastrzega sobie prawo unieważnić kod promocyjny - Regulamin korzystania z kuponów paysafecard dostępny jest na paysafecard.com WAŻNE: Przy wpłacie należy podać kwotę powiększoną o środki z Kodu Promocyjnego (np. jeśli kupiłeś paysafecard za 20 PLN i masz Kod Promocyjny na 20 PLN, podajesz wpłatę 40 PLN) PAMIĘTAJ: Aktywując Promocyjny Kod należy wybrać "Podaj dalsze kody PIN" (jak w przykładzie poniżej) [ Komentarz dodany przez: ---perpan---: 2011-07-06, 23:30 ] fortuna506 chce 10pln na MB za kod na 20pln temat przeniosłem bo tu jest miejsce do takich rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2011 Ja dopstalem 3 kody i mam problem z wpłatą. Support juz sie tym zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2011 Na jedno konto trzy kody? Nie możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OuLu Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2011 Pare firm polaczylo sie z Betsson moze dlatego, dostalem 3 majle osobne pod rzad od Betsson z 3ema roznymi kodami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 8 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2011 Sprzedam voucher do Betsson na kwotę 22zł za realne kwotę od Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2011 Jutro popisuję nowe umowy z play'em i w związku z tym będę miał do sprzedania na pewno 1 model HTC Desire Z jak ktoś jest zainteresowany kupnem nowego telefonu zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 26 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2011 Jutro popisuję nowe umowy z play'em i w związku z tym będę miał do sprzedania na pewno 1 model HTC Desire Z jak ktoś jest zainteresowany kupnem nowego telefonu zapraszam na PW. telefon juz odebrałem, powiem całkeim przyzwoity+8gb karta pamieci jak komputer to jakby był jakiś chętny ~> PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_Btm Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2011 Kupie sprzęt na siłownie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 7 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2011 http://allegro.pl/nowa-nokia-c5-03-z-salonu-gwarancja-24m-bcm-i1757387143.html Okazja !! Nokia C5-03 nowiutka z salonu, aukcja bez ceny minimalnej lub 470pln do malej negocjacji i sprzedaje od reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2011 Wlasnie, gdzie najkorzystniej wziac tela w mixie zeby jak najwiecej na nim zarobic, tel do 100pln np. Z gory dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike8511 Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2011 Witam! Mam do sprzedania eleganckie meble sklepowe. Wiecej na http://InneMiasta.pajeczyna.pl/Sprzedam-meble/604405-sprzedam_komplet_eleganckich.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaK Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 Witam, wymienie karte paysafecard 20PLN na 20PLN na Moneybookers lub na konto bankowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 Tez mam taki kodzik paysafecard na 20zł, wymienie na przelewik na MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 Sprzedam Samsung Avila GPS: http://pp.allegro.pl/show_item.php?item=1778763213 do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaK Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2011 Witam, mam do sprzedania vouchery do Betssona o wartosci: 22zl, 33zl i 44zl. Sprzedam je za pieniadze na MB. Zainteresowani pisac PW UWAGA! Jezeli wprowadzales juz kiedys na swoim koncie voucher o danym nominale to wprowadzenie drugi raz bonu o tym samym nominale moze byc niemozliwe. Uczciwie ostrzegam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaK Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2011 Witam,mam do sprzedania vouchery do Betssona o wartosci: 22zl, 33zl i 44zl. Sprzedam je za pieniadze na MB. Zainteresowani pisac PW UWAGA! Jezeli wprowadzales juz kiedys na swoim koncie voucher o danym nominale to wprowadzenie drugi raz bonu o tym samym nominale moze byc niemozliwe. Uczciwie ostrzegam Oferta ciagle aktualna. Dodatkowo mam jeszcze bon 11zl na sprzedaz. Tak wiec polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2011 Mam do sprzedania voucher do Betsson na kwotę 33PLN. Cena do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyjter79 Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2011 doladowanie do ery za 50zl zamienie na kase na mb-40zl albo jakis voucher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mawapi Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2011 witam. jestem tu nowy i bardzo mi się spodobał ten temat. jeśli ktoś byłby zainteresowany kupnem laptopa w bardzo dobrym stanie to zapraszam na gg 7284940 tam zainteresowanym podam jaki to sprzęt i cene można ponegocjować. mam też mnóstwo gier na pc(oczywiście oryginalne)-niektóre jeszcze są zafoliowane. w sprawie gier piszcie na ten sam numer gg i czekam na tytuły jakie was będą interesowały lub jaki rodzaj gier pozdrawiam i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2011 Sprzedam voucher do Betsson na kwotę 77PLN-cena do negocjacji, kontakt na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 11 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2011 Sprzedam voucher do Betsson na kwotę 66PLN-cena do negocjacji, kontakt na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2011 Sprzedam voucher do Betsson na kwotę 55PLN-cena do negocjacji, kontakt na pw Proponuję za 41zł, zaufanym wysyłam jako pierwszy kod, przypomnę, że z Piętaszkiem miałem udaną transakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2011 Sprzedam ZTE Blade, Samsunga Gio, HTC Hero lub Xperie X8 telefon do wyboru bo biorę niedługo nową umowę w Play i telefon będzie na sprzedasz. Ceny do uzgodnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi