jolanka73 Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2016 w konkursie ako z unibetem mozna wywalic kupon ktory nie wszedl a w to miejsce wstawic inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2016 oczywiście, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puuma23 Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2016 W konkursie na typowanie meczu Dundalk-Legia miałem dać, że będzi czerwona kartka. Proszę to poprawić jak można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2016 Nawet w takim konkursie wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuker Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2016 (edytowane) Pershing - http://obstawianie.com/topic/34628-atl-madryt-bayern-wygraj-bon-bah-16pln/?do=findComment&comment=972475Strzelcy Ibra i Streling, mecz Atl-Bayern poprawisz? A ludzie i tak oddają swoje typy Edytowane 23 Wrzesień 2016 przez Kuker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31 Napisano 23 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2016 kto kumaty sam sobie strzelców zmieni wiadomo że chodzi o Lewandowskiego i Griezmanna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 26 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2016 Aj nie było mnie, typy na strzelców bramek będą liczone tak jakby ich nie było, czyli za zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31 Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Październik 2016 czy bedzie 13. kolejka konkursu z Ekstraklasyi jakies inne czy na razie przerwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31 Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2017 Cecrusher czekam na ten bon za Final Ligi Europejskiej Miales wyslac na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Why Duck? Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2017 (edytowane) BON Polska - Anglia do 21 konkurs o bona Na pewno była ta brama w 91 jak karny był w 90 a na livescorze pisze 90 ? Poza tym jak mecz ma 90 minut to jak może być 91? Edytowane 20 Czerwiec 2017 przez Kipa666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2017 bramka 90+1 - zawsze tak liczyliśmy doliczony czas gry w tego typu konkursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2017 Z tym bonem za 2 kolejke liga angielskiej to ściema.Po wklepaniu kodu,komunikat bon wykorzystany.Prosze to wyjasnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 22 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2017 Wyjaśnij to z tym kto organizował konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2017 Ale z nim niemozna dojsc do ladu.Twerdzi że ja wykorzystałem bon i umywa rece.Jakaś paranoja.Konkurs wygrałem i jaka nagroda mnie spotyka: 1 Trefny wykorzystany bon 2.Posądzenie o oszustwo Prosze to jakoś załatwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2017 Pisz sobie co chcesz nie wyśle Ci drugiego bonu bo tamten był aktywny przed wysłaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2017 No to piękne walki to odchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darecki522 Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2017 No musze cię przeprosic.Miałem nieskonczony bon i dopiero jak go anulowalem,to mogłem zrealizowac ten który dostałem.Wszystko okey i przepraszam za zamięszanie,ale do błędu też trzeba się umioeć przyznac.Pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2017 We wczorajszym konkursie wygrywa @parafraza https://obstawianie.com/topic/35955-s-tiraspol-legia-warszawa-wygraj-psc-50-pln/?p=1005363 ale jeszcze raz taki burdel w poście zrobisz to Cię koledzy na komunnii nie poznają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2017 We wczorajszym konkursie wygrywa @parafraza https://obstawianie.com/topic/35955-s-tiraspol-legia-warszawa-wygraj-psc-50-pln/?p=1005363 ale jeszcze raz taki burdel w poście zrobisz to Cię koledzy na komunnii nie poznają Na telefonie edycja cośmi nie działała , postaram się szefie, kiedy podeslesz kod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2017 a kiedy byś chciał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchasz Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2017 Teraz %-)vkrólu złoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Sierpień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2017 To wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2017 Chciałbym zmienić typ Dania - Polska na parzystą ilość goli pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bidlas Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2017 Co z bonem za Polska-Kazachstan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2017 Zapomniałem Już na pw masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2017 Wiadomo moze, co z nagrodami dla zwyciezcow konkursu 6 kolejki Premier League? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2017 prosze o usuniecie mojego 1 posta .typowanie spotkania legia-lechia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2017 Loginy za konkurs z MalinaSports zostały wysłane. edit: nagrody dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2017 (edytowane) witam zająlem 1 miejsce za konkurs Polska -Urugwaj , ale nie mam opcji PW do Flowersa ani do innych osob żeby wyslac dane z LV BET . Edytowane 12 Listopad 2017 przez kokosek1960 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 12 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2017 Jesteś na czarnej liście konkursowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi