casti Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2016 (edytowane) Błąd w konkursie : Manchester Utd - Arsenal - wygraj bon 5E Ronaldo strzeli? -> tak/nieBenzema strzeli? ->tak/nie Edytowane 26 Luty 2016 przez casti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2016 Opcja brak goli nie liczy sie do konkursu ,,wytypuj min. pierwszej bramki" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2016 Rzeczywiście, jeszcze się nie dobudziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2016 to kawka i do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2016 http://obstawianie.com/topic/33651-polska-serbia-wygraj-bon-30-pln/ Nudziłem się i zacząłem liczyć w pamięci kazdego pkt, a więc według mnie wygrałem mając 10pkt, a za mną cała plaga ludzi mająca 9pkt , jak nie wierzycie to sprawdzcie i dejta bona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykjasiu Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2016 LaMonf obliczyłem same swoje i wyszło mi 11 więc jednak chyba nie wygrałeś albo po prostu źle obliczyłem ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2016 LaMonf obliczyłem same swoje i wyszło mi 11 więc jednak chyba nie wygrałeś albo po prostu źle obliczyłem ;c Twoje typy ; Polska - Serbia - 1x2 1 Polska - Serbia - Dokładny wynik 2:1 Polska - Serbia - 1x2 HT 1 Polska - Serbia - Dokładny wynik HT 1:0 Polska - Serbia - Under/over 2.5 under Polska - Serbia - Żółte kartki under/over 3.5 under Polska - Serbia - Obie strzelą ? tak Polska - Serbia - W której połowie padnie więcej bramek ? 2 Polska - Serbia - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek nieparzysta Polska - Serbia - Czy będzie rzut karny ? nie Polska - Serbia - Czy będzie czerwona kartka ? nie Polska - Serbia - Liczba doliczonych minut do 1 połowy 1 min Polska - Serbia - Liczba doliczonych minut do 2 połowy 3 min Polska - Serbia - Rzuty rożne under/over 8.5 over Dodatkowy typ: Polska - Serbia - Minuta pierwszego gola* 31 A więc daje to 9pkt, nie mam pewnosci co do doliczonego czasu w 1 połowie, ale jesli była minuta to ja tez oddałem taki typ wiec to nic nie zmienia , z dodawania zawsze byłem dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykjasiu Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2016 za dokładny wynik do połowy 3 punkty kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2016 zaraz zrobie podliczenie wszystkich bo niedopatrzyłem ze sa za to 3pkt PS. Kolego tez miałem DW do HT trafione czekajcie zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykjasiu Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2016 (edytowane) no to wtedy mozliwe ze wygrales :> jak obliczysz to napisz Edytowane 24 Marzec 2016 przez patrykjasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2016 Zrobione, zeby bepson nie tracił swojego jakze cennego czasu, a mi i tak sie nudzi Tony_Montana 7 rafael86 8 sahaLG 8 QtasPosampas 8 casti 8 Piotrex82 6 crachmel 7 Prorok 10 artwizard 8 kacperos1998 3 Quantalum 5 bumbumbam 4 maer 10 Power30 6 juras333 11 mielek20 8 daniel31 5 Pociąg 9 StanleyLevy 9 bidlas 6 pawelpiekosz 10 merdalion 7 gregory1989 7 baku193 11 Technik84 11 dawidp44 5 darmowakasa20 9 ---perpan--- 6 ŻYLETA 9 polepa 6 siwy554 11 jartom 10 Toshihiko Koga 10 Slawgo 5 mariusz133 6 Grzybek 8 quterback8 6 Reamoner 5 cbq1985 5 patrykjasiu 11 szalonytakso 9 ted15 9 nowix 5 Gaucho10 7 pilonek 6 INTELOWIEC 3 bazyl1001 5 szaryDANMARK 10 Gulman777 5 parafraza 10 ggrzechuu 6 grabektyper 10 Asereje 10 LaMonf 12 jolanka73 8 Dud3k 4 belcio 4 Henek 5 horba 6 SeeloweN 11 kaziu_boss 5 Minimalnie ale jednak bydziem balowac tasma kurs 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 24 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec 2016 Reklamacje do jutra do 13:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykjasiu Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2016 Mam pytanie, ile było doliczonego czasu w meczu Anglia-Holandia, w pierwszej i drugiej połowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2016 0 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2016 Składam reklamacje odnośnie meczu Barcelona - Real. Z tego, co sprawdziłem, doliczony czas gry w pierwszej połowie to 1 minuta, zaś w drugiej połowie to 2 minuty. Zgodnie z tym ilość zdobytych przeze mnie punktów to 11: FC Barcelona - Real Madryt - 1x2 2 FC Barcelona - Real Madryt - Dokładny wynik 1:2 FC Barcelona - Real Madryt - 1x2 HT 2 FC Barcelona - Real Madryt - Dokładny wynik HT 0:1 FC Barcelona - Real Madryt - Under/over 2.5 over FC Barcelona - Real Madryt - Żółte kartki under/over 3.5 over FC Barcelona - Real Madryt - Obie strzelą ? tak FC Barcelona - Real Madryt - W której połowie padnie więcej bramek ? w drugiej FC Barcelona - Real Madryt - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek nieparzysta FC Barcelona - Real Madryt - Czy będzie rzut karny ? nie FC Barcelona - Real Madryt - Czy będzie czerwona kartka ? nie FC Barcelona - Real Madryt - Liczba doliczonych minut do 1 połowy 1 FC Barcelona - Real Madryt - Liczba doliczonych minut do 2 połowy 3 FC Barcelona - Real Madryt - Rzuty rożne under/over 8.5 over Dodatkowy typ: FC Barcelona - Real Madryt - Minuta pierwszego gola* 35 Jeżeli chodzi zaś o typy użytkownika parafraza, to według moich obliczeń zdobył 9 punktów: FC Barcelona - Real Madryt - 2 FC Barcelona - Real Madryt - Dokładny wynik 0:1 FC Barcelona - Real Madryt - 1x2 HT x FC Barcelona - Real Madryt - Dokładny wynik HT 0:0 FC Barcelona - Real Madryt - Under/over 2.5 under FC Barcelona - Real Madryt - Żółte kartki under/over 3.5mover FC Barcelona - Real Madryt - Obie strzelą ? nie FC Barcelona - Real Madryt - W której połowie padnie więcej bramek ? w 2 FC Barcelona - Real Madryt - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek nie FC Barcelona - Real Madryt - Czy będzie rzut karny ? nie FC Barcelona - Real Madryt - Czy będzie czerwona kartka ? nie FC Barcelona - Real Madryt - Liczba doliczonych minut do 1 połowy 2 FC Barcelona - Real Madryt - Liczba doliczonych minut do 2 połowy 4 FC Barcelona - Real Madryt - Rzuty rożne under/over 8.5 over Dodatkowy typ: FC Barcelona - Real Madryt - Minuta pierwszego gola* 62 Proszę o weryfikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2016 FC Barcelona - Atletico Madryt - xFC Barcelona - Atletico Madryt - Dokładny wynik 0-0 >> TU MIAŁOBYĆ 1-1 ale cos sie zjepało ( Pisze w trakcie meczu zeby nie było dymów pozniej ) FC Barcelona - Atletico Madryt - 2 HTFC Barcelona - Atletico Madryt- Dokładny wynik HT 0-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2016 no trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2016 FC Barcelona - Atletico Madryt - 1x2 // 1 1 FC Barcelona - Atletico Madryt - Dokładny wynik // 2-1 3 FC Barcelona - Atletico Madryt - 1x2 HT // 1 0 FC Barcelona - Atletico Madryt- Dokładny wynik HT // 1-0 // 0 FC Barcelona - Atletico Madryt - Under/over 2.5 // over 1 FC Barcelona - Atletico Madryt - Żółte kartki under/over 3.5 // over 1 FC Barcelona - Atletico Madryt - Obie strzelą ? // tak 1 FC Barcelona - Atletico Madryt - W której połowie padnie więcej bramek ? // drugiej 1 FC Barcelona - Atletico Madryt - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek // nieparzysta 1 FC Barcelona - Atletico Madryt - Czy będzie rzut karny ? // nie 1 FC Barcelona - Atletico Madryt - Czy będzie czerwona kartka ? // nie 0 FC Barcelona - Atletico Madryt - Liczba doliczonych minut do 1 połowy // 1 minuta 2 minuty 0 FC Barcelona - Atletico Madryt - Liczba doliczonych minut do 2 połowy // 3 minuta 5 minut 0 FC Barcelona - Atletico Madryt - Rzuty rożne under/over 8.5 // over 0 Dodatkowy typ: FC Barcelona - Atletico Madryt - Minuta pierwszego gola* 25 9 kto ma więcej zgłaszać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2016 11 http://obstawianie.com/topic/33758-fc-barcelona-atletico-madryt-wygraj-100-pln/?p=950228 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kimolaj Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2016 Wygrałem bon w typowaniu meczu AC Milan - Juventus Turyn. Czy mam przekazać komuś nr mojego konta na BAHu? A jeśli tak, to komu i w jaki sposób (wiadomość prywatna)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2016 Wygrałem bon w typowaniu meczu AC Milan - Juventus Turyn. Czy mam przekazać komuś nr mojego konta na BAHu? A jeśli tak, to komu i w jaki sposób (wiadomość prywatna)? Nie potrzeba żadnego numeru konta, bon otrzymasz na pw (od Bepe) i sobie sam aktywujesz go na koncie gracza.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kimolaj Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2016 Mam pytanie co do konkursu dotyczącego meczu Real - Atletico wg Bet-at-home było mniej niż 9 rzutów rożnych (https://www.bet-at-home.com/pl/sport/results/pilka-nozna/liga-mistrzow/uefa-liga-mistrzow-faza-pucharowa/real-madryt-atletico-madryt-neutralne-miejsce-gry/3576369), więc jak można liczyć over 10.5 i over 12.5, no chyba że Bet-at-home się myli, to nie było pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2016 Typujemy cały mecz + ewentualna dogrywka (bez rzutów karnych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kimolaj Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Maj 2016 Ok rozumiem, dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Czerwiec 2016 Od konkursowych wtorkowych podczas Euro2016 będą mogły typować osoby będące na CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31 Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Czerwiec 2016 popraw post w ktorej minucie padnie ostatnia bramka z Włochy - Szwecja na Portugalia - Austria w nagłówku głównym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casti Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2016 Same konkursy futbolowe, a moze trochę urozmaicić i zrobić konkurs np z TDF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahaLG Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2016 Jak Unibet rozlicza krecze w tenisie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2016 do zaliczenia zakładu konieczne jest rozegranie minimum jednego seta. Zawodnik kreczujący przegrywa mecz obecnie chyba tak wygląda sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi