Gość Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2015 (edytowane) zgadza się w bonusie jest 30 dni x 11 obrót chyba rekord bukmachera jako bonus z nagród ale mozna grać już za 0.05 ojro a systemy za 0.01 ojro ale nie przy obrocie x 11 tu raczej vabank cos zagrać trzeba Edytowane 6 Sierpień 2015 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxrafxx Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2015 Witam, czy można gdzieś teraz użyć coinsów z profilu? coś kupić, sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2015 Witam, czy można gdzieś teraz użyć coinsów z profilu? coś kupić, sprzedać? http://obstawianie.com/index.php?app=ibEconomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2015 Osoby,które stawiają na Irlandię od razu bym zdyskwalifikował . Jak wy możecie stawiać przeciwko Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2015 W meczu Szkocja-Polska na pewno było doliczonych 5 minut? Dałbym głowę, że sędzia doliczył 4 minuty. Jeśli można, to prosze o dokładne sprawdzenie tego, bo wtedy chyba ja wskakuję na 2 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2015 Cztery minuty jak byk https://www.youtube.com/watch?v=mMCKQf2SwG4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2015 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 31 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2015 Policzy ktoś mecz Lechia - Legia ? Nie mam czasu obecnie, a tak to szybciej nagroda będzie. Chyba, że poczekacie do poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2015 Ja i Tony mieliśmy po 12 pkt, z tym że ja byłem bliżej pierwszej bramki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaucho10 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Witam ja i Tonny mamy po 15 punktów, tylko ja dałem że bramka padnie w 24 minucie a Tonny dał że w 26 a w regulaminie pisze że w takiej sytuacji wygrywa osoba, która była bliżej z minutą pierwszego gola. A gol padł w 10 minucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Gol wpadł w 26 minucie, coś źle sprawdziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Bramka z 10 minuty nam się nie podobała dlatego jej nie uznajemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaucho10 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Co to ma za znaczenie czy sie podobała czy nie? gol to gol Wiem że Tonny też jest moderatorem, i może kolega ale to oszystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Masz konto od 2013 roku i nie znasz Naszego poczucia humoru? Oczywiście wygrał Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Gaucho10 zawiadom prokuraturę o popełnieniu przestępstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 @@Gaucho10 dodatkowo w swoim poście z typami użyłeś niedozwolonej czcionki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 AS Roma - Lazio Rzym - 1x2 - 1AS Roma - Lazio Rzym - Dokładny wynik - 3:0AS Roma - Lazio Rzym- 1x2 HT - 1AS Roma - Lazio Rzym - Dokładny wynik HT - 1:0AS Roma - Lazio Rzym - Under/over 2.5 - UnderAS Roma - Lazio Rzym - Żółte kartki under/over 3.5 - OverAS Roma - Lazio Rzym - Obie strzelą ? - NieAS Roma - Lazio Rzym - W której połowie padnie więcej bramek ? - XAS Roma - Lazio Rzym - Parzysta/Nieparzysta liczba bramek - ParzystaAS Roma - Lazio Rzym - Czy będzie rzut karny ? - NieAS Roma - Lazio Rzym - Czy będzie czerwona kartka ? - NieAS Roma - Lazio Rzym - Liczba doliczonych minut do 1 połowy - 1AS Roma - Lazio Rzym - Liczba doliczonych minut do 2 połowy - 3AS Roma - Lazio Rzym - Rzuty rożne under/over 8.5 - OverDodatkowy typ:AS Roma - Lazio Rzym - Minuta pierwszego gola* - 24 no chyba jednak wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaucho10 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Użyłem takiej czcionki żeby lepiej było sprawdzać, zresztą Tonny też dał minute gola pogrubioną czcionką. Po co robicie w takim razie te konkursy jak nie można w nich wygrać? A Ty Tonny nie rób z siebie błazna i nie zmieniaj mi wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Czcionka niedopuszczalna, wiele razy było pisane, że pershing ma taką wadę wzroku, że nie widzi nic pogrubionego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Twoje zarzuty są bezpodstawne, przecież wyraźnie napisali, że wygrał Tonny. Próbuj w innych konkursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 :afrO: beng: beng: beng: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaucho10 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Możesz mi napisać po co robicie te konkursy i marnujecie czas ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Użyłem takiej czcionki żeby lepiej było sprawdzać, zresztą Tonny też dał minute gola pogrubioną czcionką. Po co robicie w takim razie te konkursy jak nie można w nich wygrać? A Ty Tonny nie rób z siebie błazna i nie zmieniaj mi wyniku Ale u mnie to tylko minuta gola, a u Ciebie cały post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Możesz mi napisać po co robicie te konkursy i marnujecie czas ludzi? Drogi kolego, nie chce abyś żył cały wieczór a być moze kolejne dni w stresie, konkurs wygrałeś Ty! Wielkie gratulacje bo to nie było łatwe,a to czy dostaniesz nagrode jest nieważne . Masz u mnie i innych userów RESPEKT! Jesli nie otrzymasz tej nagrody załatwie Ci prawnika.Pzdr, 3maj sie PDW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Dobra bo jeszcze ludzie pomyślą, że konkursy to lipa Możesz mi napisać po co robicie te konkursy i marnujecie czas ludzi? Możesz mi napisać czemu nie widzisz, że sobie tutaj robimy jaja ? Już o 20:03 wysłałem Ci na pw co trzeba - warto byłoby sprawdzić Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabada Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Możesz mi napisać po co robicie te konkursy i marnujecie czas ludzi? Gdzie ty mieszkasz ? bo jutro z utylizacją jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaucho10 Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 To nieźle mnie wkręciliście , a PW nie zauważyłem;D haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2015 Możesz mi napisać po co robicie te konkursy i marnujecie czas ludzi? LMFAO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simao9217 Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2016 BePe, LM jutro, może jakiś konkursik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi