Logan13 Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2016 Ponowiam prośbe wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień 2016 Ponowiam prośbe wyżej Jeśli napisałes przed rozpoczeciem meczu to wszystko bedzie okej W najblizszych dniach wszystko zostanie uzupełnione i zostanie wstawiona tabelka bo zrobilo nam sie sporo zaległosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toshihiko Koga Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2016 proszę o skasowanie mojej pierwszej analizy na dzień 23,04, ponieważ wkleiłem link do złego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2016 (edytowane) A mnie nie ma wcale w tabeli... NIe ogarniam o co tu chodzi, pawelo cos zrypał w tej tabelce, teraz sam musze to wszystko ogarniac bo jego nie ma czyli STANDARD... W Tabelce beda uwzgledniane te osoby co dotychczas a Twoją sytuacje przeanalizuje indywidualnie, jesli bedziesz miał miejsce na podium to szybko postaram sie to ogarnac, zostałem z tym sam, a zaległosci od chvja Edytowane 23 Kwiecień 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2016 *Statystyki uzupełnione do 18.04 włącznie **W statystykach nie jest uwzgledniony baku, bo moj kompan od rozliczenia sie pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Kwiecień 2016 http://obstawianie.com/topic/23769-primera-division/page-35Proszę o dodanie do dzisiejszej analizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettle Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2016 Mam rozumieć, że w tabeli nie jest brana pod uwagę skuteczność (i dodatkowe punkty za nią)? Bo mi wychodzi 360 bez dodatkowych punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo1274 Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Kwiecień 2016 Tabela uzupełniona do dnia 24.04.2016, w tabeli są uwzględnione tylko te osoby które wyrobią się z wymaganą ilością typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo1274 Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień 2016 (edytowane) Tabela uzupełniona do dnia 28.04.2016, w tabeli są uwzględnione tylko te osoby które wyrobią się z wymaganą ilością typów. Edytowane 28 Kwiecień 2016 przez pawelo1274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2016 (edytowane) Gratuluje zwyciężcom, wyślijcie soje @ ze skrilla na pw do bigbraine777 > Przemas92ck ; Piotrex82 ; Kettle Edytowane 2 Maj 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2016 nagrody wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensejjag Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Maj 2016 typ na 13.05 Dyscyplina: koszykówka NBA Data, godzina: 13.05.2016 2-30 Spotkanie: Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs typ: Spurs -1.5 kurs: 1.90 buk: Bet365 Analiza: Bardzo ciekawie wygląda przebieg rywalizacji w tej parze. Faworyzowani przed rozpoczęciem półfinału Spurs po pięciu meczach znaleźli się jednak pod ścianą, bo w ostatnim meczu ulegli w AT&T i to Thunder są od awansu do finału konferencji. A mało kto spodziewał się że Ostrogi będą pod ścianą. Juz drugi mecz i wygrana OKC w Teksasie pokazało, że duet Westbrook-Durant może okazać się rywalem bardzo groźnym. Jednak Spurs już w pierwszej wizycie w Oklahomie odzyskali przewagę własnego parkietu, by w piątym meczu ją stracić... Trzy mecze w Teksasie i dwie wygrane gości, a przecież w całym sezonie regularnym AT&T zdobyli tylko raz koszykarze Golden State. Pierwsza runda Spurs była formalnością bo pewnie szybko rozbili osłabionych Grizzlies dzięki czemu mieli aż tydzień wolnego od meczy. Dziwi mnie więc to że z Oklahomą jakby słabnęli w końcówkach. A przecież ciężko nie stwierdzić ze Popovich zmontował naprawdę swietną drużynę z długą i dobrą ławką rezerwowych, moim zdaniem najlepsza w lidze. Dlatego uważam, ze choć Ostrogi są pod ścianą to i tak bedą rywalem Wojowników w finale konferencji. Najważniejsze dla Spurs będzie powstrzymanie Westbrooka, chociaż ten moze okazać się sam w sobie kłopotem dla OKC - nie od dzis wiadomo ze Russ choć jest świetnym playmakerem, to zbyt często gra zbyt egoistycznie, co pokazywał juz w tej rywalizacji. To właśnie przez Russa wielce prawdopodobne jest odejście Duranta, który zdaje sobie sprawę, że grając w jednym zespole z taki zawodnikiem może nigdy nie założyć mistrzowskiego pierścienia. Ciekawy też jestem jaką taktykę obierze trener OKC Billy Donovan. W ostatnich dwóch meczach mniej korzystał z Ibaki, który oddał sowje minuty Kanterowi i o dziwo ten manewr puki co okazuje się strzałem w dziesiątkę, tyle że Turek jest słabym obrońcą, co w konfrontacji z Leonardem czy Alldridgem moze na dłuższą metę spalić na panewce. Ostatnio natomiast pogubił sie w Popovich, który źle rozsyła swoich graczy rezerwowych, co swietnie wykorzystywali Thunders. To będzie kluczowe 48 godzin dla Gregga Popovicha i jego sztabu. Jeśli nie uda im się znaleźć odpowiedzi na rozwiązania zaproponowane przez Billy’ego Donovana, to najlepszy sezon regularny w historii organizacji z San Antonio obróci się w jedną, wielką porażkę. Moim zdaniem jednak do tego jeszcze dzis nie dojdzie i będziemy świadkami siódmego meczu w San Antonio. Stawiam na SPURS http://obstawianie.com/topic/32283-nba-20152016/page-11?do=findComment&comment=955914 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2016 Tematy wreszcie ogarniete, dzis wieczorem powinna sie pojawic tabela,sory za opoznienie,ale nie dogadalismy sie z pawelo i sam to musiałem ogarnac Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciampek14 Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Maj 2016 http://obstawianie.com/topic/33976-typy-na-dzień-15052016/?p=956201 Rayo, zamiast Rato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Maj 2016 Statystyki uzupełnione do 12 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Maj 2016 Błąd w moim podliczeniu powinienem mieć na + a nie -100 ten typ wszedł http://obstawianie.com/topic/33903-typy-na-dzień-01052016/#entry954507 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artwizard Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2016 Z roztargnienia nie dodałem bukmachera w swoim typie dnia z 19.05, Bukmacher: WilliamHill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeloweN Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Maj 2016 http://obstawianie.com/topic/33981-typy-na-dzień-20052016/#entry956790 Proszę o usunięcie mojej analizy w/w linku bo spotkanie jest w sobotę, pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas92ck Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2016 Witam zauważyłem błąd pod rozliczeniem mojego typu z dnia 20.05 mój kurs był 1,85 czyli powinienem mieć -85 a mam wpisane -100 nie wiem dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2016 Wieczorkiem będzie tabela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2016 Statystyki uzupełnione do 20 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TommyTSW Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Maj 2016 będzie jeszcze jakaś tabela czy dopiero na koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2016 czekam az kolego rozliczy poszczegolne dni i zrobie tabele, a kiedy? pytac pawelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puuma23 Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2016 Proszę o usunięcie mojego postu z dnia 30.05.2016. Popełniłem gafę i nie zauważyłem, że to zła data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 Pokusi się ktoś o tabelę przed ostatnim dniem rywalizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensejjag Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 Jak mecz w Roland Garros został przełożony to mogę podać typ zastępczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensejjag Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 (edytowane) jeśli mogę to podaje typ zastępczy na poniedziałek Dyscyplina: piłka nożna towarzyskie Data, godzina: 30.05.2016 21-00 Spotkanie: Francja - Kamerun typ: Francja -1,5 kurs: 1.70 buk: Bet365 Analiza: Gospodarze zblizających się mistrzostw Euro 2016 szlifują formę przed inauguracyjnym meczem za jedenaście dni z Rumunią. Dziś podejmą reprezentację Kamerunu. I moim zdaniem powinni to spotkanie spokojnie wygrać. Kamerun to nie jest już ten sam zespół co kiedyś, gdzie ikonami tego zespołu był Eto'o, Geremi, Song, M'bia, Kameni, Assou-Ekotto czy Webo. To był wtedy bardzo dobry zespoł, który potrafił sprawic kłopoty niejednej silnej reprezentacji. Dzis z tego składu pozostał tylko M'bia, który zimą opuścił Europe i teraz gra w chińskim Hebei. Jedynym graczem godnym uwagi jest jeszcze Aboubakar, który zaliczył swietny sezon w Fc Porto. Ale czy to wystarczy na Francuzów, którzy są uważani za głównych faworytów do końcowego zwycięstwa w zbliżających się mistrzostwach?? No nie wiem, bo jak się patrzy na grę Trójkolorowych w ostatnich miesiącach to trzeba bardzo na nich uważać na tym turnieju. Widać że Deschamp poradził sobie ze stworzeniem dobrego zespołu na miarę conajmniej półfinału. A jest w kim wybierać jeśli chodzi o graczy. Od trzech lat wybijającym pomocnikiem w całej Europie jest Pogba, obok niego powinien występować Matuidi z PSG i odkrycie tego sezonu w Premierleague z Leicester Kante. W bramce ugruntowaną pozycję ma Lloris, trochę kłopotów ma linia defensywna, bo wypadli Varane i Mathieu, ale akurat w obrońcach Francja ma w kim wybierać. Deschamp nie powołał natomiast Benzemy (wiadomo z jakich powodów), ale tu też niezłe bogactwo - Giroud gwarantuje siłe i dobrą grę głową przy dośrodkowaniach i stałych fragmentach gry, do tego Martial, który zaczyna grac na świetnym poziomie. No i Griezman, który w Atletico wskoczył na najwyższy europejski poziom. Ale moim zdaniem największym odkryciem turnieju, jesli oczywiście na niego postawi Deschamp może być Coman. Zastanawiam się jak Juventus lekką ręką oddał tego gracza Bayernowi. Młodzian jest rewelacyjny - szybki, błyskotliwy, ze swietnym dryblingiem i dośrodkowaniami. A do tego przebił sie do pierwszego składau Bayernu, co w przypadku długiej i silnej kadry jest nie lada wyczynem. Dziś zapewne Deschamp postawi na możliwie najsilniejszy skład, bo to już ostatnie dni na ustalenie wyjsciowej jedenastki i sprawdzenie na kogo można stawiać. A jak patrze na ostatnie wyniki Francji to widzę że Kamerun bedzie musiał liczyć sie z tym ze mogą wrócic do domu z bagazem kilku goli. W ostatnich ośmiu meczach Francuzi przegrali tylko z Anglią 0-2, pozostałe mecze natomiast wygrali, w tym z takimi ekipami jak Portugalia 1-0, Dania 2-1, Niemcy 2-0, a w marcu Holandia 3-2 i Rosja 4-2. Moim zdaniem Kamerun nie prezentuje tej klasy co pokonane ostatnio przez Francje druzyny i nie liczyłbym na to że będą wstanie coś dziś ustrzelić na Stade de la Beaujoire w Nantes. Moim zdaniem gospodarze dziś pokażą dobry futbol i odniosą pewne zwycięstwo http://obstawianie.com/topic/5058-spotkania-towarzyskie/page-17 ZROBIONE Edytowane 30 Maj 2016 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 Pokusi się ktoś o tabelę przed ostatnim dniem rywalizacji? Pokusi nie pokusi, czekałem na rozliczenie przez kolege,dzis to zrobił, ale nie wiem czy sie wyrobie, jak dam rade to wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Maj 2016 Tabela wstawiona PRZYPOMINAM O PROGU NAPISANIA MINIMUM 9 ANALIZ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas92ck Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2016 Zrobi ktoś podsumowanie za miesiąc Maj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi