Gość Krzysiekow Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2011 Birmingham.. czemu zescie nie wjebali na 2-0? bo to ku**a cioty i drużyna bez werwy , na uj takich partaczy w ogóle do pucharów wpuszczać jak potem się im nie chce , minimaliści pier****ni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2011 Piech ty je***y osle!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2011 Newcastle zeby bramki Swansea nie strzelic? A idz pan w c**j z tymi lamusami!! Co sie z nimi stalo ostatnio, przeciez juz niesmialo mowiono o pierwszej czworce PL, a z tego co ja widze, to niech sie modla o 10tke z taka gra Polozyli mi przepiekna tasme, zostalby mi Real i Milan ku**a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 17 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2011 Chelsea Ty kurwo... jebał Was pies zajebane pajace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brzuszek Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2011 Ja już na Was ku**y jebane z Napoli piękny poemat szykuje Poczekajcie szmaty jeszcze 45 minut i będzie do przeczytania. A ten wytatuowany pedał Hamsik będzie głównym bohaterem tego dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2011 je***y PokerStars i jego pier****na ironia przed itm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 je***y Lyon , zawsze ku**a jebana, szmata spierdoli kupon. wielkie gwiazdy zasrane z Barceloną to by z 10-0 przejebali . Męskie dziwki WESOŁYCH ŚWiAt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 Lille Ty chuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 Newcastle Ty chuju... pojebana ta piłka nozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 newcastle ty jebana pizdo dziwko kurwo szmato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2011 Villareal jebane cioty hiszpańskiej piłki A NFU drugie takie pizdy zawszone Pierdziele dziadygów lepiej się hokejem pobawie tam przynajmniej grają jak faceci a nie nażelowane pizdy od siedmiu boleści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 po co te nerwy... a nawiasem jak już tu jestem jeb** Newcastle!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2011 je**ć tych pierdolonych czarnuchow z cheslea i tottenhamu. żeby te ku**y na aids albo malarie zdechły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janiszelk Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2011 To I ja rzygne...na Valencja za czwarta bramke- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2011 Co za skurwysyński arsenal ku**y niemyte nie potrafia nawet ku**a dwóch goli strzelić pizdy zakurwiałe ://////////////////////////////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2011 UNITED nie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2012 pierdolony Rose, pier****ne Byczki, wszyscy popierdoleni tam :f: :c: szkoda, ze te pier****ne emotikonki nie oddaja mojego poziomu wkurwieniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na c**j wygrywaliscie 40 punktami? ku**a, nauczcie sie rzucac z otwartych pozycji jak wam pierdolony Derrick podaje, ktory nie potrafi w ciagu 13minut zadnej pierdolonej asysty zaliczc ku**a MAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 kur----wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy co ja jabane chuuuuuuuuuuu-jeeeeeeeeeee 19:33 3 tercji strzelaja na 2:3 i ku**a jebance jeszcze traca na 2:4 ku**y chuje pier****ne, tak mi sie zagotowalo pod czaszka ze ku**a c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 a czego się spodziewałeś w tym temacie... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 Temat, jak sama nazwa wskazuje, jest bez cenzury. Nie jest moderowany, co jest z reszta opisane w jego opisie "Temat niemoderowany... wchodzisz na własne ryzyko :)". Miejsce na wyżywanie sie po wkurzajacych porazkach, bramkach straconych w 90 minucie i kolejnym kuponie wtopionym przez jeden mecz. Jesli chcesz prowadzic dyskusje - zapraszam do dzialow sportowych. http://obstawianie.com/pilka-nozna-vf4.htm http://obstawianie.com/koszykowka-vf6.htm i inne. Wez udzial rowniez w konkursach. Nie chcesz czytac przeklenst - nie wchodz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2012 co za skurwiałe rożne jebane dziwki real też ku**a nie potrafił wywalczyć jeszcze jednego rożnego ku**a mac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2012 co za skurwiałe rożne je*** dziwki real też kur*** nie potrafił wywalczyć jeszcze jednego rożnego kur*** mac ... Uważam, że oni zrobili to celowo, to dranie jedne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2012 je**ć finlandie !! rzecz jasna u-20 bo wódki to bym sie napił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2012 nie wiem jak sie skonczy ten mecz, ale po 3 kwartach wiem jedno: Sacramento to najgorsza druzyna ku**a mac na swiecie. Nie ma gorszych, uwierzcie. pier****ne barany nie potrafia rzucic spod kosza, nic ku**a nie potrafia. Niech spierdalaja czarnuchy jebane do afryki zbierac bawelne, a nie sie ku**a za koszykowke wzieli. Nigery pier****ne. :f: rozjebie zaraz cos w domu bo nie wytrzymam. Jak tu sie nie wkurwiac przez tak zjebanych czarnuchow? ku**a MAC //edit po meczu: Nie, oni nie sa zjebani. Oni sa po prostu beznadziejnie gupi i stad wynika ich pier****na gra. Ale juz przestalem sie zloscic. W dupie mam tych wszystkich graczy, moze oprocz Fridette'a bo jest bialy, mlody, ale tez ch****o gra. Najblizszy mecz graja z Dunver i obiecuje wam, ze napisze taka analize i ona bedzie super skuteczna, a te ku**y z Sacramento niech pocaluja mnie w dupe, choc nie wiem czy bym dal czarnuchowi moj odbyt, bo pewnie jego zjebana natura i dzicz, skazala by mnie na bol. A c**j IM WSZYSTKIM ku**a POMIEDZY OCZY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2012 valencia ty kurwo pier****na jebana szmato skurwiała dziwko pizdolino zajebana jego mać, rozpierdole cala Walencje pierdolonych buraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2012 Polacy skurwysyny jebane nie umiejące grać po c**j wy sie tam pchacie ?? ku**a nauczcie sie grac a ten Wisniewski to ku**a piłki nawet złapać nie potrafi żal jak c**j i Betsafe jestes chujem zjebanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2012 to i ja cos od siebie dodam czarna niedziela ku**a na syfa juz nie beda narzekac zrobił to kolega ale czemu ku**a jego mac tak dlugo na lawie trzyma Bieleckiego, takie warunki idealny na serbow gra krotko i jeszcze naj na boisku tragedia jaszka ku**a mac tyle strat zero przewagi= rzutu chlupię pchasz sie robi faule w ataku masakra jakaś fajnie Kamil jako debiutant super muszę koledze krakenowi dać pr za analizę no i na koniec ku**a abate jak mozna nie trawic w pilke i czarna ku**a robino paranoja z pietki nie potrawi podniesc pilki tylko kopie po ziemi w nogi cesara.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2012 Jokerit to tępe chuje a nie pewniak :pf: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2012 Hiszpania Ty kurwoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2012 ku**a mać pier****na piłka ręczna!!!!! już łatwiej jest WTA trafić!!! wszystko co ku**a puszczę to idzie na odwrót w tej popierdolonej dyscyplinie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi