Andrea Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Fajnawe masz te typki...napewno się odegrasz za wczorajsze...wszystkie wejdżą, Celtic już jest Wszystkich trafionych i dużo kasiorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Szwagier i grasz ten sam mecz na 2 kuponach i Cię właśnie wywalił ten mecz.A tak Siwemu doradzałeś żeby tak nie grał.Ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Mam za co to gram. Dziś się nie udało uda się kidy indziej. Ogólnie ostatnio jest w cipkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 20 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Dziś pierwszy kupon tradycyjnie wysoki a drugi niżej, a zagrałem tak: KUPON #1 Stuttgart - Freiburg 1,28 - 1 Mainz - Schalke 04 1,17 - x2 Roma - Milan 1,23 - x2 Galatasaray - Ankaraspor 1,25 - 1 AKO: 2,30 KUPON #2 Polonia - Wisła 1,37 - 2 Sampdoria - Atalanta 1,40 - 1 Roma - Milan 2,20 - 2 Valerenga - Trondheim 1,50 - 1 Udinese - Lecce 1,70 - 1 Real - Malaga LB2,5 1,65 - 2 Admira - Austria W. 1,75 - 2 Mainz - Schalke 1,85 - 2 AKO: 57,48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 witam :DD widze ze jak zawsze dobre kupony :-) pierwszy powinien siąść bez problemu ( dzisiaj niedziela a nie piatek ) 2 sampdoria zwalila oby bylo dobrze i koniec tego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 20 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Pier to niegdy w zyciu nie zagram w niedzielę !! Nie wiem dlaczego ale wywala mi każdy kupon nie zależnie czy gram singla dublet czy 10 meczy i bez różnicy czy z podpórką czy bez !! Jakby Brazylia ze Szczakowianką grała na Maracanie i mecz byłby w niedziele i postawiłbym na to to napewno Brazylia dostałaby po dupie. W tygodniu wchodzą kursy po 2 i więcej a w niedzielę po 1,1 nie chcą. Pozrażka Także od dziś już na 100% nie gram w niedzielę i nie daję nawet na ten dzień żadnych propozycji. Pozdro Aha Jutro gram jakigoś singla za 300zł żeby pokryć wczorajsze i dzisiejsze straty :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Za ile jutro grasz????Ładnie jedziesz szwagier :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 A mnie się wydaje, że wcześniej czy póżniej i tak zagrasz w niedzielę Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 20 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Andrea chcesz się założyć :mrgreen: Jutro wydaje mi się że powinno wejść po kursach: Troyes - Reims 1.70 - 1 ostatnie trzy mecze 2-1 2-0 3-1 Frankfurt - Gr.Furth 1.85 - 1 ostatnie trzy mecze 2-1 3-1 2-0 Sporting L. - FC Porto 2.30 - 1 ostatnie trzy mecze 1-0 2-0 3-1 oczywiścoe pomiędzy tymi drużynami. Ja dla pewności puszczę to na trzech kuponach, na każdym dam jeden z tych meczy + jakieś strzeli nie strzeli albo coś lekkiego i puszczę to po 30zł, albo pojadę po całości i pójdzie to za 50zł, albo jeszcze mi jakaś inna koncepcja do łba strzeli. Na razie to są tylko propozycje. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Ja poprosze o Troyes na spotkanko z Porto nie reflektuje.....za duża niewiadoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 A jednak posłałem cos takiego: KUPON #1 Troyes - Reims 1.70 - 1 Frankfurt - Gr.Furth 1.19 - 1x Ako: 1,96 Mam ndzieję że dziś się zła passa skończy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Puszczę chyba to samo szwagier :mrgreen: I pewnie nie wejdzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Miałem chwilę czasu to pokombinowałem sobie z typami na sobotę na eliminacje MŚ. Bulgaria - Szwecja 2,60 - 2 !! Świetny kurs. Szwedzi to cholernie solidny zespół poza tym czytałem że grają w optymalnym składzie. Myslę że Ibrahimowicz i Ljundberg zrobią sito z obrony bułgarskiej. Ja bym zagrał coś w ten deseń. KUPON #1 Rumunia - Holandia 2.20 - 2 Boliwia - Argentyna 1,75 - 2 Bulgaria - Szwecja 2,60 - 2 AKO: 10,01 KUPON #2 Czechy - Finlandia 1 1.30 Francja - Szwajcaria 1 1.35 Wlochy - Szkocja 1 1.25 AKO: 1,97 I ten pierwszy można zagrać za 50zł to jest ładna kaska a szanse spore a grugi można nawet za 200zł albo 300zł pojechać. Jest też opcja zagrania meczyków z pierwszego kuponiku z podpórkami i wtedy można pojechać nawet wszystkie 6 meczyków albo w takim samym układzie dwa kuponiki. Można też puścić dwa kupony z takimi kursami tylko wymieszać mecze o wyższych kursach z tymi o mniejszych. Jest kilka opcji ale wydaje mi się że meczyki są bardzo rozsądne. I jeszcze jedno zastanawiam się nad x2 na Azerbejdżan i mówię całkiem serio, ale to na zupełnie innym kuponie. Pozdro Piszcie uwagi bo to jest jak narazie największy rarytas w tym tygodniu. Jeszcze poczytam o składach i statystyki bo może pojadę po całości i wybiorę z tego jeden meczyk z wyższym kursem i ze dwa z niższym i poślę to za jakieś 300zł bo mnie bardzo korci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Etrusc jeśli coś to interesuje mnie skład meczu Rumunia-Holandia .. Pierwszy dzikus ale ma szanse na wejscie wogóle ciekaw jestem co będzie ?? Więc jak masz jakieś info o składach to wal pisz i to szybko !! :mrgreen: P.s Swe to dobra sprawa może tak 2 dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Szczerze powiem, ze bardzo dobrze dobrałes te typy, kuponiki są extra ..aż kusi, żeby je zagrać. Typ Szwecja jak najbardziej trafiony, na pewno go postawię Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 A co z tą Polską???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 KUPON #1 Troyes - Reims 1.70 - 1 :mrgreen: Frankfurt - Gr.Furth 1.19 - 1x :mrgreen: Ako: 1,96 Mam ndzieję że dziś się zła passa skończy. Pozdro No i udało się i jest kasiorka na jutro. Pewnie też będzie podobnie bo zbieram na sobotę i jak jutro wejdzie coś podobnego odegram weekend :mrgreen: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donalt Tusc Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Andrea chcesz się założyć :mrgreen: Jutro wydaje mi się że powinno wejść po kursach: Troyes - Reims 1.70 - 1 ostatnie trzy mecze 2-1 2-0 3-1 Frankfurt - Gr.Furth 1.85 - 1 ostatnie trzy mecze 2-1 3-1 2-0 Sporting L. - FC Porto 2.30 - 1 ostatnie trzy mecze 1-0 2-0 3-1 oczywiścoe pomiędzy tymi drużynami. Ja dla pewności puszczę to na trzech kuponach, na każdym dam jeden z tych meczy + jakieś strzeli nie strzeli albo coś lekkiego i puszczę to po 30zł, albo pojadę po całości i pójdzie to za 50zł, albo jeszcze mi jakaś inna koncepcja do łba strzeli. Na razie to są tylko propozycje. Pozdro I badzo dobrze Ci się wydawało Dziś także wciągłem skromny grosz z profka 57 zeta właśnie grając na Troyes i Frankfurt, Sproting wydał mi się zbyt ryzykowny, a jednak wygrali. Jak zagrałeś całą trójcę za 50 zeta to RESPECT dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 Panowie a co z tą Holandią ?? stawiać to czy nie ?? ma ktoś jakie składy wyjdą ..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 Moim zdaniem Holandia wygra. A przynajmniej ja na nia stawiam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donalt Tusc Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 Panowie a co z tą Holandią ?? stawiać to czy nie ?? ma ktoś jakie składy wyjdą ..?? Mnie tutaj śmierdzi remisem. Zawsze Holandia gra jako faworyt o potem rachu ciachu i albo przegrywa albo remisuje. To jest strasznie dziwna drużyna, kiedyś to była potęga a teraz od kilku lat ciągle niby w przebudowie niby już poukładana a efektów wartych uwagi jak nie było tak nie ma. Rumunia to małe sprytne i waleczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 22 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 Panowie a co z tą Holandią ?? stawiać to czy nie ?? ma ktoś jakie składy wyjdą ..?? Mnie tutaj śmierdzi remisem. Zawsze Holandia gra jako faworyt o potem rachu ciachu i albo przegrywa albo remisuje. To jest strasznie dziwna drużyna, kiedyś to była potęga a teraz od kilku lat ciągle niby w przebudowie niby już poukładana a efektów wartych uwagi jak nie było tak nie ma. Rumunia to małe sprytne i waleczne Zgadzam się z Waśka, ale już wczoraj pisałem że przegrać raczej tego nie może i grać x2 za około 1,40 jest jak najbardziej na miejscu. Ale Szwedzi i Argentyna- 2 bardzo polecam !! A co do dzisiejszego grania to katastrofa. Nie ma nic fajnego. Ale grać Panowie trzeba i dlatego taki kuponik w Toto: KUPON #1 Karpat - Tappara LB 1,80 - 1 :mrgreen: Davos - Bern LB 1,50 - 1 :mrgreen: Eisbaren - Augsburg 1,40 - 1 :mrgreen: AKO: 3,78 :mrgreen: Jak to wejdzie to będzie ładna kaska na sobotnie eliminacje Pozdro ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 Ładnie Szwagier pojechałeś.Śmierdzi mi tu kaską :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 Jak to sytuacja lubi się zmieniać Karpat w d a Jokerit 7:1 Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 22 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 No Robo jeszcze tylko Eisbaren i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 22 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Marzec 2005 KUPON #1 Karpat - Tappara LB 1,80 - 1 :mrgreen: 0-1Davos - Bern LB 1,50 - 1 :mrgreen: 0-2Eisbaren - Augsburg 1,40 - 1 :mrgreen: 2-1AKO: 3,78 Jak to wejdzie to będzie ładna kaska na sobotnie eliminacje Pozdro ALL No i weszło i jest kaska i jest na wysokie granie. A swoją drogą nie myślałem że na playofach da się tak zarobić. Fajowe te mecze na under sobie wybrałem a Eisbaren to mi strachu napędził. Pozdro All Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 23 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Dziś z tej mizernej oferty wybrałem coś takiego: KUPON #1 Djurgarden - Frolunda LB 1,35 - 1 Tappara - Karpat LB 1,60 - 1 AKO: 2,16 Korciło mnie jeszcze dorzucić Sodertalje - Farjestads LB - 2 za 1,95 ale kurcze może dziś Sodertalje się postawi. Zobaczymy wieczorkiem. Pozdro ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Faktycznie.....znacznie lepiej Ci idzie w tygodniu niż w weekend Oby tak dalej i trzymaj się danego słowa z niedzielą Typki oki.......choc ryzykowny na Karpat...będą chcieli sie odpłacic za wczorajszy mecz a Tappara może sie tak łatwo nie dać, tym razem może byc więcej bramek.........obym się mylił.Powodzenia Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 23 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 Szwagier jak dzisiaj wygrasz to powiem Ance :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 23 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Marzec 2005 No Karpat to sobie poleciał po całości 1-5 :mrgreen: Kuźwa 1-2 0-3 i jak na złość 0-0, żeby chciaż dupki trzecią też wygrali ze trzy do koła to był gites a tak to pech jak sku tym bradziej że drugi mecz wejdzie bankowo. Ale nic jutro będzie lepiej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi