jokerwf Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 mówiłem ,że nie ma co zakładać tematów na jego temat elitek jest tutaj świętą krową .. admini darzą go bezgraniczną sympatią i my zwykli użytkownicy forum nie mamy prawa do wypowiadania własnego zdania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 to nie jest demokratyczne nowa komuna sie tu rodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 ku**a AZ :krzeslo: :krzeslo: ku**a Chelsea :krzeslo: :krzeslo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 ku**a psv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 kurewski poker baaardzo ku**a złe rozdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 ku**a Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 w dupe cipe jape i na cycki zlewka rzesz kurwie jebanej!!! najpierw as z kikerem mocnym na pewniaka to musiała dziwka na rivierze do swojego A6 dorwac 6, 3 rozdania potem moje A6 na flopie A67 dziwka K7 suited i oczywiście 7 na rivierze znów. no tak mnie podkuriwc w niedzielny wieczór!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 13 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Marzec 2007 ja QQ, on AJ flop J 8 3 ,mówie great turn 7 i co i river oczywiście J ....b2b [ Komentarz dodany przez: Oskar86: 2007-03-13, 10:39 ] Jak to mówia... to jest poker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan2000 Napisano 26 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2007 a ja napisze tak bo nie wytrzymam je**ć w dupe jagielonie !!!!!! zagralem kupon na ELME 7 meczy ale sobie patrze mecz jagielonia-pias kurs 1.60 mysle o ku**a musza wygrac tak krzycza ze 1 liga w tym roku na bank,a tu co huj 1:1 pierwsza lige to oni zobacza jak se druzyne w hokeja zaloza to prendzej awansuja niz w pilke ,ku**a wszystkie mecze z ELME weszly a w dupe jebana jaga remis ktory to juz raz oni mnie w huja zrobili!a ja ku**a debil dalej na nich gram korwa juz ich nie zagram nigdy no troche mi lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 26 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 28 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2007 3 typ pod rząd nietrafiony w forumowym yieldzie Szypii tylko ostrzeżenia jakiegoś mi nie wlep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 28 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Marzec 2007 gratuluję typerom overa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Marzec 2007 http://youtube.com/watch?v=1ohHE1QgKYU http://www.youtube.com/watch?v=BitqktxDX5c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavko89 Napisano 30 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2007 o qwa jakie teksty mnie niesamowicie krew zalewa i wku**ia jednocześnie jak by cie goryle wyjebaly ktore mialy zanik miesni oddajmy głos czeczenskiemu zwiadowcy a najlepsze jest to ze to wszystko prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 Warszaffka gra i sie bawi Hahaha w tym odcinku zdobywaja Zabrze Górnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 A ja miałem Warszafke w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 Przedrzeźniać to sobie możecie swoje mieściny w których mieszkacie.... Ja powiem tyle: WDOWCZYK WON! LEGIA TO MY! Co za wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 Iras nie zwalaj wszystkiego na trenera,piłkarze też są winni w jakimś stopniu... Nie rozumiem czasami kibiców,jak jest źle to cała wina idzie na trenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerwf Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 właśnie wszystko to co się dzieje w Legii to tylko i wyłącznie wina Wdowczyka.. Praktycznie każdy inny trener z taką kadrą i takimi środkami na transfery byłby na jego miejscu co najmniej w pierwszej trójce z dużymi szansami na mistrza.. doceniam jego wkład w sukces w poprzednim sezonie ,ale teraz się straszliwie pogubił .. koniec misji panie Wdowczyk !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 Dokładnie "Piłkarze też są winni"-> A kto ustala skład?Wdowczyk kupił kogo chciał i teraz są efekty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2007 Maritimo glupie chuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 10 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2007 ku**a jaki ja głupi byłem,ostatnio mi nie wychodziło u buków to mówię pogram sobie w ruletkę Na początku szło dobrze ale dzisiaj w 5 minut przewaliłem spoooro kasy jak na mnie . Przestrzegam wszytkich :uwaga: Nigdy ale to nigdy nie grajcie w to zasarane gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 11 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2007 http://www.youtube.com/watch?v=fVXJkkYYGQ8&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 11 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2007 to lepsze Nie ma to jak zostawić walec na sektorze gosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2007 ku**a ku**a ku**a jebane psy Ariozna :f: :mlotek: :mlotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1517878,11,item.html - Hirtek to ty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 21 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2007 Sao Paulo ku**a ale odjebali w pizdu pierdolce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 22 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1517878,11,item.html - Hirtek to ty ?? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 22 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Kwiecień 2007 je**ć MU i Czelsi ku**a tak chcą tego Mistrzostwa Anglii a remisują z jakimiś ogórkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi