erbak Napisano 26 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2007 macromia napisał/a: Cr0iSsAnT napisał/a: Hawres napisał/a: Ja wczoraj przegralem z 7 razy pod rzad z kartami AA, KK, AK QQ itp nie tylko Ty wczoraj przjebales z takim kartami edit : no i kur*** co no i kur*** co ? AJ na reku Flop 4 A J ... turn 9 river 5 ... oczywiscie dalem All in w puli okolo 33 $ i co ? kolo na reku 5 5 niech to ch** Coś nie tak z tymi 5 Ja miałem AA we flopie nic turn nic river nic, no to dałem all a tu się okazało, że gościu trzymał 2 piątki a na flopie 1 doszła. A graliśmy na tym samym pokerku Oj panowie jakbym miałopisac wszystkie wczorajsze moje akcje...ehhh w ciagu 1 sesji spełniły sie wszystkie najczarniesze sny i rozdania nei wiem o czym mówicie ale podoba mi się pokerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2007 c**j w dupe barcelonie niech ich liverpool wydupczy z LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klop22 Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2007 to za mało ja trzbe ich wykastrowac szczeglonie tego z gługimi krzywimy zebami grubego ronaldupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2007 A ja się cieszę, bo w końcu mi kupon wszedł Chelsea, Korona, Valencia = AKO 3 Lubie takie soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2007 a mi spierdolila liga holenderska weekend na calej lini :D ale na odstresowanie poszlo piwko+winko+gruszówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1_wojcieszek_1 Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2007 Wczoaraj 50 w przód dzisiaj 40 w plecy !!!!!!!!!!!!!! KUR** ZYCIE I PIERD***** SPRZEDAWCZYKI!!!! AJAX OLYMPIAKOS CSKA SOFIA!!!!!!!! KUR** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PieKo Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2007 Real Olympiakos La Coruna | | \|/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2007 jebana niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 4 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec 2007 Świetny weekend nie wiem o co chodzi osobom nad moim postem SOBOTA: everton -x2 werder-1 chelsea -x2 NIEDZIELA: wisełka -2 az-over 2,5 typy że hoho porzadne drużyne a nie lamusy jak królewscy i im podobni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 5 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2007 Jutro ma Braca wygrać i awansować a jak nie to tego Eto'o do Iraku wyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 6 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec 2007 LYON... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 7 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Marzec 2007 Jutro ma Braca wygrać i awansować a jak nie to tego Eto'o do Iraku wyśle No to Eto'o jedzie do Iraku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2007 chcialem zauwazyc ze Sevilla jest najwieksza ku**a jaka znam... potrafia pierdolnac Barce a nie umieja ograc Szachtara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2007 A za 3 dni albo za tydzień znów na nią postawisz. Jacy Wy jesteście śmieszni z tym k u r w o w a n i e m na poszczególne drużyny. Żal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aero Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2007 Darecki - zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2007 Mnie też to wkurza,pretensje trzeba mieć tylko i wyłącznie do siebie,albo sprawa grania na wysokie AKO,ktoś postawił za 2zł 10 meczy i tylko 1 mu nie siadł,takie granie to amatorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2007 albo sprawa grania na wysokie AKO,ktoś postawił za 2zł 10 meczy i tylko 1 mu nie siadł,takie granie to amatorka Każdy gra tak jak chce lub pozwalają mu na to warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 9 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Marzec 2007 Legia miała dzisiaj wygrać i mi kupon zamknąć Liczyłem,że ewentualnie jakiś remis będzie,a tu porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 pięknie 1 mecz reszta dając 1 lub 2 wszedł X (7 razy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 Podrawiam Legię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 ja tez Darecki a badz pewny ze nie postawię bo na druzyny na których sie przejechałem nie stawiam juz wiec juz nie stawiam np na Anderlecht, Brugie, Metz, Lyon itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 Ja już ku**a nigdy nie postawie na Rome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokerwf Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 ja tez Darecki a badz pewny ze nie postawię bo na druzyny na których sie przejechałem nie stawiam juz wiec juz nie stawiam np na Anderlecht, Brugie, Metz, Lyon itp... niebawem nie będziesz miał już czego typować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 ja tez Darecki a badz pewny ze nie postawię bo na druzyny na których sie przejechałem nie stawiam juz wiec juz nie stawiam np na Anderlecht, Brugie, Metz, Lyon itp... Nie wiem czy piszesz gdzieś typy w tematach ale będę czujny Bo kiedyś na shoucie albo w HydeParku znowu po kimś pojedziesz.. Zobaczymy czy nie czasem po Anderlechcie, Lyonie itd.itp.. Ty również bądź czujny :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 jak nie bede mial czego typowac to przerzucę sie na tenis, tam sporo zawodnikow chociaz na frytke i matkę juz nie stawiam bo tez postawiłem i dali dupy Darecki badz czujny ale jak cos postawię to tylko moze byc przypadek albo brak czasu i nie rozmyslne pbstawianie (dzien jak codzien ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 To się urwał jego nać zdecyduj czy stawiasz czy nie, bo nie będę czuwał na daremno Pierdu pierdu to wasze klnięcie na drużyny a potem i tak je gracie. Dziecinada. Pierdu pierdu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 nie no te co juz mnie zawiodły to napewno nie beda grane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 Piast ku**a ku**a ku**a ku**a ku**a ku**a :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 10 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2007 Pierwsza Liga, Pierwsza Liga Sosnowiec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRETER Napisano 11 Marzec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Marzec 2007 ku**a nie wiem ocb ale ku**a czemu admini/modzi zabraniają jebanej wolności słowa !!! czemu nie możemy popisać na temat Elit Typera ? Chyba skoro budzi takie kontrowersje swoim pojebanym gadaniem to chyba można se podyskutować :o ale ku**a nie bo c**j.... SKoro nie chciał byśmy pisali w jego kuponach to OK !! ale ku**a czemu w off topic nie możemy ku**a pisać !!! omg ja pier**e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi