Gość Anonymous Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 nie ja mam 13 ale nie pobijesz mnie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 TAQ i eRBaK nie strugajcie durnia i nie róbcie sobie jajec.Wiem że na tym forum jesteście po to aby dokuczać innym,ale nie martwcie się bana już macie załatwionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 TAQ i eRBaK nie strugajcie durnia i nie róbcie sobie jajec.Wiem że na tym forum jesteście po to aby dokuczać innym,ale nie martwcie się bana już macie załatwionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 lece sie bać 13 latka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 lece sie bać 13 latka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyza Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 TAQ i eRBaK nie strugajcie durnia i nie róbcie sobie jajec.Wiem że na tym forum jesteście po to aby dokuczać innym,ale nie martwcie się bana już macie załatwionego Zalecam napisac się Meliski, ewnetualnie płatki z mlekiem na ciepło. A gdy już się trochę opanujesz to może SsaOoosH SffOjeGoo BlOgA I tAm SoObiE pOpPisH i fOgoOle BeDziE cOoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyza Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 TAQ i eRBaK nie strugajcie durnia i nie róbcie sobie jajec.Wiem że na tym forum jesteście po to aby dokuczać innym,ale nie martwcie się bana już macie załatwionego Zalecam napisac się Meliski, ewnetualnie płatki z mlekiem na ciepło. A gdy już się trochę opanujesz to może SsaOoosH SffOjeGoo BlOgA I tAm SoObiE pOpPisH i fOgoOle BeDziE cOoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 SsaOoosH SffOjeGoo BlOgA I tAm SoObiE pOpPisH i fOgoOle BeDziE cOoL Haha rozpierdala mnie ten slang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 SsaOoosH SffOjeGoo BlOgA I tAm SoObiE pOpPisH i fOgoOle BeDziE cOoL Haha rozpierdala mnie ten slang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 no ku**a gorzej niż orange ekstraklasa ta liga mistrzów...same zjebane wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 no ku**a gorzej niż orange ekstraklasa ta liga mistrzów...same zjebane wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 no zajebiste... Barca w plecy to piekny wynik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 no zajebiste... Barca w plecy to piekny wynik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nascimento Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 do huja z tą ligą mistrzów... dobra jest do oglądania a nie obstawiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nascimento Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 do huja z tą ligą mistrzów... dobra jest do oglądania a nie obstawiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Hahah wielka Kutalonia w dupsko dostala, brawo The Reds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 21 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2007 Hahah wielka Kutalonia w dupsko dostala, brawo The Reds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 LEEEEEEŻŻŻŻŻEEEEEEEEEEE PieKo i Hirtek wymiatają PieKo, ale mnie nie bij ok ? A ty Hirtek też nie napierdalaj z freestyla we mnie, bo mi jeszcze krzywde zrobisz. Zaczyna sie kabaret A gdzie jest wasz kolega ten na T. też coś z Dragon Bulla było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 chodzi Ci pewnie o TAQ'a, on też tu często zagląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 chodzi Ci pewnie o TAQ'a, on też tu często zagląda Ten gej to swoją drogą Ale tamten miał coś wspólnego z Trunkami I tez chyba z Biłgoraja był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawres Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Nie gej tylko po prostu lubi Justina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hirtek Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Nie gej tylko po prostu lubi Justina No to nie dziwne że pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubyel Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2007 ku**a, jak Sporting Lisbona mógł zremisować 0-0 z ostatnim klubem ligi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aQq Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2007 dlatego wlasnie nie gram spotkan w ktorych kurs jest koło 1,13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2007 Q na river ,ty suko nie mialas sie kiedy pojawic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawres Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2007 Ja wczoraj przegralem z 7 razy pod rzad z kartami AA, KK, AK QQ itp Rzucam bukmacherke i pokera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2007 Ja wczoraj przegralem z 7 razy pod rzad z kartami AA, KK, AK QQ itp nie tylko Ty wczoraj przjebales z takim kartami edit : no i ku**a co no i ku**a co ? AJ na reku Flop 4 A J ... turn 9 river 5 ... oczywiscie dalem All in w puli okolo 33 $ i co ? kolo na reku 5 5 niech to c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 25 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2007 Valencia co?? gówno ,90-ta min z Tarragoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 25 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2007 Ja wczoraj przegralem z 7 razy pod rzad z kartami AA, KK, AK QQ itp nie tylko Ty wczoraj przjebales z takim kartami edit : no i kur*** co no i kur*** co ? AJ na reku Flop 4 A J ... turn 9 river 5 ... oczywiscie dalem All in w puli okolo 33 $ i co ? kolo na reku 5 5 niech to ch** Coś nie tak z tymi 5 Ja miałem AA we flopie nic turn nic river nic, no to dałem all a tu się okazało, że gościu trzymał 2 piątki a na flopie 1 doszła. A graliśmy na tym samym pokerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 26 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2007 Ja wczoraj przegralem z 7 razy pod rzad z kartami AA, KK, AK QQ itp nie tylko Ty wczoraj przjebales z takim kartami edit : no i kur*** co no i kur*** co ? AJ na reku Flop 4 A J ... turn 9 river 5 ... oczywiscie dalem All in w puli okolo 33 $ i co ? kolo na reku 5 5 niech to ch** Coś nie tak z tymi 5 Ja miałem AA we flopie nic turn nic river nic, no to dałem all a tu się okazało, że gościu trzymał 2 piątki a na flopie 1 doszła. A graliśmy na tym samym pokerku Oj panowie jakbym miałopisac wszystkie wczorajsze moje akcje...ehhh w ciagu 1 sesji spełniły sie wszystkie najczarniesze sny i rozdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi