Gość Krzysiekow Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Hmm.. Waciak jak my?lisz o kogo chodzi?? Nie mam poj?cia Ej no nie zgrywajcie si? ch?opaki!! To o Taqusia biega - to jasne jak s?oneczko na niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Powiedz mi ktos na czym polega dzia? Yield, bo po 100 typow tez moge podawac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Dzia? Yield polega na tym, ?e opr?cz podawania typ?w trzeba jeszcze oblicza? dla siebie wska?nik Yield, kt?ry m?wi wiele o osobie typuj?cej BePe mia? wrzuci? zasady obliczania itp., ale chyba mu si? zapomnia?o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 No ku**a Southampton strzelac gola, no ja pier**e PS. UFf 5:2 livesports.pl sie zawiesilo a ja o malo zawalu przez to nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Ku**a, 6 typ pod rząd nie trafiony, zaje**? się idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Hmm.. Waciak jak my?lisz o kogo chodzi?? Nie mam poj?cia Ej no nie zgrywajcie si? ch?opaki!! To o Taqusia biega - to jasne jak s?oneczko na niebie powiedz to swojemu ch?opakowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Test usebara A tak pozatym kocham siebie $$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 je**ć NHL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan2000 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 a ja napisze tak z piatku almagro-sarreta mi zostal na 1-ke mysle moze isc ubezpieczyc kupon na 2-ke po kursie 3,4 ale ku**a wszystcy po huj to pewniak i co i huj kupon poszedl sie pirdolic!!! a na 2-gim kuponie puszczonym wczoraj herts mi zajebalo,myslalem ze milan skonczy sie 3:3 a oni wygrali wracam do domu z piwa patrze milan wygral sprawdzam kupon wszystko wchodzi patrze a tam herts w dupe je***y 1:1 by tak ich szczyscilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 je**ć Ajax... jak mi ta ku**a tylko nie wejdzie to im zajebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 je**ć ku**a anwil mialem stawiac na polpharme z handi i huj zmienilem zdanie, je**ć takze parme ktora jednak jest w huj slaba i zasluguje na serie B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu_1 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 je**ć jebane Napoli kuwa stracili bramke w 92 minucie co za skurwysyny jebane pedały jak bym ich wszystkich spotkał to bym im rozjebał głowy skurwiele zajebane. Niech spierdalaja na drzewo pedaly jebane w dupe ruchane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 je**ć ku**a anwil mialem stawiac na polpharme z handi i huj zmienilem zdanie, je**ć takze parme ktora jednak jest w huj slaba i zasluguje na serie B nie mow ze grałes na parme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 Wystarczy zajrzec w moje kupony Zjebala moja serie wygranych kuponow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 pisałem zeby grac na Sampdorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 a zawsze stawiało się przeciwną drużynę i była pewna $$ coś TaQ sie poprwawił ciekawe na jak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 Zielak wyjdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 nie wyjde zostane tu i c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 to się dzis wkurwilem Wszystkie 3 kupony mi nie weszly, tosz wstyd dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 A propo przegranych kuponow to zajrzycie w moj temat Ajax wy ku**y żydowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 18 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Luty 2007 Ajax wy ku**y żydowskie To niezłe picze są Czego chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 To niezłe picze są Czego chcesz a przy okazji wku**ia mnie ze rano o 6 musze wstac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aQq Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 jebana marsylianka,tak by wszedły dwa kuponiki :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aQq Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 jebana marsylianka,tak by weszły dwa kuponiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 jebana marsylianka,tak by wszedły dwa kuponiki :| Szkoda bo by wszedły 2 kuponiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 wszedły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 normalnie... kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawres Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 A myslalem ze chociaz tutaj nie bedzie QTAsia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Luty 2007 ku**a Hawres ja pier**e... koniec swiata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PieKo Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2007 To teraz się chyba zesracie :evil: wystarczy spojrzeć na mój nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi