grubyel Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Wczoraj obstawi?em tenis, i wszystko mi nie siad?o nawet pewniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Houston Rockets-DallasMavericks w huj pkt narzucali A tamba bay nie umie wygrac w regulaminowym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Kurna a mia?em chrapk? postawi? przeciwko Lakersom... Kurde taki kursik przeszed? ko?o nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 a ja zagralem szkoda ze Blake zagra? jak zagral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Jebane Roosendaal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 A ja mialem farta ze BetGun nie wystawilo oferty na 2 lige holederska :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Ujebiesz na czyms innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Iras przystojniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 16 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2007 Wszystkie Romki to porz?dne ch?opy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Moje zdrowie si? znacznie zrujnuje podczas grania w pokera Dlaczego zawsze te ku**y jebane musz? mie? strita, gdy ja mam tr?jeczk?, albo ledwie wy?sz? par?. Najbardziej wku**ia mnie strit, gdy? te jebaki zawsze bo dostaj? i wjebuje wszystko co dotychczas wygra?em. Ja bym w og?le wyjeba? strita ze struktur pokerowych Ju? mi lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Jest ku**a Pingwiny juz 3:0 mam nadzieje ze nie straca tego prowadzenia. Szkoda ze ku**a nie postawilem czystej '1' za troche wiecej kasy to mnie wku**ia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 5-2 i trzecia tercja si? zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubyel Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 A ja na choler? wczoraj obstawi?em izraelsk? lig? musz? czeka? do 15 na wynik jednego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 5;4 ale pingiwny wygraly ide wy?adowac energie, nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 oj r?ka b?dzie bole? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Kaloryfer nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 oj r?ka b?dzie bole? hehe Kaloryfer nie wytrzyma Do?wiadczone ch?opaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 no z Twoich opowie?ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 no z Twoich opowie?ci DObra dobra winny sie t?umaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 uderz w st??... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielak Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 no z Twoich opowie?ci potweirdzam wszystko wiemy od Oskara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskar86 Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 To stek plugawych oszczerstw Kazdy dobrze wie QUTas to menda,?ajza i obszczymurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 miale? mnie nie zdradza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Witam na forum . W tym temacie b?de podawa? kupony i podawa? bilans finansowy. Postanowi?em zaszczyci? to Forum swoj? osob?. Mysle ,?e wszyscy na tym skorzystacie bo poka?e wam jak co miesi?c golasze buk?w. Ale je?op Ale zaszczyt mnie w ty?ek kopn?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 moge te? Cie kopn?c? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Jeba? ten pierdolony Arsenal . Wszystkich jego zawodnik?w i trener?w. Niech im si? ten barak Emirate Stadium zawali i ich wszystkich zabije. Ps Sorki nie wytrzyma?em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ted Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Spoko Elit Typer juz na kazdym forum sie pojawil i potrafil kazdego wkurzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 moge te? Cie kopn?c? Tu te? chcesz jako Izzy pisa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 [Dzisiaj 16:10] BPL: geja tu przywia?o Hmm.. Waciak jak my?lisz o kogo chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2007 Hmm.. Waciak jak my?lisz o kogo chodzi?? Nie mam poj?cia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi