lucas Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2009 Kac vegas też polecam uśmiałem sie w c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2009 Kac vegas good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2009 2012 warto czy kupa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8787mnb Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2009 kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2009 a co obecnie nie kupa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2009 bylem na 2012 w kinie, dałem sie nadmuchać przez trailery i inne duperele , ogolnie smiech mnie zalewał jak ogladalem te "mega efektowne sceny" gdzie jedna osoba ucieka przed wszystkim i tak przezyje , rozumiem ze to film katastroficzny ale radze poczekac na sciagniecie tego filmu z neta bo szkoda 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2009 szczepi, łee tam co to na takiego gamblera jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 27 Listopad 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2009 obecnie to wszystko kupa dystrykt 9 może być, ale to chyba już staaare trochę niewiem jak polski rewers czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2009 Szukasz, linkow, do White Collar sez.1 ep 7+ i nastepne jak sa, z napisami.. Ktos pomoze... ?? Jak bardzo wam sie podobalo zakonczenie 4sezonu Dextera i Californication 3 sez . ?? Opinie, komentarze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2009 Szukasz, linkow, do White Collar sez.1 ep 7+ i nastepne jak sa, z napisami.. Ktos pomoze... ?? http://rapidshare.com/files/316500235/White.Collar.S01E07.Free.Fall.HDTV.XviD-FQM.part1.rar http://rapidshare.com/files/316500058/White.Collar.S01E07.Free.Fall.HDTV.XviD-FQM.part2.rar lub http://hotfile.com/dl/19604202/3d8758e/White.Collar.s01e07.HdTv.XviD-FQM.avi.html Nie wiem czy są już napisy... Jak bardzo wam sie podobalo zakonczenie 4sezonu Dextera i Californication 3 sez . ?? Calli nie obejrzałem jeszcze 2 sezonu, czekam aż poleci w Comedy Central, natomiast Dexter jestem w połowie, jak skończę (przed świętami to na cosik napisze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2010 Szukam napisow ( ale takich dobrych a nie takich ktore sam potrafilem znalesc ) do filmu American Virgin - > Ostatnia dziewica , film jest z pazdziernika wiec z napisami teoretycznie nie powinno byc problemu mimo to psikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2010 Z cyklu MUST SEE: "Prawo Zemsty" "Avatar" najlepiej 3D w kinie "Bekarty Wojny" Dodatkowo polecam: "Gamer" "Paranormal Activity" "Wojna Polsko-Ruska" "Dom Zły" Zdecydowanie odradzam najnowszy "American Pie" Troche nadrobilem z filmami podczas ostatniego zjazdu W planach: "Ciacho" i/lub "Sherlock Holmes", dam znac jak wypadly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2010 Szukam napisow ( ale takich dobrych a nie takich ktore sam potrafilem znalesc ) do filmu American Virgin - > Ostatnia dziewica , film jest z pazdziernika wiec z napisami teoretycznie nie powinno byc problemu mimo to psikus ale to musisz podać dokładną nazwę pliku, który zassałeś wtedy napisy są dopasowane do danej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 Poleccie mi jakieś naprawdę dobre filmy, bo ostatnio naszła mnie chęć obejrzenia sobie kilku fajnych filmów. Chodzi mi o jakieś dobre dramaty, przepełnione ciągłym napięciem i emocjami, ale też nie jakieś strzelaniny fantastyczne Wczoraj obejrzałem sobie Green Street Hooligans no i jak dla mnie extra, niektóre sceny wymiatają i zakończenie też niczego sobie, muszę jeszcze obejrzeć cz. 2 bo jest kontynuacja Nie muszą to być filmy jakieś nowe, byleby były w huk ciekawe i warte obejrzenia. Aha no i najlepiej oczywiście z lektorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 galerianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 prawo zemsty, plan doskonały, teoria chaosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 Aha no i najlepiej oczywiście z lektorem i tu strzeliłeś sobie samobója . Angielski to podstawa, przyda ci się do pokera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 i tu strzeliłeś sobie samobója . Angielski to podstawa, przyda ci się do pokera wiem, że angol w poku to podstawa, ale chodziło mi o to że nie chce mi się czytać nawet polskich napisów, wole obejrzeć starszy film ale z lektorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 to nie oglądaj w ogóle bo tracisz sporo słuchając lektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 "Nie mów nikomu" - wczoraj z wypożyczalni DVD przyniosłem i naprawdę niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 Poleccie mi jakieś naprawdę dobre filmy, bo ostatnio naszła mnie chęć obejrzenia sobie kilku fajnych filmów. Chodzi mi o jakieś dobre dramaty, przepełnione ciągłym napięciem i emocjami, ale też nie jakieś strzelaniny fantastyczne Wczoraj obejrzałem sobie Green Street Hooligans no i jak dla mnie extra, niektóre sceny wymiatają i zakończenie też niczego sobie, muszę jeszcze obejrzeć cz. 2 bo jest kontynuacja Nie muszą to być filmy jakieś nowe, byleby były w huk ciekawe i warte obejrzenia. Aha no i najlepiej oczywiście z lektorem 2 czesc GSH to dno. Nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2010 Właśnie Iras, bo GSH to Twoje klimaty co ? LWE czy LWH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 18 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2010 Sherlock Holmes zajebisty BTW by Guy Ritchie żem nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8787mnb Napisano 18 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2010 Hotel smierci nawet ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2010 Nie wiem czy ktoś polecał wcześniej "Kelnerzy" - komedia w moich klimatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2010 ja z filmow, polecam, The Blind Side fajne kino, niby dramat obyczajowy, ale fajnie sie oglada.. do tego " prawo do zemsty", mega wciagajacy, ale koncowka, troche zjebana... z seriali, to nie ma jakos porywajych, ale ktore mozna obejrzec, to White coolar, Royal Pains, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Styczeń 2010 do tego " prawo do zemsty" raczej "Prawo zemsty" co do filmu to gdyby nie końcówka, to film miazga ale mimo to bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2010 bigbraine777 napisał/a: do tego " prawo do zemsty" raczej "Prawo zemsty" Jeden c**j Panie dobrzodzieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2010 bigbraine777 napisał/a: do tego " prawo do zemsty" raczej "Prawo zemsty" Jeden ch** Panie dobrzodzieju raczej dobrodzieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2010 jeden chuuujjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi