tomas231 Napisano 10 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Czerwiec 2023 W zatłoczonym do granic możliwości pociągu, w przedziale wstaje facet i mówi: - Proszę państwa, jest bardzo niezręczna sytuacja, nie jestem w stanie przepchać się do ubikacji i po prostu zaraz zesram się w gacie. Na to ktoś mówi: - No cóż, skoro jest taka sytuacja, to ja mam tutaj reklamówkę, mógłby pan zrobić to do niej, my się odwrócimy, potem się jakoś to wyrzuci przez okno. Gość postanowił skorzystać z propozycji. Rozłożył reklamówkę na podłodze, zaczął rozpinać spodnie. Jeden z pasażerów w tym czasie, trochę dla odwrócenia uwagi, wyjął papierosa i próbuje go zapalić. A na to facet, z już ściągniętymi spodniami, kucając mówi: - Przepraszam pana bardzo, ale to jest przedział dla niepalących... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 8 Lipiec 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2023 Facet spędza popołudnie u kochanki. Niespodziewanie do domu wraca mąż. Kochanka szybko bierze worek ze śmieciami, daje stojącemu w drzwiach mężowi i mówi: - Kochanie proszę cię wynieś śmieci. Facet w tym czasie wymknął się niepostrzeżenie, i idąc, w drodze do domu myśli o swojej kochance w samych superlatywach: "Ta moja kochanka jest inteligentna, sprytna, ale ona to wymyśliła". Wchodzi do domu, a tu żona daje mu worek ze śmieciami i mówi: - Kochanie, proszę wynieś te śmieci. Facet nic nie mówiąc bierze worek, idzie w kierunku śmietnika i mruczy do siebie pod nosem: cały dzień w domu siedzi i nawet k***a śmieci nie wyniesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 5 Sierpień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2023 Kierownik zakładu przychodzi do szefa działu kontroli technicznej i mówi: Panie Heniu musimy zakończyć testowanie naszych produktów na zwierzętach. Na co pan Henio: - Ale wiele zakładów tak robi. Kierownik odpowiada: - Ale my produkujemy młotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 3 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2023 Studenci medycyny mają zajęcia z anatomii i pierwszy raz mają być świadkami sekcji zwłok. Stoją wokół łóżka z ciałem. Prowadzący zajęcia nagłym ruchem ściąga prześcieradło i oczom wszystkich ukazuje się topielec w drugim tygodniu rozkładu. Dłonie studenciaków wędrują w kierunku ust, a profesor ze stoickim spokojem zaczyna wykład: - Podczas tych zajęć dowiecie się jakie są dwie najważniejsze rzeczy #!$%@?ące lekarza. Po pierwsze: brak jakiegokolwiek obrzydzenia. Po tych słowach lekarz wpycha palec w dupę topielca, po czym go wyjmuje i, ku obrzydzeniu studentów, oblizuje. - Teraz - mówi - wszyscy, którym zależy na zaliczeniu mają to powtórzyć! Studenci medycyny to sami twardziele. Podchodzą i robią co im profesor kazał: palec w dupę, palec w buzię. Co drugi nie daje rady i po wszystkim wymiotuje. Gdy wszyscy skończyli profesor mówi: - I tak dochodzimy, do drugiej istotnej cechy dobrego lekarza: umiejętności obserwacji. Ja wsadziłem środkowy palec, a oblizałem wskazujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 1 Październik 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2023 Jaś, pyta się ojca: - Tatusiu, jak powstali ludzie? - Zostali stworzeni przez Boga. - A mamusia mówiła, że ewoluowali od małp. - Mamusia mówiła o swojej rodzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 29 Październik 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2023 Żona z mężem oglądają horror. Nagle pojawia się straszny potwór. - O matko! - krzyczy żona. - Teściowa? Faktycznie podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 26 Listopad 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2023 Pewnego razu zostawiłem samochód na parkingu. Gdy wróciłem, zobaczyłem, że mam uszkodzony zderzak i światła z tyłu auta. Za wycieraczką znalazłem kartkę z następującym tekstem: Właśnie przez przypadek wycofałem w twój samochód. Widziało to całkiem sporo osób. Myślą, że teraz zapisuję ci swoje dane. Mylą się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 27 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2023 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 27 Grudzień 2023 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2023 Bandyta wchodzi do banku, kradnie pieniądze z kasy po czym podchodzi do jednego z klientów i pyta: - Widziałeś co zrobiłem? - Tak i mam zamiar zadzwonić na policję. Złodziej przyłożył mu pistolet do głowy i go zastrzelił. Podszedł do następnego klienta z tym samym pytaniem na co ten odpowiada: - Nic nie widziałem i nic nie słyszałem, ale moja żona widziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 24 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń Nowak starał się na kolei o pracę dróżnika. Jego przyszły szef postanowił przeprowadzić mały test. - Co by pan zrobił, gdyby się pan zorientował, że dwa pociągi jadą po jednym torze w swoim kierunku? - zapytał. - Przekierowałbym jeden z nich na inny tor. - Co jeśli nastawnia by się zepsuła? - Zadzwoniłbym do najbliższej stacji żeby powiadomili prowadzących pociągi. - Co jeśli telefon byłby zepsuty ? - Wtedy pobiegłbym po wujka Leona. Pytający trochę się zdziwił, ale zapytał: - A w czym pomógłby wujek Leon? - W niczym, ale jeszcze nigdy nie widział zderzenia pociągów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 21 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty Rozmowa męża z żoną: Piwo się skończyło! Skoczysz do sklepu? – Ale na zewnątrz jest lód, jeszcze się wywrócę! To kup w puszce, żeby się nie stłukło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec Nauczycielka na lekcji prosi dzieci, żeby opowiedziały coś o swoich dziadkach - czym się zajmują, co lubią robić. Kasia opowiada o dziadku pszczelarzu, Jacek o tym, jakie piękne rzeczy jego babcia robi na drutach, Małgosia o tym, jak długo jej dziadek był strażakiem. Przychodzi pora na Jasia: - Proszę pani, mój dziadek najbardziej to lubił zbierać jabłka w swoim sadzie, ale już niestety nie żyje. Nauczycielka, nieco zakłopotana, odpowiada, że bardzo jej przykro i pyta Jasia, czy wie może, jakie były dziadka ostatnie słowa. Na to Jasiu: - Nie trzęś ku*wa tą drabiną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 18 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień Lekarz dzwoni do swojego pacjenta: - Witam Pana, przyszły wyniki badań. Mam dobre i złe wieści. - O cholera! Jak brzmią dobre wieści? - Według badań zostało Panu 24h życia. - To straszne! Co może być gorszego? - Próbuję się z Panem skontaktować już od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Maj Przychodzi zięć do teściowej w szpitalu. Idzie do ordynatora i pyta: – Jest jakaś nadzieja? A lekarz na to: – Niema żadnej. Jutro wychodzi! 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 13 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec Siedziałem spokojnie przy piwku gdy przechodząca obok knajpy zakonnica podeszła do mnie: - Powinieneś się wstydzić młody człowieku. Alkohol to dzieło szatana, jesteś grzesznikiem. - Skąd to wiesz? - Moja Siostra Przełożona mi tak powiedziała. - A czy ty kiedyś próbowałaś alkoholu? - Nie bądź śmieszny! Oczywiście, że nie. - To skąd możesz wiedzieć, że jest taki zły? Słuchaj, zróbmy tak ? postawię Ci drink i sama ocenisz. Zgoda? - Nie. Jak będzie wyglądała zakonnica pijąca drinka? - To nie problem. Poproszę barmana żeby przelał ci go do kubka od herbaty. - No dobrze? Podszedłem więc do baru: - Barman, jeszcze jedno piwo proszę. I jakiegoś dobrego drinka, tylko nalej go proszę do zwykłego kubka. - Ja jebie... tylko nie mów, że znowu jest tu ta zakonnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 13 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec Autobus z wycieczką zbliża się do granicy. - Piwo! Siku! - po raz któryś z rzędu rozweseleni pasażerowie zmuszają kierowcę do zatrzymania. Po dłuższej chwili, gdy już z powrotem zajęli miejsca w autokarze, kierowca pyta głośno: - Czy kogoś wam nie brakuje? Cisza. Po przekroczeniu granicy do kierowcy podchodzi mężczyzna i lekko bełkocząc mówi: - Nie ma mojej żony... - No przecież - wścieka się kierowca - przed odjazdem pytałem czy kogoś wam nie brakuje! Na to facet: - Mi jej nie brakuje, tylko mówię, że jej nie ma... 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 9 Sierpień Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień Rozmawia dwóch przyjaciół: - Słyszałem, że Twoja teściowa miała wypadek. - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark. - I co zrobiliście? - Spaghetti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień Czwarta rano, żona wita w drzwiach mocno rozluźnionego męża: - Człowieku, brak mi słów! - I chwała Bogu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 15 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień [VIDEO] Zdejmowamie poprutej koszulki po rosyjsku - Sadistic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 4 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik Przychodzi nimfomanka do lekarza i mówi: - Panie doktorze, bardzo kocham swojego chłopaka, ale on nie jest w stanie mnie zadowolić w łóżku. Kiedy się kochamy, to on daje z siebie wszystko, ale po godzinie jest już całkowicie wyczerpany, a ja nadal chcę więcej. Czy można coś z tym zrobić? Lekarz zastanawia się przez chwilę, po czym notuje na kartce nazwy różnych leków i daje kobiecie: - To pierwsze to tabletki nasenne, przed stosunkiem proszę wziąć dwie i po godzinie ochota na seks powinna zniknąć. - A jak nie zniknie? - To drugie to maść na swędzenie, jeśli tabletki nie pomogą, proszę zastosować ją w miejscach intymnych, to powinno roziwązać problem. - Czyli pierwsze to tabletki, drugie to maść, a ten numer na końcu? - To jest mój numer telefonu, jeśli ani tabletki, ani maść nie pomogą, to niech pani chłopak do mnie zadzwoni i przyjadę go zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomas231 Napisano 2 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad Spotyka się dwóch mężów: - Słyszałem, że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś? - Jeszcze nie, zamknęła się w łazience... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi