mario91 Napisano 12 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2008 W końcu trzeba powiedzieć sobie prosto, co mnie tak naprawdę wku**ia ? Do stworzenia topicu zmusiła mnie dzisiejsza sytuacja, która baardzo mnie wkurwiła. Mnie wkurwiają dzieci, którzy pierdolą o Tibii (taka gra internetowa) i się jarają ile siana można z tego wyciągnąć jak to oni mówią "sprzedając postać czy jakoś tak" i sieeedzą przed tym monitorkiem i klepią bezsensownie w tą klawiaturke.A później sie rodzice dziwią czemu oceny słabe I jeszcze jedno, wkurwiają mnie ćwierć inteligentni chłopcy z siłowni w podkoszulkach na ramiączkach.Żeby to jeszcze była rzeźba a to wszystko zasługa kilku igieł ... A co was wku**ia ?Tylko szczerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 Szypii, nie musiales byc az tak szczery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 Wiedziałem, że będą jaja :wa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 mnie wkurwiają pojebani tenisiści i tenisistki które ku**a za ch**a nie myślą na tym jebanym korcie a i tej pizdy Petrovy co przegrywa swoje podanie ze stany 40-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 Good I jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 Mnie nic nie wkurza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 Aha, zapomniałem dopisać, że jeszcze wqrzają mnie Twoje posty handicap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 A Mnie wku**ia to ze nie chce mnie juz wkurwiac na kogos/cos w mysl zasady cale zycie na BB, co zrobic, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 Mnie wkur..... gówniarze cały dzień jeżdżący na tanich motorkach :mlotek: Cały dzień jeżdżą bez sensu a głupi rodzice wlewają im paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 a mnie wkurwiają kierowcy olewający rowerzystów-ja komuś najebie niebawem z tego powodu-czuje to-jeszcze jedno wymuszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 A mnie wkur*** już te zespołu co w nogę grają i prowadząc do 90 minuty 2:1 przegrywają 2:3 np. z Danią... Albo prowadzą po 60 min. 1:0 dostają i przegrywają 1:2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubbek Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 A mnie za to wkur*** Barcelona i ten jeb**y pedalski sweterek Pepa! Jak można nie wykorzystać chociaż jednej pieprzonej okazji z gry?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 Wkur******* mnie też :::::::::::::::::: którzy sprawdzają moje duże bety z J4, gdy ja mam asy, a na stole leżą J5510 i łapią waleta na riverze. JE...... ać takich !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 brak kawy i nic o tym nie wiem, dopiero jak chce wsypac do kubeczka a jeszcze to ze mozilla nie trybi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 13 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2008 Zmęczycie się Całe szczęście, że nerwy są męczące, bo by cały świat wkur*** non stop chodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2008 ej a ten temat nie jest czasem moderowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skills Napisano 26 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2008 nasz prezydęt (aha, ę celowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 26 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2008 A mnie wkur.... moneybokers bo chciałem sobie coś dzisiaj zagrać i przy przelewie wyskoczył błąd i ani pieniędzy na mb a ni na moim koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2008 A mnie wkur.... moneybokers bo chciałem sobie coś dzisiaj zagrać i przy przelewie wyskoczył błąd i ani pieniędzy na mb a ni na moim koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 26 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2008 nieudolność i głupota działaczy Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 26 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2008 najbardziej wku**ia, że jest tyle powodów do wkurwiania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2008 roolercoaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2008 Moja własna głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2008 Moja własna głupota zdecydowanie się zgadzam ;/ pozycja nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 28 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2008 dzieci na NK,w ogóle ten portal miażdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2008 userzy na vb podający maile z onetu przy rejestracji mimo, że wyraźnie jest napisane żeby nie podawać adresów z onetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2008 Nauczycielka od praktyk która gówno umie i trzeba po niej chodzić i poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2008 Bessa na rynku papierów i to że nie miałem sie tym czasu zainteresować jak było na górce ze sporym zyskiem a teraz każdego dnia sie wkur wiam na nowo jak przeglądam notowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 8 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2008 a mnie wku**ia Pszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi