ŻYLETA Napisano 17 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec Jak ktos chętny to zapraszam 699e21c5 https://fantasy.ekstraklasa.org/league-edit/grube-ryby mała zmiana liga head-to-head ps. Typerek to samo powinien śmigać jak ktos tam kogoś ma ze znajomków to chętnie zapraszamy 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec (edytowane) 13 godzin temu, ŻYLETA napisał: mała zmiana liga head-to-head czyli co ? serio pytam..... W typerku koniecznie zmień punktację na 4-3-2 pkt !! Jestem tu i tu Edytowane 18 Lipiec przez Technik84 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec @Technik84 zaraz zerknę jak tam z pkt jest czyli....czyli za 4 pkt gramy ok- no czyli przykładowo ja gram z tobą w 1 kolejce a w 2 z Pozzonem i tak dalej zależy ile nasz będzie wygrany 3 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec (edytowane) @ŻYLETA ale to chodzi o fante czy typerka to H2H? W typerku namowiłem Andrzeja, Mariusza i dziqqqq2 z tym że tam lepiej standardowo runde jesienną tylko w punktacji 4-3-2😉💪 Edytowane 18 Lipiec przez Technik84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec @ŻYLETA teraz jest jeszcze gorzej Daj tak : trafiony dokładny wynik 4pkt Trafiony rezultat 2pkt Trafiony remis 3pkt Tak jak było na samym początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec W dniu 17.07.2024 o 18:15, ŻYLETA napisał: head-to-head tylko do fantasy wiem widziałem pewnie zapraszam jak najwięcej ludu a teraz jak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1ros Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 12 minut temu, Technik84 napisał: Tak będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec A teraz jak jest ..... 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec Teraz malina nie rusz nic 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec gdzie jest Gruby kurwa....spam ale jazda .....ciekawe jak to w tej fantazy wyjdzie @INTELOWIEC@bigbraine777gramy zapinamy pasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec Jakie wpisowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec wiesz jak jest ....niech lud zdecyduje kto chce grać za ile itp Bo potem sa trudne sprawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec @yarasjak tam gorzalka dojechała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1ros Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec 15 minut temu, ŻYLETA napisał: A teraz jak jest ..... Już nic nie ruszaj, bo zepsujesz 😉 Ostatnio było chyba 30zl? Inflacja jest, to może 50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec bylo 25 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec To dajmy 30 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 18 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Lipiec @ŻYLETA jestem w Typerku 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec Ja tez w typerku zagram, ile wpisowe na typerka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1ros Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec Może być po 30 👍 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 30 typerek i 30 fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec @Technik84 fantasy może lepiej o jakiś flakonik dla zwycięscy bo tam nas jest 4 plus fajny format będzie ciekawie szkoda ze tak mało ludzi jest yaras chyba mocna zatankował.... wakacje sa :P chyba ze gruby nam jakies bonusy ogarnie :P bo te 30 pln za fantasy to będzie- flakon 3 ludzi sie zrzuci cos sie wymyśli bedzie fajny prezent moze z jakims grawerem albo ogólnie jakis puchar szkło jako nagroda nie wiem co tam reszta sadzi @bigbraine777@poozon no chyba ze sami abstynenci graja :P albo bawimy sie tak bez pln ... taperek jak najbardziej widzę ze lud postawił na 30 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec @ŻYLETA jestem za flakonem lub puchar jakiś jak najbardziej Ale zrzutka na to też musi być żeby z puli na to poszło. Gramy we czterech więc 120 ziko to i jedno i drugie ogarnie w tej kwocie. Jeśli mało czy są inne pomysły .......jestem na tak Taka formuła rozgrywki faktycznie lepsza chyba. Co kolejka walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec W dniu 18.07.2024 o 20:15, ŻYLETA napisał: @yarasjak tam gorzalka dojechała ? Miałem zdjęcie zrobić ale długo nie postała Dziękówa Ja ten sezon jedynie typerek sorry, zayebałem się i składu nie zmontowałem do fantasy 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec Dawaj śmiało montuj ekipę zobaczymy jak cie tam policzą od 2 kolejki czy jak - będzie nas więcej tak samo @Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 19 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec @Technik84 dokładnie będzie walka co kolejkę mysle ze to na koniec można ogarnąć ten flakon i puchar jak cos 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 21 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec W dniu 19.07.2024 o 21:04, ŻYLETA napisał: Dawaj śmiało montuj ekipę zobaczymy jak cie tam policzą od 2 kolejki czy jak - będzie nas więcej tak samo @Przemo1866 Ale zjebałem misję- drużynę zmontowałem ale nie dołączyłem do ligi heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec @Przemo1866 wbijaj zobaczymy jak tam cie podlicza ....bedzie więcej do z rzuty na alko puchar :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 21 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec @ŻYLETAile za typera się należy i jaka nagroda będzie w typerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 21 Lipiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec @maer 30 zl chłopaki wybrali a nagroda trzeba poczekać ile chłopków wpłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi