mario91 Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Marzec 2008 Przeglądając ten dział, zauważyłem, że powstają osobne tematy ze sprzedażą lub kupnem czegoś.Pomyślałem, że po co zaśmiecać forum skoro można wszystkie oferty tego typu przedstawiać w jednym topicu. Jeżeli miałoby dojść do transakcji pozostaje już tylko PW lub GG. Ważne info !!! Od dzisiaj (27.01.2014) obowiązuje zakaz handlu i wymiany bonami na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Marzec 2008 To może ja zacznę :mrgreen: Sprzedam grę Counter-Strike Anthology (konto steam-używane do:CS 1.6, CS:CZ). Pudełeczko z grą jest jak nowe bo była tylko raz instalowana, nie porysowana.Login, hasło itp. do konta są w pudełku.Cena 30zł.Jeśli ktoś jest zainteresowany pisać na PW lub GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2008 Sprzedam Ipoda nano 3 generacji 4GB w kolorze srebrnym uzywany ze dwa miechy ;D jak ktos chetny to pisac na pw albo gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximo Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2008 to ten wygrany w turneju heh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2008 Ta mam teraz dwa to po co jeden ma sie marnowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 18 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2008 Sprzedam słuchawki Speed Link Medusa Stereo Jack SL-8781.Słuchawki są używane, ale ich stan oceniam na bardzo dobry.Działają bez zarzutów, nie są absolutnie zniszczone itp. Posiadam pudło+wszystkie książeczki o produkcie, które dołączone były do słuchawek oraz złącze typu jack 6,3. Cena do uzgodnienia.Chętni pisać Speed Link Medusa Stereo Jack SL-8781. EDIT: Nie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Maj 2008 p://allegro.pl/show_item.php?item=373038364 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 1 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2008 Sprzedam fabrycznie nowe telefony, na gwarancji: SE K510i, Sagem my411X,SE W200i, Samsung M600, Motorola V3, Samsung E250+1gb, SEk550i, oraz Motorola V3i(3miesięczna), Pytania tylko i wyłącznie na pw or gg!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agent00typer Napisano 1 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2008 Sprzedam oryginalną gre FIFA MANAGER 2008. Szczegóły PW lub gg:1370789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalksg Napisano 14 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=383140543#photo nowe buty nike roz.44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2008 ch***we Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 14 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2008 moze nowe, ale paździerz, w zyciu Bart by sie w takich nie pokazal, w Hiltonie to sie dziwka lansuje na bogato... a na statku max 80 pln... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 14 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2008 tez mam podobny gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 14 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2008 http://www.shopadidas.com/product/index.jsp?productId=2921738&shopGroup=R&cp=2039765.2019613.2006373&pageDisplay=family&pageType=family&totalProductsCount=43&PRODUCTS_PER_PAGE=12&doVSearch=no&pageCount=4&pageNum=1&pageBucket=0&page_bucket=0&page=2&showSizeSearch=false&hasPagination=false&parentPage=family&colorId= nice shieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 21 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2008 Odsprzedam bilety na mecz Polska - Chiny 5 lipca w spodku 3 bilety za 180zl jezeli jest ktos cetny pisac pw lub gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2008 jak ktos lubi dwa kółka to plecam.. (znajomy sprzedaje) http://allegro.pl/show_item.php?item=388324253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2008 jak ktos lubi dwa kółka to plecam.. (znajomy sprzedaje) http://allegro.pl/show_item.php?item=388324253 A siatkówkę, nerkę i prawe płuco jeszcze ma czy już sprzedał? Pytam, bo mam klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 24 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2008 jak ktos lubi dwa kółka to plecam.. (znajomy sprzedaje) http://allegro.pl/show_item.php?item=388324253 A siatkówkę, nerkę i prawe płuco jeszcze ma czy już sprzedał? Pytam, bo mam klienta. nie świruj ok?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 30 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2008 kupie konto premium na rapidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 31 Lipiec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2008 Sprzedam nowe 30-dniowe konto premium na Rapidshare.com za jakieś 20 PLN (MB only). Chętni na PW. EDIT// Już poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 1 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2008 Sprzedam monitor CRT( 15 cali).Marka hyundai.Monitor jest używany,w pełni sprawny. Kontakt PW and GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2008 sprzedam Ridge Racer 7 na ps3 używana [stan dobry] za 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2008 Sprzedam karte doładowującą-50zł do Play.Płatność z góry, kod na GG (jedynie dla osób zaufanych mogę podać kod przed otrzymaniem kasy na koncie) lub przesyłka paczką, wtedy koszty przesyłki pokrywa kupujący, kasa może być również przelana na MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DWade Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2008 Witam, wymienię kase na MB za wpłatę do mBanku. Jestem pewnym użytkownikiem, mase udanych wymian jeszcze na innych forach, przed laty mam 15,86 zł na Moneybookers, chcę za to równe 15 zł na mBank. Po wpłacie, od razu przelewam pieniądze. Kontakt wyłącznie na GG: 3223289 (zawsze ukryty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2008 DWade, a gdzie te wszystkie pozytywne komentarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2008 Witam, wymienię kase na MB za wpłatę do mBanku. Jestem pewnym użytkownikiem, mase udanych wymian jeszcze na innych forach, przed laty mam 15,86 zł na Moneybookers, chcę za to równe 15 zł na mBank. Po wpłacie, od razu przelewam pieniądze. Kontakt wyłącznie na GG: 3223289 (zawsze ukryty) Sprzedam, X toreb koksu, mam wiele pozytywnych komentarzy, moje rekomendacje wystawi Siwy z bialoleki( pawilon X), czarny z Piotrkowa( N-ki), Ziuta z Wronek, Albercik ze Sluzewca, i ziomki z Rakowieckiej, Przyjmuje fanty, blanty, karty , blinki, hajze i mamony Jesten godnym zaufania przekretem w nocy ogladnelem symetrie i tak mnie naszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DWade Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2008 komentarze byly na innych forach bukmacherskich, nie bede tutaj pisal linkow z wiadomych wzgledow, ogloszenie dalem na kilku forach, jesli znajdzie sie ktos kto jest tu sprawdzony, jakis mod itp to moge wyslac pierwszy kase, ale to po potwierdzeniu... moj nick na innych forach - WIŚLAK, gdzieniegdzie DWade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2008 kupie kolo 1k pln na MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 6 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2008 http://wkruk.pl/imgzoom.php?id=250 oddam w dobre ręce za 110 PLN do tego spinka do krawaciora za kolejne 100 PLN cena rynkowa 149 za mankiety 129 za krawatową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 24 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Wrzesień 2008 bmw 320 e46 http://otomoto.pl/bmw-320-e46-C6467164.html kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi