Gość Allenik3 Napisano 12 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2013 Witam. Mam do sprzedania fabrycznie nowego, nieużywanego, nieodpakowanego Samsunga Galaxy Note 2 w kolorze srebrnym. Telefon dostałem za przedłużenie umowy w Orange, więc posiada simlocka tej sieci. Cena jest bardzo niska, bo tylko 1500zł za kompletnie nowy telefon z przesyłką! Więcej na PW. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 13 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2013 Dam doładowanie 50 zł do ORANGE za 2 bony z kampanii lipcowej(5 euro) lub przelew 20 zł. wyślę ci przelew 2 dyszki za to doładowanie tylko jak chcesz zrobić transakcje żeby wszystko było na tip top ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 13 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2013 Dam doładowanie 50 zł do ORANGE za 2 bony z kampanii lipcowej(5 euro) lub przelew 20 zł. wyślę ci przelew 2 dyszki za to doładowanie tylko jak chcesz zrobić transakcje żeby wszystko było na tip top ? Podeślij mi swój numer gg na PW. Będzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 13 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2013 Dam doładowanie 50 zł do ORANGE za 2 bony z kampanii lipcowej(5 euro) lub przelew 20 zł. wyślę ci przelew 2 dyszki za to doładowanie tylko jak chcesz zrobić transakcje żeby wszystko było na tip top ? Podeślij mi swój numer gg na PW. Będzie łatwiej koleś wysłał dane do przelewu, dał mi 15 minut - komizmu sytuacji dodaje fakt że dane były na wpłatę do buka, pisze smsy przez "bramke smsową" - bo nie ma kasy (redakcja przypomina że sprzedaje doładowanie), kod tylko po przelewie a jak czekałem na odpowiedz przy wspomnianej transakcji robił jedzenie i nie dał rady odpisać - nie będę się wkurzał tutaj ani nic z tych rzeczy po prostu odradzam innym czegokolwiek z tym użytkownikiem - oszust i tyle a admini niech zbanują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theo Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2013 Konto na bitefight serwer 1 level 305 skille 392/375/375/375/200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 16 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2013 Mam bilet na mecz Lechia - Barcelona, niewykorzystany Mogę się wymienić, niech stracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 21 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2013 Sprzedam nawigację GOCLEVER NAVIO 505TCM 5.0" Mapa Polski 03.2013 Uzywana 2h w celu sprawdzenia......działa Data zakupu 28.08.2013 cena 250zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxrafxx Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2013 3x bon do Bet-at-home na 5 € sprzedam lub wymienię. PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryczy Napisano 29 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2013 Witam mam dwie pamięci na sprzedaż możne kogoś aukcje zainteresują GOODRAM DDR 1024MB PC400 oraz APACER 1GB UNB PC2-6400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilkarz76 Napisano 29 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2013 xxrafxx podaj na PW dane. Chętnie kupię jak z kampanii luty-sierpień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obstawiat0r Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2013 Sprzedam Xboxa 360 Special Edition Final Fantasy (nie przerobiony) z dyskiem 250 GB (na dysku jest pare gierek w tym AC Brotherhood i MLB 2k12) i 1 padem. Cena: 500 zł do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 kupię bon do Bet-at-home jakiś z ostatnich kampanii,płatność mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilkarz76 Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 mam jeszcze 11 bonow do bet-at-home kampania wrzesien i pazdziernika moge dac mail od bet-at-home ze wyslali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco ePe Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2013 mam jeszcze 11 bonow do Bet-at-home kampania wrzesien i pazdziernika moge dac mail od Bet-at-home ze wyslali Piłkarz odezwij się na PW, bo ja nie mogę jeszcze pisać, a jestem zainteresowany zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilkarz76 Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2013 Marco ePe również nie mogę pisać pw. pisz na kakusia16gt@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2013 Marco ePe również nie mogę pisać pw. pisz na kakusia16gt@gmail.com Koleś chcę kasę pierwszy, a w dodatku piszę do mnie nie z tego maila co podał. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilkarz76 Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2013 Tonny nie chce pierwszy kasy to po pierwsze... Tylko chyba chcesz dwa bony prawda? a zreszta na stawiaj kupili hj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2013 Tonny nie chce pierwszy kasy to po pierwsze... Tylko chyba chcesz dwa bony prawda? a zreszta na stawiaj kupili hj Pisałem, że może być bon -> kasa -> bon -> kasa to też mi podziękowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandzioorek Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2013 wymienie bon Bet-at-home 5pln z kampanii pazdziernikowej na każdy bon z innej kampanii lub platnosc mb 5 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 wymienie bon Bah 5pln z kampanii pazdziernikowej na każdy bon z innej kampanii lub platnosc mb 5 pln Chętny na płatność mb 5 pln pisz na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2013 Sprzedam doładowania do telefonu 50% taniej. Uderzać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miziol87 Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2013 zapraszam na zakupy do sklepu z odzieżą sportową,znajdziecie tam oryginalne bluzy,spodnie,dresy,spodnie,koszulki,i inne akcesoria sportowe. http://www.sportshop365.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 26 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2013 Moglbym miec na sprzedaz Iphona 4 8gb taniej, poniewaz mam mozliwosc wziecia na firme + do tego calkiem niezly rabat. Ktos chetny ? Nawet 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1364386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magiq1989 Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 http://allegro.pl/listing...p?us_id=1364386 http://www.decathlon.pl/nadajnik-kodowany-bluetooth-id_8218694.html taki pulsometr posiadam, nowy, sprzedam za 140zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Zamienię doładowanie do plus,play, orange,tmobile o wartosci 50zł w zamian za 48 zeta na Skrill. Ja wysyłam kod. Kod bede dopiero kupowal dlatego siec dowolna. Chciałem kupić paysafecard ale porażka wiekszosc tych sklepow powinni pozamykac Ważne tylko do godziny 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Zamienię doładowanie do plus,play, orange,tmobile o wartosci 50zł w zamian za 48 zeta na Skrill. Ja wysyłam kod. Kod bede dopiero kupowal dlatego siec dowolna. Chciałem kupić paysafecard ale porażka wiekszosc tych sklepow powinni pozamykac Ważne tylko do godziny 20. Podbijam do 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 dam 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 eltondi, Ja bym brał ale nie za kartę do telefonu. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 a co za 40zł byś dał dupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi