Skocz do zawartości

Sprzedam/Kupię/Zamienię

mario91

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Allenik3

Witam. Mam do sprzedania fabrycznie nowego, nieużywanego, nieodpakowanego Samsunga Galaxy Note 2 w kolorze srebrnym. Telefon dostałem za przedłużenie umowy w Orange, więc posiada simlocka tej sieci.

Cena jest bardzo niska, bo tylko 1500zł za kompletnie nowy telefon z przesyłką!

Więcej na PW.

Pozdrawiam.

Dam doładowanie 50 zł do ORANGE za 2 bony z kampanii lipcowej(5 euro) lub przelew 20 zł.

wyślę ci przelew 2 dyszki za to doładowanie tylko jak chcesz zrobić transakcje żeby wszystko było na tip top ?

Podeślij mi swój numer gg na PW. Będzie łatwiej :ok:

Dam doładowanie 50 zł do ORANGE za 2 bony z kampanii lipcowej(5 euro) lub przelew 20 zł.

wyślę ci przelew 2 dyszki za to doładowanie tylko jak chcesz zrobić transakcje żeby wszystko było na tip top ?

Podeślij mi swój numer gg na PW. Będzie łatwiej :ok:

koleś wysłał dane do przelewu, dał mi 15 minut - komizmu sytuacji dodaje fakt że dane były na wpłatę do buka, pisze smsy przez "bramke smsową" - bo nie ma kasy (redakcja przypomina że sprzedaje doładowanie), kod tylko po przelewie a jak czekałem na odpowiedz przy wspomnianej transakcji robił jedzenie i nie dał rady odpisać - nie będę się wkurzał tutaj ani nic z tych rzeczy po prostu odradzam innym czegokolwiek z tym użytkownikiem - oszust i tyle a admini niech zbanują :ok:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Zamienię doładowanie do plus,play, orange,tmobile o wartosci 50zł w zamian za 48 zeta na Skrill. Ja wysyłam kod. Kod bede dopiero kupowal dlatego siec dowolna. Chciałem kupić paysafecard ale porażka :bz: wiekszosc tych sklepow powinni pozamykac %-)

Ważne tylko do godziny 20.

Zamienię doładowanie do plus,play, orange,tmobile o wartosci 50zł w zamian za 48 zeta na Skrill. Ja wysyłam kod. Kod bede dopiero kupowal dlatego siec dowolna. Chciałem kupić paysafecard ale porażka :bz: wiekszosc tych sklepow powinni pozamykac %-)

Ważne tylko do godziny 20.

Podbijam do 45 :wuwu:%-)