Skocz do zawartości

Sprzedam/Kupię/Zamienię

mario91

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam bluze Man. City

identyczna jak w linku

http://www.sport-active.sk/sport-active-sk/eshop/2-1-PANSKY-TOVAR/0/5/1442-Panska-mikina-Umbro-362

nówka, z metkami, rozmiar L

100zł + przesyłka

mogę wrzucić fotki jak kogoś interesuje (jak trzeba wystawie aukcje allegro)

Sprzedam bluze Man. City

identyczna jak w linku

http://www.sport-active.sk/sport-active-sk/eshop/2-1-PANSKY-TOVAR/0/5/1442-Panska-mikina-Umbro-362

nówka, z metkami, rozmiar L

100zł + przesyłka

mogę wrzucić fotki jak kogoś interesuje (jak trzeba wystawie aukcje allegro)

Brałbym gdyby to był inny Manchester :D

Mam do sprzedania nową książkę:

SAMOCHODOWY TRANSPORT KRAJOWY I MIĘDZYNARODOWY. KOMPENDIUM WIEDZY PRAKTYCZNEJ. TOM V

Autorzy: D. Starkowski, K. Bieńczak, W. Zwierzycki

Jest to najnowsze wydanie tej serii, tom V z 2012.

Kupiłem książkę do własnego wykorzystania, na dzień dzisiejszy nie jest mi już potrzebna. Książka nie nosi żadnych śladów użytkowania, mam ją kilkanaście dni i korzystałem tylko raz. Jest więc nowa.

Jest to najnowsza publikacja wydawnictwa SYSTHERM z zakresu transportu.

W obecnym tomie omówione zostały następujące zagadnienia: Przewóz artykułów żywnościowych, Przewóz żywych zwierząt, Transport odpadów, Przewozy specjalistyczne (nadwozia specjalistyczne), Transport ładunków nienormatywnych, Transport drogowy drewna, obszerny rozdział poświęcony zagadnieniom transportu kombinowanego oraz jednostek ładunkowych występujących w transporcie intermodalnym.

Poradnik został wzbogacony i uzupełniony o Suplement tomu IV wyd.1 - Przepisy w transporcie drogowym - System pobierania opłat za infra- strukturę drogową w Europie, zgodnie ze stanem prawnym z dnia 31.03.2012 r .

Poradnik ten opracowano z myślą o kierowcach i pracownikach zobowiązanych do uzyskania Świadectwa Kompetencji Zawodowych, a także o osobach zarządzających transportem. Zgromadzona wiedza jest niezbedną dla właścicieli i specjalistów przedsiębiorstw transportowych, organizacji samorządowych i stowarzyszeń transportowo-spedycyjnych, ośrodków kształcenia i doskonalenia kierowców zawodowych.

Gość krych4l

Sprzedam konto w LOL`u

30lvl ponad 40postaci

runy ad / ap

400winów

PISAĆ NA PW

cena do negocjacji 60zł

Gość Slomka69

Witam. Mam do sprzedania dwa konta na darkwarez - najlepszy warez w Polsce. Jeden to vip, a drugi super vip. Najlepiej paypal lub przelew bankowy!

[ Komentarz dodany przez: BePe: 2013-03-02, 09:51 ]

Pierdolnij się w łeb debilu i nie zakładaj więcej kont - i tak gówno dostaniesz a nie bon :fp:

Zamienię 100 z Moneybookers w zamian za 90 zł na mBank. Sprawa pilna, pieniądze potrzebne są mi do spraw poza bukmacherskich :) gdyby ktoś mógł mi pomóc proszę o PW. Zaufanym osobom mogę wysłać pieniądze jako 1.

Bardzo Ważne :))

E: Nieaktualne, dzięki :)

Gość KWtazion

Witam, mam 5 bonów po 5zł każdy na Bet-at-home, jeden zrealizowałem z kampanii z euro 2012, więcej sam nie mogę wykorzystać wiec jeżeli znajdzie się osoba która posiada bon z innej kampani do Bet-at-home to prosze o wiadomość. Chętnie się wymienię.

przepraszam, przez moje nie dopatrzenie nie mogę wysyłać wiadomości prywatnych(jeszcze).

proszę o kontakt na gg: 2184121